Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szpilkiii

Szpilki

Polecane posty

Imperia - no mniej więcej o takie skojarzenia chodzi :P Rev - niby czemu miałoby moich nóg nie widać? :D

A guzik prawda . Wilk będzie cały ale owca zwichnięta mężczyzna powinien żałować , ze jego kobieta nie potrafi chodzić na szpilach ...widocznie miał pecha lub nie zapytał....:P

" imperia - ciagle za malo. " Oczep się dziewczyno/chłopaku ode mnie . Szukasz zaczepki ? :)

Gość Emie
"Wilk będzie cały ale owca zwichnięta" - Dobre;) Revolver - nie wiem, czy żyje. Ostatnio jak zapytał, gdzie są nożyczki, nie dostał w gębę, więc zaryzykuję stwierdzenie, że to jednak związek partnerski.

Gość Emie
Revolver, kuuurwa mać, przejdź się raz na tych pierdolonych szpilkach i wtedy kłap szczęką, dobra?

Revolver - nie wiem, czy żyje. Ostatnio jak zapytał, gdzie są nożyczki, nie dostał w gębę, więc zaryzykuję stwierdzenie, że to jednak związek partnerski. to jednak baba rządzi albo przechwala sie na forum...do tego jest wulgarna i każe facetom próbować szpilek ....gdzie jej facet ma gały? :)

moor a to tylko plastikowe lalki noszą szpilki? co za absurd - a inni muszą się męczyć ze strachu , bo nie mają wyboru ? :P

Gość Emie
Bogowie, ale ty jesteś głupi, revolver...Zamierzałam odpisać coś zjadliwego, ale już mi się nie chce. Jak rozmawiam z takimi jak ty, czuję się jakbym jadła gówno. Idź, tresuj swoją babę, żeby założyła szpilki - jeśli, rzecz jasna, masz jakąś. Te oglądane na redtube się nie liczą.

Moorland nie da się zaprzeczyć ze nawet te twoje długie i śliczne nogi fajnie podnieść aby jeszcze tyłek wyglądał lepiej i automatycznie biodra się ślicznie wygięły ;)

Emie a ja pisząc z tobą czuję się jakbym dostał oscara - nieważne i pamietaj- kobiet się nie tresuje , suki tak....:P

"Imperia - no mniej więcej o takie skojarzenia chodzi '' Ale tacy mężczyźni przedstawiają się jako typowi kurwiarze lub męskie dziwki . Co w nich widzisz fajnego ? :o :D " mężczyzna powinien żałować , ze jego kobieta nie potrafi chodzić na szpilach ...widocznie miał pecha lub nie zapytał.... " Revolwer , tu nie chodzi o to czy kobieta potrafi śmigać na takich obcasikach , czy nie . Po prostu nie każda ma chęć na życzenie narażać swój kręgosłup . Czy potem jako mąż/ partner jesteście zdolni do dźwigania za każdą potrzebą , na własnych rękach swojej kobiety ? I teraz sam przeanalizuj to - czy warto dla chwili 'sexsowności" tracić zdrowie ? :)

Rev - nie chodziło mi o plastikowe lalki. Tylko o kobiety lalki które możesz sobie ubrać i ustawić według własnego widzi-mi-się. Pomorzanka - owszem, ale są wygodniejsze buty na obcasie niż szpilki :)

imperia - no jak to co? Seksowne, praktycznie nagie tyłki :D Ja się mogę przebrać za panią "na wynajem", a on nie? :D

imperia ale tu nie chodzi o chodzenie w szpilach codziennie - po raz kolejny to musze pisać... nie sądzę , by szlag trafił plecki damy , gdy podkreśli czasem walory ....

rev - po paru godzinach chodzenia na szpilkach stopy wyglądają koszmarnie i bolą jak cholera.

Moorland a to facet nie może mieć widzi-mi -się ? co w tym dziwnego? lepiej jak siedzi pod klapkiem basenowym....najlepiej z mordą w wodzie...

ja nie mam widzimisię do tego jak on się ubiera. Owszem, jak się zapyta to wyrażę swoją opinię (i vice-versa), ale jak gdzieś wychodzimy to nie mówię mu jak ma się ubierać.

'i pamietaj- kobiet się nie tresuje , suki tak.... " Ale zakosiłeś :D Dobitniej się nie dało ? :D:o

imperia staram sie być delikatny...to chyba widać... Moorland moze on cały czas tak samo sie ubiera?

wiem ;) nabyłam boskie ala botki obcas 10 cm ale stabilne bo wiązane na górze :)) ale o tym juz pisałyśmy ;p;

zależy od okazji - zazwyczaj ubiera się podobnie, ale jak gdzieś wychodzimy to sam wybiera w co się ubrać "na okazję". Poza tym nie jest na tyle upośledzony, żeby nie przewidzieć co się stanie, jeżeli założę niewygodne buty na kilka godzin chodzenia/stania/tańczenia.

" imperia - no jak to co? Seksowne, praktycznie nagie tyłki Ja się mogę przebrać za panią "na wynajem", a on nie? " Oj kobieto , musisz być bardzo odważna :D Rev , przecież mężczyzna może mieć takie zachcianki każdego dnia , dzień w dzień . I co ? kobieta niby odpowiada pod każdym względem ale nie paraduje w szpilkach na zawołanie pana i władcy , więc jest już do kitu ?

imperia nie wyobrażam sobie kobiety codziennie w szpilach ani by ktoś tego wymagał- było by to tandetne i nudne - kobiety maja tysiące pomysłów na ubiór , więc szafy pękające w szwach noszą różne pomysły....a jak władca raz na jakiś czas ma zachciankę , to niech mu będzie - nie wspomnę o zachciankach kobiet (setki) , które też czasem należy spełniać - zamiast robić cos dla siebie w tym czasie itp...

"staram sie być delikatny...to chyba widać...'' Ano dało się zauważyć :p

imperia mam nadzieję , ze po ostatnim moim poście wszystko jest jasne i mogą zacząć być niedelikatny....