Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ty

pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość ale ty
Moorland to w końcu ideał ma być subiektywny czy trzymać się kanonów? napisałam, że subiektywny tylko do pewnego stopnia. czytaj ze zrozumieniem, o ile cię to nie przerasta. jeśli to dla ciebie za trudne, to daj sobie lepiej spokój, bo nie mam zamiaru następnym razem się powtarzać

Gość ale ty
Moorland autorko - bez urazy, ale z takimi poglądami to nikt Ci nie uwierzy, że masz coś więcej niż urok ocynkowanego wiadra - niby się świeci, ale pusto aż dudni. dlaczego? bo nie umiem myśłeć wytartymi schematami? no to fakt...

oho, pojawił się mój ulubiony argument "czytaj ze zrozumieniem". Tak właśnie bronimy niekonsekwencji swoich wypowiedzi - ideał ma być subiektywny, ale do pewnych standardów. Jakie są te standardy? Ano takie, jakie uznaje autorka :D

Gość ale ty
Moorland oho, pojawił się mój ulubiony argument "czytaj ze zrozumieniem". Tak właśnie bronimy niekonsekwencji swoich wypowiedzi - ideał ma być subiektywny, ale do pewnych standardów. Jakie są te standardy? Ano takie, jakie uznaje autorka tak. tylko autorka i paru organizatorów konkursów miss na całym świecie... poza tym moorland ma rację

Gość ale ty
Moorland oho, pojawił się mój ulubiony argument "czytaj ze zrozumieniem". Tak właśnie bronimy niekonsekwencji swoich wypowiedzi - ideał ma być subiektywny, ale do pewnych standardów. Jakie są te standardy? Ano takie, jakie uznaje autorka 17:14 [zgłoś do usunięcia] ale ty projektantów mody, stylistów, chirurgów, estetów, artystów. i tylko autorka...

Gość Rafał z pod pośredniaka
Jak te wypowiedzi Autorki to się nie dziwię, że jest sama.

gdybyś nie myślała schematami w ogóle nie zastanawiałabyś się czemu przystojny facet zakochał się w kobiecie z garbem :) Wszystko musi mieć swoje płytkie wytłumaczenie w twoim prostym, płytkim świecie. Jak nie ma to jest źle i trzeba o tym napisać na kafeterii... Wracając do konkursów - skoro twoje subiektywne standardy pokrywają się z tymi z konkursów to fajne. Tylko, że inni mają prawo mieć swoje standardy niepokrywające się z tymi z konkursów i podobać im się ma prawo nawet małpa w pióropuszu.

Gość ale ty
Moorland ale ty - brzuszek u faceta też podobno nie jest atrakcyjny, a mnie nie przeszkadza. Więc może zrób samej sobie przysługę i nie interesuj się kto z kim sypia i dlaczego? brzuszek to nie garb na pół pleców - helloł! ok pytałam panów, a zeszły się babsztyle - tak to jest jak sie nie potrafi czytać ze zrozumieniem REVOLVER - dzięk iza sensowną odpowiedź - najbardziej mnie usatysfakcjonowała. Pozdrawiam Cię :)

Gość ale ty
podobać im się ma prawo nawet małpa w pióropuszu. no i chyba tak jest w wieluuu przypadkach... :/

Gość Emie
Akurat za kanony urody artystów bym na Twoim miejscu nie ręczyła...

Gość zombie fun
Ale Ty trujesz dupę kobieto. Jesteś może ładna ale masz zryty charakter dlatego nikt Cie nie chce. Koniec tematu.