Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorosraeataes

problem w przyszłym związku

Polecane posty

Gość gorosraeataes

mam mały problem ostatnio poznałem dziewczynę, której się podobam i pewnie chciałaby sięze mną związać, jednak napewno oczekiwałą będzie też między innymi seksu ode mnie i tu siępojawia problem. Jestem po operacji i z penisa został mi tylko kawałeczek, znaczy sama cewka moczowa, reszty niestety brak, czy mam jej powiedzieć o tym od razu na początku znajomości czy jak dodzie do sytuacji intymnej, nie mogę praktycznie uprawiać seksu, czy myślicie ze seks jest tak ważny ze prze niego może sięrozpaść związek, lub może spowodować, że do związku nie dojdzie.

Gość skjdkjgd
o kurwa.... ;/

Gość lamka 2
Ja mialam faceta, ktory mial nieuleczalna chorobe skóry, źle to wygladalo, ale on jak sie zdecydowalismy, ze bedziemy para, powiedzial mi centralnie bez ogrodek, bez znieczulenia, ze jest na to chory i juz. Pamietam, ze przyjelam to normalnie i przez caly czas mialam do niego szacunek ze zrobil to w taki szczery sposob. Seks jest wazny, ale sa kobiety z bardzo malym libido, ktorym to moze nie bedzie przeszkadzalo. Mozna jeszcze inaczej uprawiac ten seks :) Postaw na szczerosc.