Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

oto moj kolejny watek...

Polecane posty

sympatyczny bardzo - o rencie - bo widze ze nikt mi niczego nie wpisal niczego wczoraj. A myslalam ze kaczor Donald i myszka miki sie wpisza ze smiechem Ale nic z tego. No niestety:( Tak to zaczelam nastepny watek jak sie nie wydalam w Pociulance, gdzie nafurtowali mnie bomba atomowa na Myszke Miki i kaczora Donalda i wiecie z tego mialam zostac EINSTEINEM chyba bo nic tylko tez zezarl bombe atomowa, nie? i tyle :( i co wy na to? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :(

Tak wiecie kK ratuje ludzi - caryce tak ratowol - zalozycielka slonkiej uczelni - ni wim po jakimu mom pisac tu w tyj sieci do JAGIER ze mie tak pociulala - a ta wiocha POCIULANKA albo POCILULANSTWO bo byly 2 wersyje tyj miejscowosci ZACNEJ wicie - nazwy. I w koncu sie wkurwili i nazwali to inaczej. I godom pisza prowda bo do tego pasuja PIERDY HILDEGARDY i KLASKI BRUNCHILDY takze to sie tak nie mialo nazywac na pewno jak na mapie je. A na mapie same pierdoly. Mapa jedno, a zycie drugie i tyle. To do Jagier pisa zeby mnie nie rozpierdolia bombom atomowa w dupie razem ze swoim ciulem - na krziz rodowodowy wydano je na NIMCACH. Lod Kevina mo krzis. A powinna na Ania Szirley - na Blekitny zamek - cipa baby bylej kurwy to je w Anglii bo Niemcy strasne som - blekitny zamek - niech sie zapytajom parlamyntu brytyjskiego jakie dzieci som najlepsze ipolskich ksienzy - na Blekitny Zamek Lucy Maud Montgomery. Nie pasuje? Pasuje. I tyle. A Jagier niech se wyglond poprawi jak mo jakich dziadkow w polsce abo kaj bo zeby ich nie zarznela i nie zwalila tego na mnie jak ta tu gwiazda slonsko abo krakowsko Miroslawa Sz. I tyla. Bo Miroslawa wierza za wyglond dziadkow ZATRZASLA ale cyj? A najlepsze BATY wicie to sa SLONKIE BATY i ta ekipa tu przy dzieckach w tym KJU slonkim i wicie wyglond to tam dej Panie Boze ze lepsy lode mie ale dalej - ich nie śtyrowalo w ogole ze zech dostala negatywno lonena pracy i zwolnienie dyscyplinarne i ta ekipa tu wlasnie dala mie dalej do szkoly. Jo zech tego nie rozumiala - tyn psychiatryk zech miala zrozumiec sie dowim i im nie chepac. NO entschuldigen jak mi sie cheplo w tym psychiatryku bo na tych katolikow - mordercow ksindza - to nie moga chepac jesce w kosciele ZLONDYNU to nie moga chepac. A mom na kogo? i tyle. Na dzieci prostytuek i alfonsow sie nie chepi. Na Lucy Maud tyz nie pasuje chepac. Na BLEKITNY ZAMEK?i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA wy kurwy i alfonsny i wiecie tu ta wies miala pretensyje ze ich tak nazwali POCIULANKA a jak sie maja nazywac i wiecie jako przyszlaodpowiedz - do wos wszystkich ZE ...wszyscy sie tak mocie tu nazwac POCIULASY Z POCIULANKI i wiecie podzielili wos WTEDY kiedy sie tak nazywali na 2 czynscie - pociulanka mniejso i winkso -mniejso to Polska , a Slask to wiynkso pociulanka albo na lopyi tyle. Takie cos to bylo i chyba za krolowej Wiktorii to bylo takie cos albo za ktoryj ze tako wielko i ta mniejszo Pociulanka mogla byc a wienkso ni.Nie chcieli. To zrobili krolowo Wiktoria na to, zeby im doradzila co robic. Na to lona sie na dole wydepilowala i tak sie skonczylo wszystko. Polacy sie obrazili ikoniec. A ona byla wielka krolowa- wieksza od Elbiety i i wesolo bylo i SLASK byl wtedy, a teraz?

