Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glabyglaby

co faceci widza w wulgarnych kobietach?

Polecane posty

Gość glabyglaby

Widzialam ostatnio taka czarnulke, zgrabna, wysoka opalona i chyba twarz tez ladna. Chyba bo balam sie jej przyjrzec, szla z facetem i strasznie bluzgala, rzucala kurwami, mowila cos w styla "ale stara mnie wkurwila" mam nadzieje ze to nie o jej matke chodzilo bo jak tak to wspolczuje takiej corki. Taki bardzo agresywny sposob bycia miala. A kolo szedl za nia jak pies i banan na twarzy, widac bylo ze uwaza ze zlapal Boga za nogi. Rozumiem laska z wygladu ale dlaczego tak duzo facetow leci na ordynarne, agresywne laski nie czaje tego? przeciesz kobieta powinna byc raczej delikatna, subtelna i kobieca a facet bardziej agresywny czy nie? Czy role sie juz az tak odwrocily?

Gość jack ill
nie generalizuj

Gość menager znudzony
czasy się zmieniły

Gość szkolona w PUA
masz rację niech zdradza, okrada i kłamie byle by robiła to z kobiecym wdziekiem

Gość manio ciekawski=)
Przemiany kulturowe. Kobiety przejmując męskie role, przejmują też męskie zachowania. Nie ma na to rady. Mnie się też to nie podoba. Mężczyźni, szczególnie ci młodzi, nie mają już nawet punktu odniesienia, bo wokół tak wiele wulgarnych kobiet i nie chodzi mi tu o wulgarność w sferze seksualności. Kilka dni temu widziałem dwie gówniary, chyba nie starsze niż 2 klasa liceum, może młodsze. Szły brzydko, ubrane były byle jak, paliły papierosy i żeby było barwniej, jedna z nich splunęła, jak rasowy chłopak :D Za kilka lat, to będą dorosłe kobiety. Bez względu na to, czy będą lepiej się ubierać, czy jak babochłopy, to wulgarne już pozostaną.

Gość Irlandzki KIBOL
Co z tego, że wulgarna itp jak fajna laska z wyglądu. Lepsza taka niż jakaś cicha brzydula.

Gość glabyglaby
nie generalizuje bo nie twierdze ze wszyscy. Ale juz czesciej zauwazylam ze faceci sie jaraja takim "ostrymi sukami" i to nie tylko pod wzgledem seksu tylko chca taka do zwiazku. I nie tylko te ladne zgrabne ale przecietne a nawet brzydkie wulgarne tez maja branie wieksze niz normalne dziewczyny i kobiety. Rozumiem ze pragna kobiety pewnej siebie ale przeciesz to zupelnie co innego!