Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca mgr

GDZIE TANIO WYDRUKOWAC PRACE MAGISTERSKA LICENCJACKA????

Polecane posty

Gość praca mgr

czy ktos pomoze.... wszedzie chca od 60-90 zl za sztuke, a potrzebuje cztery... do tego mam jeszcze strony kolorowe...

Gość wkurzonaaaaaaaaa
teraz mi to piszesz.... wrrrrr kilka dni temu wydrukowalam komplet za 220 zl nawet nie pomyslalem zeby to przez internet zalatwic....

Gość gość
Witam. Nie wiem czy jeszcze ktoś szuka taniej oprawy prac ale jakby co to polecam Internetową Pracownię Oprawy Prac Dyplomowych idiploma. Twarda oprawa 12,99 zł. Cała procedura odbywa się zdalnie. Pozdro

Gość gość
następnym razem sprawdźcie na Sprinterka.pl. Jest sporo drukarni na stronie. Poza tym przez złożeniem zamówienia widzisz ile i za co płacisz, więc nie ma jakiegoś większego szoku :)))

Gość gość
Kup sobie swoją drukarkę, zapłacisz nieco więcej ale będziesz miała sprzęt :) Ja tak zrobiłam

Gość Jarek90
Ja trafiłem na xero.waw.pl. Zrobili mi na grubym papierze 3 komplety za 110zł bez liczenia stron. pierwsza 50zł każda następna 30zł.

Gość Kornelia Matuszek
A może po prostu wyszukaj sobie odpowiedniej drukarni? Ja przez tą porównywarkę http://www.paperprint.pl/ znalazłam dla siebie bardzo dobrą drukarnię zarówno pod względem cenowym jak i jakościowym. Jak to ja - wolę wszystko sprawdzić i dopiero potem zacząć działać. Tak samo tutaj, najpierw porównałam, sprawdziłam, a później dopiero wybrałam :)

Gość ZadowolonyUW
Ja w tym roku drukowałem w Skarabeuszu. Mają punkt na Krakowskim Przedmieściu (UW). Mimo świetnej lokalizacji ceny są bardzo przyzwoite. Za oprawę twardą (miałem około 135 stron) zapłaciłem 11,50, 5 stron kolorowych w tym było. Jak dobrze pamiętam to za jedną sztukę oprawioną wyszło około 27 zł. No i jakość niezła bo z tego co się nawet sami reklamują maszyny z 2015 roku.

Gość ZadowolonyUW
Wygrzebałem jeszcze jak coś link do nich. www.taniekserowanie.pl - chyba to jest to :)

Gość gość
W Katowicach polecam drukarnię www.a0copy.pl. Usługi wykonują super profesjonalnie, do tego można pracę u nich oprawić. Bardzo konkurencyjne ceny i sympatyczna, fachowa obsługa.

Gość gość
Jeśli ktoś szuka taniego wydruku w Poznaniu to proszę o kontakt zojka89@onet.pl

Gość gość
W Katowicach polecam super drukarnię, jak już ktoś wspominał, www.a0copy.pl. Można u nich drukować duże formaty, oprawiać prace itp. Mają bardzo konkurencyjne ceny, a jakość usług bardzo wysoka.

Gość Ekonsi
Też ostatnio szukałam dobrej, w miarę taniej drukarni, żeby wydrukować pracę magisterską. U nas w Krakowie, godna polecenia jest Drukarnia Reban https://drukarniareban.pl profesjonalni, rzetelni:)

Gość Igor

Ja zawsze drukuje z Anee.pl, ceny około 20% mniejsze od rynkowych, a jakosc taka sama. A no i pani, która sprzedaje bardzo sympatyczna

anee.pl/oferta-drukarni-drukowanie-plakatow-ulotek-i-nie-tylko/