Gość ....KOperek....
Słabe , słabiutkie !

candyman candyman candyman

Wiecie jaka ta Szkocja jest taka jest , ale wyzywic sie umieja. A wy? Brygidkami po mojej bombie atomowej. Ja wam dam - trotyl w dupe. A moja renta?A dom dziecka? To z powrotem mialam byc. Bona i Mengele i wiecie ta szkola tu - narysuj cos bezdomna i bezrobotna - no BRODE I WASY, ogon se same narysuja i penisa sie kupuje. Takie cos. Bo mialam moralna kolezanke, az penisa kupowala. PENISA? Jak to sie nazywa po polsku - CIUL ALBO CHUJ. I jeszcze pochwa - na co i tyle. Bo oni maja VAGINA i tyle. I tyle tam wystarczy jak jestescie z Polski. To juz nie musze NIKOGO NICZEGO UCZYC bo ...juz nauczylam. A ten Mengele wiecie wasz kochanek???to czego chce po tej bombie? A wy? Co renta sie podzielic? I wiecie ZREZYGNOWANO z nazwy POCIULANKA gdyz domu publicznego w nagrode za te nazwe nikt nie przewidywal i was... olali z ta nazwa. A Slazaki sie nazwaly i myslaly, ze to cos znaczy, a co to znaczylo? A w ogole to ale pomysl - to chcieliscie kopalni czy nie. To sie mieliscie wziac do roboty a nie kurwic i ciulac bez sensu. Bo taka mieli o was opinie, ale mieliscie krzyze rodowodowe na jedzenie DLA BRYGIDEK bo czemu te brygidki sa - z Polski na zachod. Tak poszedl Rzym, a teraz jacy wy jestescie to ja wiedziec nie chce. Wystarczy mi to co wiem i koniec. Niezla historia. I tyle :( Tylko w ktorym miejscu sie smiac? Jednak nie wylecialam w luft - a wy nad morze wszyscy i mozecie byc za zniszczenie mi zycia chora psychicznie adopcje. OSrano mnie bo nie ma ze mna o czym rozmawiac- o robieniu dzieci na Salomona zawsze. Bo sie dowiem - ja poszlam na studia nie wiedzac po co. Jak to - gotowac sie poszlam uczyc, a takze poczytac, a ze kazano wazyc mi material genetyczny - MIELEC tak postanowil to ...moja sprawa? I tyle :(

jingle bell jingle bell jingle bell rock lalalala

Moim zdaniem wystarczy - szczochy i gowno na leb Bonie iMengele wylalam, wies wypalilam - wyrzucilam wszystkich. Wilki tu przyjda kiedys i tyle. NA WAKACJE i mieli miec tu domeczki i wiecie TEGO NIE ROZUMIALAM i tak przegralam. A co oni rozumieli? 1000 osob sie zagazowalo. Ciekawe czemu? I jakie z BONA Z RZYMU mieli szanse opanowac te historie. I wiecie po chuja w dupie im te wszystkie historie, domki chcieli miec na morzem i mieli racje, ale niech bedzie ze byli glupkami czy kims. Domeczki kupia i ludzie beda i tyle. Choc dalej uwazaja ze nad morzem powinni byli miec. I na borowki tu pojechac, a nie tam. I tak sa wykonczeni Afryka i madroscia Kaina. Na szkole byly rodowody - to zawsze jest wyzej niz patron. Choc Geothe mogli leciec wiecie bo byly WILKAMI EUROPEJSKIMI i tak to udawadniali, a to byl znikniety psychiatryk i wiecie nie umieli sie dobrac do PRAWDY O SZKOLE polskiej i wiecie bo mieli W POLSCE tak nie stac. Choc oni byli tak miedzynarodowi i posrani ze w koncu z parlamentu brytyjskiego - ja uwazam, ze tam byly WROZE wiecie na nich, palili byle co - Biblie palili na nich, ze nie chcieli byc od Jana Ewangelisty i do USA chyba - takie cos. Ale jak? No i wiecie to bylo pol na pol i powiem wam sie powiesili - potruli sie gazem. Tego nikt nie rozumial. I zawsze bedzie ze przez skansem. I najgorsze bylo ze nie pasowaly im KONTA I KREDYTY. A dlaczego? I tak sie urywa moj wszelki kontakt z Anglia, a tu wiecie po tej bombie atomowej gdyby mi pomogli ze nie wybuchlam , nic sie nie stalo to moga byc, a tak nie to Brygida miala byc i ksiazki na ogranie i koniec glupot , do nauki filologia i tyle. A tu DALSZE GLUPOTY i w koncu NA BIOLOGIE ja SAMA OD SIEBIE POSZLAM? PO BOMBIE ATOMOWEJ ZJEDZONEJ? I na doktorat, tak? I zezryjcie sobie te sklepy od brygidek - a od wilkow nie pasowaly? Nie brygidki - to sobie zezryjciue i tyle :(

