Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowczyni

samochody w UK

Polecane posty

Gość kierowczyni

do osób, które często są w UK lub tam mieszkają...wiadomo, że w Polsce większość szmochodów jest z manualną skrzynią, w USA np. większość jeśli nie 95% to automaty, proszę o informację jak jest w Anglii?

Gość genia 34
moim zdaniem ręczna

Gość kierowczyni
jeździłam różnymi ale wolę automaty i tyle, boję się samej jazdy w UK, czy długo się trzeba przestawiać? nie mogę sobie tego wyobrazić

Gość głąb do potęgi...
ja się przestawiałam pół roku ale geniuszem nigdy nie byłam:(

Gość jak sie czujesz slabo
To slabo ci pojdzie. Tutaj sa waskie uliczki,gdzie masz doslownie milimetry z drugim autem. No i ronda z np trzema pasami, ale ronda ja lubie. Ja wole jezdzic tu niz w pl

Gość jak sie czujesz slabo
No i ja mam automat, ze wzgledu na korki, w ktorych spedzam 2 godz dziennie i odechcialo mi sie wachlowac drazkiem :) tyle,ze wiecej pali i ubezpieczenie drozsze.

Ja to taka troche lewa jestem:Pale zrobilam tu prawko I jezdze.choc zdarzalo sie na poczatku,ze na tych ciasnych drozkach zamykalam oczy:P Bo nie bylam pewna,czy sie wymieszcze:D:D powoli,bez nerwow do wszystkiego sie mozna przyzwyczaic.powodzenia zycze!

Gość kierowczyni
dzięki:)

Gość gość
Przestawiłem się w ciągu jednego dnia. I nie widzę różnicy. Wole jednak manualne skrzynie biegów nie dlatego że są lepsze a dlatego że tańsze dużo w naprawie. Poza tym auta w UK są naprawdę tragiczne obecnie. Na rynku jest cała masa car dealerów od nich to nawet nie warto kupować. A reszta to istna loteria stan dużej części z nich jest naprawdę tragiczny. Bo Anglik to jeździ autem póki nie zacznie się psuć i nie da się tego naprawić wtedy daje właśnie do komisu bo nie wie jak się tego pozbyć łatwo. Więc obecnie rynek jest zalany tanim złomem dobrych aut jest jak na lekarstwo i naprawdę nic ciekawego nie ma.