Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pejpii

jakie są szanse na jakas prace w Anglii?

Polecane posty

Gość pejpii

w rodzaju opiekunki do ziecka czy osoby starszej? i czy da sie z takiej pensji utrzymac? angielski znam w miare biegle,CAE zdany na A.to ze mam dwa keirunki z UW,no coz,to nic nie znaczy.Wole miec spokojniejsza prace za lepsza kase niz stolek w korporacji za 1600 netto gdzie wymagaja wypruwania sobie zyl.

Gość lips90
jak znasz jezyk to wszystko przed toba

w tzw. korporacjach - to tylko sekretarki zaczynaja od pensji 1,600 zl ;-)) to po pierwsze - po dobrych studiach (np. z bezpieczenstwwa IT) to absolwenci dostaja ok 5 tys., to ta ka napocztaek - ztego co z Pl pamietam;-) a twoje pytanie "czy da sie uytrzymac" mnie rozwala - po pierwsze poszukaj w necie , miliony ludzi juz o tym pisalo, poza tym jedzac trawe i bedac na diecie to dasz rade i za 3 funty tydzien przezyc - taki ogolne pytania zaskuguja na taka tylko odp!;

Gość efefewaaa
ogólnie to teraz nie ma tam za duzo pracy

e tam;-) dla niektorych praca jest wszedzie i zawsze dla innych nie ma jej nigdzie

Gość pejpii
ja sknczylam prawo,ale moge liczyc na najwyzej 2,5 tys netto,wole spokojniejsza prace ktora pozwoli mi zyc na podonym poziomie

Gość nie wierzęęęęęęe
pejpii myślisz,ze pracując na produkcji czy jako opiekunka do dziecka lub osoby dorosłej będziesz miała spokojniejszą pracę niż pracując w Pl w swoim wyuczonym zawodzie?

Gość vndsjvns
ale na pewno więcej zarobi, więc i tak bilans wychodzi na plus

Gość numerowaaa
Jesli masz dobry angielski i kwalifikacje to lepiej poszukaj pracy w zawodzie w UK. Niskoplatne prace typu opiekunka do dzieci czy kelnerka wcale nie sa takie przyjemne, a brak kasy stresuje.