Nie tralalala tylko tu chodzi o to, zeby NIKT SIE NIE DOWIEDZIAL jak potraktowano zalozycieli bankow. I kto? I ja tylko tym lece. Choc to nie jest prawda, nie do konca, ale na Polsce sie wylozyli. TYLKO JAK I CZEMU? I nikt sie nie dal i ten wasz skurwialy KK przegral. Przegraliscie wlasnie tymi wilkami zawsze bedzie ze klonami, ale wy przegraliscie wilkami. Jestescie na zawsze wlasnoscia USA i tyle. Za to, ze te wilki tak skonczyly. Czemu?Nie wiem. Wybuch na pewno byl. Zaklad zrownany z ziemia. Wszystko sie toczylo powoli i zakonczylo zbiorowym samobojstwem. Dzieci fenolem zabila ekipa od dzieci z KJU i tyle. To ja nie wiedzialam tego. Warty uwagi jest dyrektor szkoly sredniej w INNYM KJU wiecie - mial syna , 3 dzieci i byl bankierem w Anglii, zabili tego syna jego, zone Arabke, troje dzieci, zona - byl po rozwodzie - chyba samobojstwo popelnila albo ja zmuszono za tego syna - jego tak zamordowano ze horror. Ja tego nie wiedzialam wiecie I DLATEGO ZALUJE ZE POSZLAM DO LICEUm choc wiecie zjadlam te bombe atomowa, z tego nic nie pasuje, sklepy macie i sie srajcie wszyscy - od brygidek - tacy w chuja i cipe jestescie uprzejmi i i do widzenia. Ja nawet krzyza na zarcie w zyciu z rodziny nie dostalam za brygidki takze do widzenia i tyle. Krzyz Kevina mam - tak do USA moge sie udac bez passu USA??? ale PO CO? no jakis tam dokument musialabym miec, ale sie nie wybieram. A gdzie sie wybieram. Z Pociulanstwa sie wyprowadzam i tyle. I wiecie wygladalam jak wyglad - za wyglad nikogo nie zabilam. A czasem sie poprawia wyglad jak zabijesz DZIADKOW - dlugo mloda jestes. Bo czego przykladem jest Miroslawa Sz. No wiecie mlodo wyglada jak na swoje lata i tyle. To wszystko :(

WO IST MEINE RENTE???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie ja to rozumiem - Myszka Miki i kaczor Donald ale gdzie jest moja renta i oczywiscie wyprowadzka SKANSENEM wilkow bo na uczelni byl 1. wybuch 2. wyniesc sie nie umialam 3. okradli mnie 4. wszystko wiedzieli 5.rok powieszony dawno 6. uczelnia w ogole brak info CO TO MA BYC i CO TO JEST 7. strata czasu isc tam jakby bylo info i tyle. I co dalej - acha profesor poszedl - z nazwiskiem wiekszym i mniejszym - pociulanka mniejsza i wieksza ale ludzie , nikt sie nie dal, w koncu mieli wartosci. Jedna kolezanka zniknela Dzienniczkiem siostry Faustyny - to NIE OGRYWA ZNIKNIEC - dom nia wyburzyli, dzielnice. Dzielnice tego dyrektora. Ale tej ulicy nie. Tej nie wyburzono. CIEKAWE CZEMU i tyle:( Dwa urzedy powieszone i ulica nie do ruszenia. Normalnie SZOK i tyle :(

GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie nie obraxcie sie ale GDZIE JA MIALAM PRACOWAC JAK TE WILKI PADLY zeby to mialo JAKIKOLWIEK SENS to ja POJECIA nie mam. I zawsze bedzie ze Pilsudski to od SZATANA dostalam zeby jakos wygladac w tym pociulanstwie i tyle. Nie odBoga. Nie od Boga. I ja tam wrocilam POWSTANIEM WARSZAWSKIM.Zeby sie nie okazalo, ze bomba atomowa to wcale nie Hiroszima I Nagasaki tylko Warszawa, Berlin i w sumie ten Londyn to nie wiem i tyle. Cos tam na pewno - czemu nie? :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie ja tylko juz omojej rencie mysle -kredyt mam ale po co? No ale mam i tyle. I co na tej rencie? No na pewno na kazde SLONSKIE pociulanstwo pojde - jakies tam wiecie Jochliki, Gustliki, Hildy, Klotyldy - to wszystko moge zbierac sobie bo tak wylecialam. W sumie pierdami. Z Niemiec. Wyrzucili mnie za pierdy Hildegardy i beki Brunchildy albo klaski. Tak wylecialam, ze nie znam sie na Slasku. Z amazona. Bo to jest Slask z Kevinem i specyficzna historia i wiecie - ja tego nie rozumiem, ale tak wylecialam i rozne rzeczy ETNOGRAFICZNE moge zbierac sobie bo tak mnie zniszczono z napisem DE a co to ma wspolnego z Niemcami? Te klaski i baki i tyle.I wiecie ja przez to dostalam depresji i tak dalej. I co mi ktos o tym mowi to znowu depresja takze ja nie wroce ani do tego ani do szkoly. Te wilki to tez depresja i moze przez to plakalam caly miesiac na amazon.de-ani nie umialam odejsc ani nic. I wiecie czemu oni w koncu do tego USA nie wyjechali?Bo musieliby miec paszporty wiecie USA. I tak chyba popelnili samobojstwo bo tak ich zegnam na zawsze juz NIE MOJA HISTORIA i wiecie no to wiedzieli co robili czy nie - w koncu 1 rzesza to bylo. Passow USA bylo im szkoda, kazali im krzyze Kevina wiecie zrobic miec i to bylo slawne ze za 1 ulice MOJA to wiecie 1000 osob padlo takze ja to wyburzam zeby nic na mnie i tyle. A ode mnie mogli byc na 1 sposob bo tak mogli byc i tak mnie Mengele uczyl od brygidek ze tak tu mogli byc? NO ale tak robilam jak mi mowil bo tak sie go balam i do dzis w sumie sie go boje, ale jak cos to drag i wale bo KJU i tyle. Bo jakim prawem KJU i tyle. I to wszystko. I ja jestem W WIEZIENIU CALE ZYCIE, a za co? I tyle. I wszystko leci i widac jak RELIGIJNIE leci sluzba liturgiczna i wiecie JAK JA CIERPIALAM to sie opisac nie da 10-20 przez nich, a jednej rzeczy nie docenilam i taki koniec, ale coz... no tyle mam do napisania i to wszystko. Koniec :(

GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

szkoda, ze niczego nie piszecie,ale wasza sprawa. Tych historii jest wiecej o klaskach, mlaskach i tak dalej. Ta prababcia moja sie nie da. Jeszcze stad ETNOGRAF - mogla sie moze dalej uczyc - dojsc do tych wilkow i tak dalej. Moze nia przyszli? Ale miala Kaina i nikt nie pomogl jej wyrzucic i wiecie tak tu jest pelno ludzi z Kainem na tej ulicy. PELNO i tyle. Ja chcialam byc archeologiem od dziecka i wyjechac. Teraz w ogole mnie tu nic nie interesuje. NIKOMU SIE NIE PODDAM. Jako czlowiek, katoliczka??? zaluje przeklenstw na ludzi tu, ale one padly.Ta pociulanka tez jest faktem i wiecie jak to sie skonczylo to mozna obadac bo wiecie Zachod nie zyczyl sobie , zeby - skoro nie poddaliscie sie nie Niemcom to mieliscie swoja polityke prowadzic a nie na nich tymi krzyzami rodowodowymi na jedzenie i brygidkami. I zeby miec Zachod to uzywaliscie slow WAGINA I PENIS. I penis wam zostal, a wagina? I chyba pokazywali na twarz i mowili - tu jest wagina a tu jest wagina? I byla twarz, ale cos innego. I stad sie wzial RYJ ze POLAKI ryly ze smiechu i bylo, ze mozna RYC W ZIEMI i Slazaki RYLY W ZIEMI? CO IM TU PORYLO TE KOPALNIE? Czy oni byli PORYCI? Z czego oni ryli? Czym ryli? I tak sie zrobilo NIE SMIEJ SIE TYLKO RYj. Tylko ryj ze smiechu. I sie twarz stracila w jezyku polskim tylko byl RYJ. I wiecie np. pozniej bylo ze cos tam cos tam CHCESZ W RYJ? Ze na Zachodzie bija sie po twarzach, a w Polsce CO NAJWYZEJ W RYJ mozesz dostac? I w ogole mieliscie se tu ryc REKAMI w tej Polsce. Tu nic nie roslo. Jak tej arystokracji cos tu roslo? Takie cos to jest. I w koncu sie obrazil Zachod i ta krolowa Wiktoria??? Ze PORYTE to co druga wiocha a POCIULANSTWO? A to byla prawda o Polakach i krzyze na jedzenie i tak uwazali ze wam rosnie cos i tyle:( A dalej co? I przez to moglam byc, bomby sie najesc - jak krzyze pojda to fenol. Nie poszly a to moge zyc - brygidki wymierzyly mi kare za klasy matki, ze renta im sie nalezy i co to jeszcze? A jaki TAKI SZCZOCH - bo one na mnie tak mowily - rente mam od dziecka - a te klasy na nie byly. I wiecie pewnego dnia znaleziono je niezywe brody, penisy i ogony i tyle. Tu w podstawowce tej ekipie BRODY I PENISY. I wiecie pozniej byl 2 zestaw brygidek i co bylo dalej? No to sie nie skonczylo dobrze tez i to jest 3 zestaw i tyle. Bo sie bali ze im bomba atomowa pojdzie , one sie bogacily i nic tylko ktos im glowy pourywal i nie wiadomo kto. I tez wiecie nie pomawiam - to jest 3 zestaw od 40 lat. Takze MUSZA BYC. I ten 2 zestaw to juz dobrze zyly z papiezem chociaz... a teraz co to ma byc? I to tez jest historia ktory to jest teraz zestaw?Bo ja od 40 lat omc jeden okaz, a tam? Wilki padly i co? Nie bylo zmiany? Pasuje? 4 zestaw.Nie za duzo tego?

4 albo 5 zestaw to jest to moze to tak byc? i tyle. Ja sie nie znam - chyba nie na tym to polegalo ,nie? A chetne zaraz sie znalazly.Nic im nie przeszkadzalo a ta sluzba nic tylko ciagnela - chodz do brygidek najwyzej ci broda wasy penis i ogon wyrosnie. I te pierwsze OD MOJEJ MATKi mialy 3 rzeczy i nie po nich uwazaly. Ja wiem? I tyle. Za bombe atomowa i klony? Nie wiem czy nie po nich i tyle :(Adalej co wiecie? i tyle :(No i chyba jak 4 rzeczy maja to koniec a tak to nie. Chociaz 4 rzeczy i 4 zestawy i koniec brygidek az papiez oglosi - polski papiez sie obrazil wiec za papieza , ktory to byl zestaw i wiecie na mojej matce nic nie zaczelo ani nie skonczylo - ogolnie ktory to byl zestaw i jaki koniec? Swieta inkwizycja? A tylko tak mogly sie odrodzic same z siebie. I papiez nad nimi, a tak? Jakim prawem one sa? Ito jest caly wiek 20 i tyle. Taka prawda :(

Gość aaaaaaarwena
dzieci w kambodży głoduja a ty sie tylko o swoja rente troszczysz, wstydz sie bezboznicco, nałożnico doktora mengele :O

