Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mALWA34

PROSZĘ O POMOC ciąża czy skutki brania tabletek antykoncepcyjnych ????:(

Polecane posty

Gość mALWA34

WITAM SERDECZNIE WSPÓŁŻYŁAM Z MOIM NARZECZONYM W POŁOWIE KWIETNIA STOSUNEK BEZ WYTRYSKU WE MNIE I PO TYM STOSUNKU WYKONAŁAM TEST BETAhcg KTÓRY WYNIÓSŁ 2,0 .LU/ML . OD TEGO CZASU WSPÓŁŻYLIŚMY JESZCZE 3 RAZY ALE Z PREZERWATYWĄ NORMALNIE. I PO NICH WYKONAŁAM KOLEJNY TEST BHCH JAKIEŚ 3 TYGODNIE PO KTÓRY WYNIÓSŁ TYLE SAMO CO POPRZEDNI . DODAM TEŻ ŻE OD KOŃCA MAJA ZAŻYWAŁAM TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE CERAZETTE MINIPIGUŁKI PO TYM OPAKOWANIU ZMIENIŁAM NA CILEST PONIEWAŻ MIAŁAM MDŁOŚCI STRASZNE TAKIE ŻE NIC NIE MOGŁAM JEŚĆ PLAMIENIE KTÓRE TRWAŁO 10 DNI I BÓLE W PODBRZUSZU...ALE TO ZACZĘŁO SIĘ WCZEŚNIEJ JESZCZE PRZED BRANIEM JAKICHKOLWIEK TABLETEK. MAM TEŻ WZDĘCIA I STRASZNIE WYDĘTY BRZUCH NIEZALEŻNIE OD TEGO CZY COŚ ZJEM CZY NIE CZUJE SIE PEŁNA W ŚRODKU A DOKAŁDNIE W PODBRZUSZU ZACZĘŁO SIĘ TO WRAZ Z ZAŻYWANIEM TABLETEK ANTY. CZY MIMO WSZYTSKO TO MOŻE BYĆ CIĄŻA??????

Gość mALWA34
DODAM TEŻ ŻE PO TYCH WSZYSTKICH STOSUKACH DOSTAŁAM OKRES PRZYNAJMNIEJ WYDAJE MI SIE ZE TO BYŁ OKRES OBFITY LAŁO SIĘ ZE MNIE TAK ŻE MUSIAŁAM NOSIĆ PODPASKI MAXI ALE TRWAŁ TYLKO 7 DNI BYŁ BARDZO BOLESNY I SŁABO SIĘ CZUŁAM .NAPISAŁAM ŻE MI SIĘ TAK WYDAJE BO TO BYŁBY MÓJ PIERWSZY OKRES PO PORODZIE A DZIS JUZ MIJA 4 MIESIAC OD PORODU NIE KARMIE PIERSIA OD KWIETNIA JUŻ GŁUPIEJE NACZYTAŁAM SIĘ NA RÓŻNYCH FORACH ŻE MOŻNA BYĆ W CIĄŻY MAJĄC OKRES ITP. ŻE TESTY NIE WYKAZUJĄ U NIEKTÓRYCH KOBIET CIĄŻY A BETAHCG MOŻE BYĆ UJEMNA BO WKRAADŁ SIE BŁAD LABORATORYJNY.

Gość rtgetgt
A czemu ty tak mordę wydzierasz???? :O

Gość mALWA34
PROSZĘ O JAKIEŚ PODPOWIEDZI MOŻE KTÓRAŚ TEŻ MIAŁA TAKI PROBLEM

Gość tak, pewnie trojaczki...
idz do lekarza, to nie boli. co ci ludzie z forum mają powiedzieć?

Gość mALWA34
rtgetgt- dlaczego uważasz że wydzieram mordę??

Gość mALWA34
u lekarza byłam dokłądnie 6 czerwca moje endo wtedy wynosiło 3mm ale pomyslałam że mogło być jeszcze za wczesnie

Gość junn
No bo CapsLock w internecie oznacza krzyk. Idź na usg skoro beta hcg nie wierzysz.

Gość ulka4444444
kobieto kochana szansa na ciąże w twoim przypadku jest znikoma. Test bHCG się nie myli. Robiłas zwykłe testy domowe???

pisanie drukowanym to jak krzyk ! wydaje mi się że mocno schizujesz i po każdym stosunku robisz bete ? to po co ci tabletki ?

