Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szpilkiii

Szpilki

Polecane posty

Naj - tak jakby - kupiłam sobie buty motocyklowe "stylizowane" na kowbojki, na obcasie (jakieś 8cm).

Nox - uwielbiam czytać twoje głębokie, niesamowicie składne wypowiedzi. sól na moje oczy.

"wyjątkowo ? " Nie wyjątkowo a wyjątkową :classic_cool::D " no wiem.....ale musisz to jeszcze wiesz , no , ten , tego....podkreślić - o właśnie , tego szukałem słowa...." Nic nie muszę :classic_cool: chyba , że ktoś mnie zmusi , w co też wątpię :classic_cool: :D Najmądrzejszy - przecież tego/takiego zachowania nikt nie lubi (tak uważam):)

taka se mała Ty także ;) najmadrzejszy na swiecie dzięki radom kobiet , co do wyglądu wiele pozmieniałem przez lata i nie żałuję - mówiły szczerze , w czym wyglądam najlepiej - spróbowałem ,choć nie byłem przekonany i wyszło bardzo pozytywnie - przynajmniej kilka rad wziąłem poważnie...niektóre wręcz dostałem np. w prezencie i wtedy zacząłem sie zastanawiać...

Kulturka Myślę, że wtrynianie się do cudzego ubioru jest śmieszne Niech każdy robi to co lubi a nie próbuje świat urządzać po swojemu. A kochający partner/partnerka nie będzie wymagał by ktoś dostosowywał się do jego ideałów i oczekiwań gdy wiąże się to z dyskomfortem. Bo to działa w obie strony. tu nie chodzi o narzucanie - tylko o rady i stosowne uwagi , gdy jest się w zwiazku - jesli kiedyś tego doswiadczysz , to przekonasz się , ze jeżeli facet będzie miał jakiekolwiek uwagi , to już będzie ok dla Ciebie - bo jak zero zainteresowania lub na odczepnego , to dopiero szlag Cię trafi...zobaczysz sama...

imperia Nic nie muszę chyba , że ktoś mnie zmusi , w co też wątpię nie musi Cie zmuszać , jak załapiesz - przekonasz sie sama :classic_cool:

revolver Ja slucham rad kobiet, ktore znaja sie na rzeczy i wiem, ze maja dobry gust. Pseudorady pierwszej lepszej panienki wpuszczam jednym uchem, a wypuszczam drugim. Poza tym sam potrafie rowniez ocenic w czym dobrze wygladam i przede wszystkim (to najwazniejsze) w czym sie dobrze czuje. No i wreszcie: ubieram sie klasycznie, wiec nawet nie mam okazji, zeby cos wydziwiac;)

najmądrzejszy najlepiej to niech każdy zajmie sie sobą , prawda? :classic_cool: skoro ubierasz sie tylko klasycznie - to nie słuchasz pseud-rad - pseudo-panienek i masz dobry gust? :classic_cool: powodzenia z radami...:D

najmadrzejszy wegetarianie to dobrzy ludzie - dzięki nim jest więcej mięcha dla nas :classic_cool:

"tu nie chodzi o narzucanie - tylko o rady i stosowne uwagi , gdy jest się w zwiazku - jesli kiedyś tego doswiadczysz , to przekonasz się , ze jeżeli facet będzie miał jakiekolwiek uwagi , to już będzie ok dla Ciebie - bo jak zero zainteresowania lub na odczepnego , to dopiero szlag Cię trafi...zobaczysz sama..." O proszę najsłodszy, sam też ze szpilek korzystasz. Jak napisałam, jeśli komuś się coś podoba to jasne. Jeśli mi podoba się czyjś pomysł to wykorzystuję go, jeśli coś mi jest totalnie obojętne takze mogę przystać na propozycję osoby dla mnie ważnej. Ale jeśli źle sie z czymś czuję, a ponad to jest to dla mnie niewygodne to nie korzystam z tej rady. Prościej chyba się nie da. A w Twoich wypowiedziach nie zauważyłam byś traktował to jako radę czy propozycję, lecz coś w stylu "mi się to podoba i tak ma być".

