Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaacanaaafoorummm

jak poprawic wyglad biustu?

Polecane posty

Gość pytajaacanaaafoorummm

czy spanie w sportowym staniku cos pomoze? Chodzi mi o wyglad bez stanika, w staniku sa ok (w miare)

Gość although
Po pierwsze kupic sobie dobrze dobrany pod wzgledem rozmiaru stanik do noszenia w dzien!! wpisz w google stanikowa mapa swiata, znajdz dobry sklep najblizej ciebie, poczytaj komentarze bo czasem niby sklep z szeorka rozmiarowka ale brafitterki do niczego. I spij w staniku, niekoniecznie dobrze dobranym ale byle jako tako tako trzymal biust zeby nie rozlewal sie na boki jak spisz np na boku. Jakies masaze i kremy nie zaszkodza tez, cwiczenia. Efekty moze nie beda spektakularne ale widoczne. No i nie zrobisz sobie wiekszych szkod na przyszlosc jesli juz bedzie nosic dobry stanik

Gość naba na
ja mialam operacje na piersi. Nie wstawilam sylikonu, byly tylko podnoszone i sa troszeczke wieksze. Nie jestem jakas lalka barbie, ale mialam rozmiar b z czego prawa o wiele mniejsza od lewej, i na niedosyt w prawej mialam sporego guza. Przeswietlali mi te cycki i robili mammografie itd itp, po czym sie okazalo ze lekarz popelnil blad i guz nie jest grozny, ale duzy. Byl zaraz pod skora i roznice po usunieciu bylo widac.Wyrownalam sobie prawa piers z lewa przy czym podnioslam obie piersi, bo naprawde byly wiszace

Gość ja tez tak moge////
a ile placilas za operacje? na fnz mozna tez w jakis sposob poprawic biust?