Gość ulka4444444
jeśli nie to skoro jeszcze nie wierzysz w to że nie jesteś w tej ciąży to zrób test domowy kupisz go w kazdej aptece. Jesli wynik bd negatywny to wyklucza ciaze całkowicie

Gość mALWA34
tabletki zaczęłam brać po tych wszystkich stosunkach od dnia pierwszej miesiączki.

Gość mALWA34
nie nie to w takim razie ja się nie drę:D po prostu nie wiedziałam że tak to się tu odbiera:D

Gość junn
To nie że na kafe tak się drukowane litery odbiera. Ale tak jest to przyjęte ogólnie w necie. Skoro beta negatyw, na usg po tak długim czasie nic nie było to pewnie efekt tabletek.

Gość 13posterunek
Taki okres w ciąży ? wykluczone!. No chyba że to macica sie oczyszczała przed zagnieżdżeniem skoro jestes tak swiezo po porodzie

Gość mALWA34
usg juz na pewno by coś wykazało nie?? przynajmniej pogrubione endometrium. A moje endometrium to maleństwo. a ostatnią BETE wykonałam 18 czerwca kilka dni temu. mam nadzieje ze nie wkradł mi sie zaden blad lab. Moze troche panikuje bo nie jestem jeszcze gotowa na kolejna ciaze jeszcze nie doszlam do siebie po pierwszej ciazy.

Gość ILIKEIT
PANIKUJESZ MOIM ZDANIEM idż jeszcze raz na usg jesli masz jakiekolwiek watpliwosci chociaz ja juz bym nie miała

Gość lecz się
do psychiatry

Gość nie nie nieee
nie to nie ciąża

Gość junn
Minęło już tyle czasu od tego seksu że gin zobaczyłby ciąże jak nic a beta też wykazałaby ją. Na usg ciążę widać już ok 3-4 tyg od zapłodnienia. Więc usg 6.06 na 100% pokazałoby ciążę.

Gość mALWA34
junn dzięki za odpowiedź :). Bo chyba sobie wkręciłam tą ciąże...;/

ulka4444444 bhcg moze sie mylic i u mnie tak było. Najpierw pokazało 10,5 a jak sie ucieszyłam ze ciąza to po tygodniu pokazało 1,2 i kicha. Lekarz powiedział ze to ewidentnie pomyłka bo ciązy nie ma i nie było a nie poroniłam bo krwawienia nie było i do tego okazało sie ze endo cienki 3,5 mm więc i tak i tak nie mogłam byc w ciązy. mALWA34 - czasami tak organizm reaguje na zmiane tabletek. U mnie na zmiane srodków anty organizm zareagował 4 miesiecznym brakiem okresu. Tak bywa

Gość ulka4444444
ale dwukrotnie wykonywana beta która pokazała dwa razy ten sam wynik myślę to w tym przypadku sie nie pomyliła....

Gość mALWA34
caffelate ja 15 dni po tym krwawieniu akurat miałam wykonywane te USG i endo wynosiło 3mm czyli w moim przypadku też ciąże wyklucza przy tak malutkim endo ???

Gość Dorota1990
no jasne że wyklucza kobiety mają cięzko zajśc w ciąże mając endo 6mm a ty masz tylko 3 więc o ciąży to nie ma mowy jak narazie.

Gość MONIKA900
ja staram sie o dziecko 2 lata moje endometrium za kazdym razem jest maleńkie czyli 5 góra 6mm i nadal niemoge zajsc w ciaze.

Gość mamaszczesliwaaa
witajcie. Napiszę tak w skrócie. Mi udało się zajść w ciąże mając endometrium własnie 3mm ja osobiście uważam że ciąża w twoim przypadku jest jak najbardziej możliwa.... A czy zawsze miałas tak małe endo bo skoro udało ci się zajsc w pierwsza ciaze to i uda ci sie w druga no albo juz ci sie udało. Beta hCg mogla wyjsc ujemna za pierwszym razem ok byc moze do zaplodnienia doszlo wtedy kiedy uzywaliscie prezerwatyw przeciez tez moglo tak być... takze radze udaj sie na USG

Gość mALWA34
no teraz to już znów się zdołowałam

Gość zaciążyłaś
na bank beddaa bliźniaki