No renta renta i co dalej? Co na tej rencie? Archeolog-etnograf i tyle. Bez szkol. Cos musze sobie wymyslic co bede robic i koniec. Najpierw sie wyniesc , pozniej znalexc zajecia i zmienic imie i nazwisko bo KJU pojdzie.Nie pojdzie. Biznes dzieciowy tu dla byly kurew i alfonsow dzieci ich i wiecie nie pojdzie bo wszystko z morderstwa dziecka to kasa zawsze idzie. Tu wiecie ksiadz zabity, tu dziecko w dolku i wszystko sie kreci. A ta dyrektorka PRAWDZIWA tu szkoly, ktora nadala im tego ZACNEGO patrona to wiecie niech sie tez ODFAKA KFAKA FAKA bo tez tyle dla mnie zrobila co ta Miroslawa, jedynie ze miala zla opinie, a ja 2 babcie na Zachodzie i tyle mi pomogla. Czy ja tu musialam wrocic to nie wiem. Dyrektor w Chorzowie byl gorzej niz glupi, moze nie pasowalo cos ludziom. W koncu zaklad "rodzicow" sie caly kropnal - moze jakichs podejrzen nabrali z tym ze wiecie jako konczaca doktorat z ochrony przyrody jaki interes mialam DOMAGAC sie stalej umowy o prace w nieznanej mi zupelnie szkole? Zero przeciez. Takze wszystkich potepilam za glupote i tyle. Etnografem jakbym byla - konczyla cos z etnografii to ten Korfanty a tak? Bo jaki on ma zawod z takimi wyczynami? Zawsze etnograf jak jestes po maturze i tyle. No bo co ja mam z tego Chorzowa?Nic. Pochorowalam sie i tyle. Wszystko. I gdzie moja renta???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gdzie jest moja renta???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie taki jest Slask i ten etnografjest STAD i te wilki tez sie nie dadza i tyle. I oni tacy byli.Skad jest ten etnograf? Nad morzem bylo poryte tez. Kto to ryl tam ? Ze smiechu i takie cos mieli tez. Tak mysle. A jak nie mieli to mieli miec i ze smiechu RYC ze tak im sie wszystko w zyciu udalo.I wiecie pracy nie mieli ale KEVINY byly.No ale rodziny mieli i sie powiesili??? kropneli bo byli TYLKO WILKAMI i tak ich zmanipulowano ze nie wiedzieli czy byl papiez czy nie. I zeby MOGLI BYC to wymyslili papiez. A oni ze byl - i ze statua wolnosci. Nie papiez bo sa brygidki - tak ich zmanipulowali. I wiecie tam bylo juz samobojstwo i przyszli na to i drugie samobojstwo i wiecie tam chyba z 300 dzieci bylo a 150 na pewno. No to kilka domow dziecka i oni podali im fenol bo wiecie czemu nie chce trzymac z ekipa z KJU. Skad oni mieli fenol? A reszta plynu Lugola poszla sie napic. I mysleli ze przezyja te dzieci i moga byc. Bo jedna gdzies na Slasku zezarla bombe atomowa i przezyla to plyn Lugola i fenol.I te dzieci WSZYSTKIE UMARLY. Widzicie - nie byli alfonsami i kurwami i tak skonczyli te wilki. I ich dzieci tez. Bo jaki moral tej historii taki i ze 1 rzeszy nie bylo. No nie bylo zadnych wilkow na zachodzie bo ktos by ich chcial. Calosc ograli TANCZACY ZWILKAMI ze do USA mieli wyjechac. I kto w tym mial racje? i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Napiszcie cos!!!Ja na razie ide chyba - co tu robic? Moze jutro WRESZCIE ??? dostane rente. Ja wiecie jestem ODGRODZONA od was TAKZE i filologia zeby nie bylo, ze mi cokolwiek poszlo przez takie glupie forum. Wiecie ludzie sie dziwia MOZE??? ze takimi rzeczami sie chce interesowac? A CZYM SIE INTERESOWAC NA SLASKU? I wiecie powiem wam, ze no taki mam koniec bo tu zawsze z dziecmi sie obchodzono na Slasku i tak to juz jest. I zawsze wiecie byl CHUJ CIPA DUPA CYCE - ryj, nie ryj ZE SMIECHU. Plakac ze smiechu - takie cos. Chuja do ryja mozna wsadzic dziecku - ciula do ryja nie, ale chuja do ryja, do dupy, miedzy cyce babie ciiula, chuja takie cos - to trzeba wiedziec wszystko bo to nie ma co i tyle. A reszta to w ogole nie wiem o co chodzi i tak dalej. Nikt tego nie zaskarzyl. O to mi chodzi. Bo o co mi chodzi? Nikt tego nie zaskarzyl. Bo sie dowiem najgorzej jest i tak dla dzieci z Afryki jak maja Kaina wiecie bo taka campari - znecali sie nad nia i nie umie dojsc do siebie, takie cos. I tyle. I wiecie wasi ksieza jak glosza co glosza to wszyscy 4 skrzydla krzyze rodowodowe a tak to niech spierdalaja ode mnie bo sa ograni na pogrzeb i chrzest i reszta w chujach czy ciulach , dupach, cycach I RYJACh i tyle. I Polska to jest kraj gdzie co? Gdzie nie trzeba wierzyc, kazdy ma powolanie - takie cos i tyle. I wiecie w sumie was nie obrazilam, wy tacy jestescie. A jak przyszlam do liceum to mnie ograno od razu tak na te Ilone Jagier - ze czy wiem o ryciu, cos tam, i takie rzeczy- czy klaski i wiwaty mowilam w podstawowce i srali ze smiechu ze mnie. Ale wiecie no w sumie , ze chcialam byc w Polsce. A chcialam? I byly wilki no to chcialam byc lekarka. Ale to mozna wyjechac przeciez. Ja nie rozumiem tej sredniej tez. No wiecie zasadniczo chcialam isc do ogrodniczej, ale co dalej. Tu pradziadka nikt nie uszanowal. Nie znal sie na klaskach, wiwatach , batach i pierdach i tak Anglie mial miec czy zle mial te Anglie. Takie cos i tyle. No szkoda, ze nie piszecie. Smutne to jest. Przeciez jest tak wesolo- myszka Miki i kaczor Donald i tyle. Co jeszcze? A zalozycieli to KK wasz kropnal bo po CHUJA TE BANKI ze swietlika nie, to chujaj - takie cos. No ale wiecie. Tojuz Pan Bog im nie dal i tyle. A mieli racje? Ikoniec. I nie wiedza jak bylo wszystko, ale system macie na zalozycieli bankow i zawsze ich niszczyliscie SWIETLIKIEm ze to bylo dobre zeby zabic za kradzieze. Za wszystko. I tak Francja sie wylozyla Z WASZEGO MYSLENIA. Bo oni tam 1 Lucyfer i tyle. A CZEMU?Bo tez sie nie dadza i tyle. A czemu? I to wszystko. Juz na razie koncze pisanie bo mi sie nie chce. Gdzie moja renta i tyle???!!!! 😡😡😡😡 Ja wiecie tu to tylko ta renta, ogolnie w zyciu glosilam tezy O SAMOZBAWIENIU SIE i w sumie co... duzo sie pomylilam? 1 rzecz mi mieli powiedziec, nie. No i LEDWO SIE NIE POTEPILAM przez te 1 rzecz co mi NIKT NIE POWIEDZIAL. Bo tego nikt nie mowi. Bo jest system rentowo emerytalny i nie trzeba tego mowic, a ja go nie mialam i tyle. I wiecie takze dla mnie za te bombe i sklepy z brygidek, ze tu siedze, krzyzy nie kupily, ale ze sklepow, magazyn? I tyle.No to wiecie jesszcze potepienie wieczne mi zyczyliscie z Miroslawa i jej klanem JANINA takze i jej dziecmi i tyle. Z Bona Z Mengele, Ze Stafanem Batorym, Elzbieta 1 , krolowa Wiktoria i nie wiadomo kim. I tyle. I wiecie to ze ten brat czegos chce ode mnie to jest ZENUJACY bo to jest PIEKLO przy braku rodowodu bo w koncu nie mialam rodowodu, tylko matma lecialam i tej matmy nie dalam. Nikt nie dal , po co. Wypisalam sie z Polski za glupia podstawowke, jedno swinstwo. Ten ksiadz zamordowany to TRAGICZNY, ale wiecie co o nim sadzic? I tyle. Jakos go sprzatneli i tyle. No i to wszystko. Co jeszcze? GDZIE MOJA RENtA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :(