Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WizytowkaGratis

salon24,czyta ktos ?

Polecane posty

Gość WizytowkaGratis

jw

Gość bolonski
FYM cie meczy ?

Gość WizytowkaGratis
zrobil w konia pisiorow:D:D:D:D:D:

Gość bolonski
Ty czytasz salon , czy tobie czytaja ?

Gość bolonski
bolec czy stolec jesteś?

Gość WizytowkaGratis
Babcia mi czyta na dobranoc,mówi,ze te historie lepsze niż bajki braci grimm.

Gość bolonski
Jak bylem maly to stolec tez mi imponowal . Nie przejmuj sie , z tego sie wyrasta .

Gość WizytowkaGratis
a tak powaznie,to co sadzicie o fymie?jaja,porwany czy zwariowal?

Gość bolonski
Jak czytasz salon to powinienes wiedziec ze takie dyskusje sa bardzo niebezpieczne . A poza tym to to forum jest raczej na troszke inksze tematy . Po ilus tam latach pisania na salonie w normalny sposob nikt by sie tak nie wyglupial . Wiec wnioski sam sobie wyciagnij .

Gość WizytowkaGratis
Nawet koles z pomaranczowej alternatywy?

Gość bolonski
Pomaranczowa alternatywa to dowod na to ze szczeniakiem to on juz nie jest . Jest dorosly , widac ze wyksztalcony , potrafi wyciagac prawdziwe wnioski . Ciekawe jest to ze teraz te niewyksztalcone sie ciesza i wszedzie wypisuja ze zgupial . Moze za blisko byl .

Gość WizytowkaGratis
czyli sądzisz,że ktoś go porwał czy jak?Nie on pisał te 2 ostatnie notki?

Gość bolonski
Nie wiem , no i sadze ze na razie nie ma zadnych pewnych informacji . Tak sie dzieje zawsze jak takie jak my nie powinny wiedziec co sie dzieje . Mamy grillowac i dyskutowac o dupie maryni . A to czy on pisal to ja nie wiem , ale z tydzien temu napisal ze pozdrawia panow ktorzy sie zainteresowali jego komputerem . Taki jakis uprzejmy sie zrobil .

Gość WizytowkaGratis
ale z tydzien temu napisal ze pozdrawia panow ktorzy sie zainteresowali jego komputerem . Hmm no ciekawe bedzię,jak faktycznie okaże się,że on po prostu robił projekt-ksiązkę,a te jego teorie to byla fikcja i jak latwo mozna ludzmi manipulowac vide zamach smolensk gazeta polska macierewicz itp.

Gość eeeeeeeeeeeeeed
pizda pizda osrala mnie glizda

Gość bolonski
Nie lubie zbednych spekulacji , nie ma na razie zadnych podstaw do jakis wnioskow . Czytales jego "Polis " ? Taki ktos sie nie wyglupia i nie wariuje . Moze niedlugo bedzie nowa akcja . Teraz trwa akcja publicznych deklaracji ze nie popelni sie samobojstwa . Ta nowa bedzie polegac na publicznym deklarowaniu ze sie nie zwarjuje . Ciekawe czasy sie porobily .

Gość bolonski
Czas skonczyc bo dyzurny oficer sie zdenerwowal .

Gość WizytowkaGratis
Widzisz,wedlug mnie takie nakrecanie ludzi,ze ktos nas morduje,robi zamachy itp. jest populizmem.Dlaczego jak Blida popelnila samobojstwo nikt z pisu nie uderzyl sie w piers,ze moglo tam byc podczas zatrzymania cos nie tak?A teraz,gdy Petelicki popelnia samobojstwo to juz na pewno jest morderstwo?Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.

Gość bolonski
Jesli odwazysz sie otworzyc oczy i popatrzysz przez okno zamiast w tv , to moze zauwazysz ze jednak ludzie znikaja w ten czy inny niespodziewany sposob , no i ze maly Jasio od sasiada wie jak sie robi dochodzenie , a oni nie wiedza . Ale jak jest tobie fajnie z populizmem to niech tak bedzie . Sprawa tego samobojstwa juz byla wyjasniona w przeciwienstwie do innych , z tym ze nie powinenes porownywac malego zlodzieja z kims kto moze nie wszystko robil wzorowo ale zasluzyl sie naszej ojczyznie . Cos mam wrazenie ze jestes takim malym zolnierzykiem ktory nie pyta , nie mysli , tylko wykonuje wzorowo rozkaz " nienawidziec i niszczyc przeciwnika politycznego . Marnujesz swoje zycie , polityka nie na tym polega .

Gość nieoNN
czytam .

Gość WizytowkaGratis
bolonski Mały złodziej?Hmm a jaki był wyrok w sprawie w której niby Blida pośredniczyła w dostarczeniu łapówki ?nie zostało to czasem umorzone? Cos mam wrazenie ze jestes takim malym zolnierzykiem ktory nie pyta , nie mysli , tylko wykonuje wzorowo rozkaz " nienawidziec i niszczyc przeciwnika politycznego . Marnujesz swoje zycie , polityka nie na tym polega Pierwsze sam popatrz w lustro,a potem pisz.Obłuda,chyba to słowo jest tutaj najtrafniejsze. PS Nigdy nie glosowalem na PO,nie zamierzam oddawac głosu na dawny AWS(PO+PIS)

Gość bolonski
Widze ze sie nie rozumiemy . Jesli obrazilem to przepraszam , nie chcialem . Dla mnie uzywanie zwrotow "pisiory " , "populizm jako zaslona do zbrodni " , sa oznaka zawezonego horyzontu . W PIS sa rozni ludzie , wartosciowi i tacy mniej wartosciowi tez , podobnie jest w kazdej innej organizacji masowej . Ale dosc bo jeszcze bardziej to sie zagmatwa . Pozdrawiam . nieoNN salon czy Fyma ?