"Imperia - no może nie w tej ilości klamerek, ale tak - lubię takie masywne buty. To był tylko pierwszy lepszy przykład obcasów jakie ja lubię (i w jakich mi wygodnie, nawet jak dodają mi 20 cm ). Na co dzień pomykam właśnie w kowbojskich butach na obcasie albo w sandałkach na koturnie (opcja letnia ). " Wielbiam chodzić w kowbojkach , ale szpilki również uwielbiam okazjonalnie :D Kto to jest Nox Witch ? "I czemu sądzisz, że mam jakąś wadę postawy? Podejrzewam, że jakbym miała to wyłapali by to jeszcze w szkole (mięliśmy regularne badania). " Regularne badania dają cały guzik . Zwykła rutyna . Trzeba przejść specjalistyczne badania w poradniach . Innego wyjścia nie ma . I Moor ... Ja nie sądzę a przypuszczam . Nie diagnozuję a najzwyczajniej wyciągam wnioski z tego co napisałaś .

Kulturka bo mi się tak podoba i tak ma być (znaczy- niech tak będzie) ok? widzisz to , co chcesz widzieć...rzeczy i sprawy są niewygodne , a się je robi dla innych - nie słyszałaś o tym?

najmądrzejszy nie ma piłkarzy LAZIO to niech England wygra , by spotkać się z germanami ...

"nie musi Cie zmuszać , jak załapiesz - przekonasz sie sama : Tego też nie muszę :classic_cool:

Słodki, usilne stawianie się w opozycji nie uczyni Cię wyjątkowym. Oczywiście, wiele niewygodnych rzeczy robi się dla innych, ale gdy mają głębszy sens. A myślę, że każdy sam umie ocenić czy w konkretnej sytuacji jest celowym pozwolić sobie na dane zachowanie czy nie. Wracając do tematu np. do teatru czy na kolację sama bym ubrała buty na obcasie bez namów, ale na kilkugodzinny spacer pod żadnym pozorem bym nie posłuchała tej "dobrej rady". Jeśli to jest takie dziwne to cóż poradzę.

Imperia - szybki chód i spore kroki nie są wadą postawy. Może nie wyglądają elegancko, ale to jest zwykły nawyk jeszcze z dzieciństwa. Więc nie wiem czym się sugerujesz. Rev - są takie rzeczy których się dla innych nie robi. Np. nie nosi się niewygodnego obuwia, nie zakłada ubrań które nam się nie podobają i nie je rzeczy na które ma się uczulenie tylko dlatego, że ktoś je dla nas ugotował. Pomijam już fakt, że sama prośba "załóż szpilki na imprezę" skierowana do kogoś kto szpilek nie nosi (czyt. będzie nieprzyzwyczajony).

"jest nie na miejscu" - skosiło mi końcówkę zdanie po edycji. :/ i mały dopisek - Rev, to nie jest tak, że kompletnie ignoruję co się mojemu facetowi podoba. Sama lubię wiedzieć, że podoba mu się mój wygląd, ale są jakieś granice (dla mnie są to granice wygody). Inna sprawa, on szpilek nie lubi.

kulturka nie stawiam się w opozycji - świadczy o tym "mała" , która wie , o co kaman ...na kilkugodzinny spacer to sam bym nie polecał - chyba ze sama zechce - więc nie szukaj dziury w logice i argumentach , które są jasne ....teatr czy kolacja - oczywiście pasuje...

Rev - a zwróciłeś uwagę, że Mała wyraźne napisała, że ona LUBI szpilki, więc dla kogoś kto lubi takie obuwie to żadne poświęcenie.

"imperia: kobiety w kowbojkach sa sexy " Kurna , nie miałam o tym pojęcia . Wkładam je z z własnego wygodnictwa :D 'siła sugestii odpowiedniego typa i Twoja figura jest na topie " Ty mi tu przestań , coooo :classic_cool:

no ja nie lubię i wbrew popularnej opinii - też jestem kobietą :D Dzizas, pół dnia zmarnowane na graniu w jakąś głupią grę i rozmowie o butach...nienawidzę być chora.

ok figury klasy światowej - ja mykam na mecz - a wy podkreślać figurę jak należy , bo inaczej pozostanie wam kiedyś zachwycanie się własnym lustrem i jego odbiciem :classic_cool:

Akurat dziury to nie ja szukam. Tak, mała wie w czym rzecz bo uwielbia szpilki, ja nie wiem bo są dla mnie jednak mimo wszystko dość niewygodne. Spoko argumentacja.