Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsycgfyusadgcyuasgasy

Co śadzicie o rodzicach Szymona z Bedzina, którego ciało znaleziono 2 lata temu?

Polecane posty

Gość dsycgfyusadgcyuasgasy

Gdzie była Policja i MOPS? Biedne dziecko:O Zmarł na wskutek pęknięcia jelita. Pomyślcie jak go to musiało boleć. Ja bym ich powiesiła za to. Pewnie teraz odstawią taką samą szopkę jak matka Madzi:O

Gość mam to w d
kogoś zabili, kogoś zgwałcili, ktoś się zabił, ktoś sie powiesił albo zastrzelił, aaaaaaaaaaaaa rzygam tym już

Gość jestem po śniadaniu
koniecznie muszą się zaprzyjaźnić z Waśniewskimi, w końcu robią w tym samym fachu

Gość takie tam duperele nic więcej
jeszcze nic nie wiadomo a wy już ich osądziliście :(

Gość Cavallioc
Dla mnie to wszystko jest co najmniej dziwne. Przecież ci ludzie mieli jakąś rodzinę, znajomych, sąsiadów. I nikt się nie zorientował, że dziecko zniknęło??? Przez 2 lata? Podstawili jakieś inne dziecko na szczepieniu, to chyba rodzice tego drugiego musieli być wtajemniczeni. Nikt nie "pożycza" tak po prostu swojego dziecka, żeby ktoś inny zawiózł je na szczepienie! Ja bym córki nawet dziadkom nie dała... Ludzie musieli coś wiedzieć. Dlaczego panowała taka zmowa milczenia? Przecież Będzin to nie Nowy Jork, ktoś musiał się zorientować, że coś jest nie tak! Gdzie były babcie tego chłopca? Jakieś ciocie, dziadkowie, sąsiedzi... Śmierdzi coś w tej sprawie, wyjątkowo śmierdzi.