Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda28

Seks a rodzice.

Polecane posty

Gość podsłuchuj rodziców
Rodzice sami seksują i nie mają głowy, by słuchac czy wy to robicie :-P Przez ten czas co ty się zastanawiasz czy oni usłyszą to tato już dwa razy zrobi przyjemność mamie :-D

Gość mloda28
podsłuchuj rodziców - hahahahaha. :D:D:D Dobre to. ;););)

Gość podsłuchuj rodziców
Nie rozumiem co cię tak śmieszy. Rodzice maja większe doświadczenie w seksie niż ty i sie pierdutami nie przejmuja tylko ROBIĄ TO.

Gość mloda28
Ale ja głośno krzyczę, szczególnie w czasie orgazmu.

Gość mloda28
Śmieszy mnie, bo było fajnie napisane, nie musisz się od razu czepiać. :o To z orgazmem podszyw.

Gość podsłuchuj rodziców
Matka krzyczy głośniej, a do tego ojciec po 50tce dyszy jak parowóz.

Gość mloda28
To już bardziej żałosne aniżeli śmieszne. :o

Gość No!!!!!!
To pójdź do najbliższego skansenu i zobacz w jakich warunkach ludzie żyli jeszcze 100 lat temu. Wszyscy w jednej izbie. Dziadkowie, rodzice i dzieci. I posłuchaj ile tych dzieci wtedy było w każdym domu. Jak myślisz ?, przez zapylanie ? Nic co ludzkie nie jest nam obce :)

Gość podsłuchuj rodziców
Masz rację to żałosne, zastanawiac się czy rodzice usłyszą, że małżeństwo pod trzydziestkę uprawia seks, jakby robili coś nadzwyczajnego czego świat jeszcze nie widzał. A tymczasem wszyscy to robią tak jak i jedzą i wydalają. A rodzice robią TO o kilkadziesiąt lat dłużej od ciebie. Myślisz, że możesz ich czymś ździwić w tej materii???

Gość mloda28
Ale tak jak napisałam nie chodzi tylko o mój wstyd, ale i hałas z dołu, który mnie rozprasza. :o

Gość mloda28
Żałosny był twój ostatnio wpis, co najmniej niesmaczny. :o:o:o I gdyby chodziło tylko o mój wstyd wstyd w tej materii, to nie byłoby żadnego problemu.

Gość podsłuchuj rodziców
Poproś rodziców żeby uprawiali seks troche ciszej, bo cie to rozprasza i grozi nieprzedłużeniem rodu. Jeśli zalezy im na wnukach będą siedzieć jak myszy pod miotlą.

Gość podsłuchuj rodziców
Dlaczego niesmaczny? Co cie tak zniesmacza? Może określ dokładnie.

Gość mloda28
Nie chodzi o ich seks, tylko o np. hałasy w ciągu dnia. Jakaś muzyka, tv, łażenie, itp...To rozprasza. Bo w nocy niech robią co chcą. :D

Gość mloda28
Przy analu słychać jakby dwie wielkie zardzewiałe płyty stalowe się pocierały, albo jakby ktoś zamykał starą zardzewiałą ogromną bramę. Da się coś poradzić na to ?

Gość mloda28
To konkretnie : Matka krzyczy głośniej, a do tego ojciec po 50tce dyszy jak parowóz.

Gość podsłuchuj rodziców
"Bo w nocy niech robią co chcą." A co? zdaje ci się, że rodzice nie uprawiaja seksu w dzień?

Gość mloda28
Nie uprawiamy analu podszywie.

Gość mloda28
Wiem, że nie. ;) A nawet jeśli to wymieniłam hałas, a raczej jego rodzaje, które MNIE rozpraszają. I nie wiem co akurat z tym mam zrobić.

Gość podsłuchuj rodziców
no a co tu jest niesmacznego? czyż matka nie ma prawa krzyczeć głośniej od ciebie? a jak będziesz po 50 to zrozumiesz, że człowiek dostaje zadyszki nie tylko po seksie - ale to wcale nie wadzi, żeby ten seks uprawiał Pewnie zasapie się jakby tonę węgla zwalił, ale zapewniam cię że przyjemność i potrzeba jest dokładnie taka sama jak 30 lat wcześniej. :-P

Gość podsłuchuj rodziców
"Wiem, że nie." :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Gość mloda28
Tak, ale można to było zobrazować nieco '' łagodniej. '' :P Zresztą nieważne.

Gość mloda28
Tak, tego akurat jestem pewna, możesz śmiać się do woli. Ech... wiedziałam, że większość nie zrozumie.

Gość mloda28
Temu. :D

Gość mloda28
Nie to jest tematem dyskusji. :P

Gość Hejka hej!
Boże, każdy człowiek ma jakieś problemy. I zawsze jest tak, że problem dla jednego jest błahostką dla drugiego. Wszystko jest kwestią psychiki. A wy jesteście tutaj, żeby pomóc, a nie się czepiać. Więc albo pomagajcie, albo nie dołączajcie się do dyskusji. Postarajcie się zrozumieć człowieka. Tyle w temacie.

Gość mloda28
dominik1000 jeśli cię to interesuje, to idź na forum erotyczne, na pewno znajdzie się chętna do odpowiadania na takie pytania. Hejka hej! dzięki, widać niektórym albo się bardzo nudzi albo lubią się czepiać dosłownie wszystkiego, byleby dosrać. :o