Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtF?????

wlasnie wlaczylam tvn a tam ''perfekcyjna pani domu''

Polecane posty

Gość wtF?????

dla kogo to program? ... . Czy dla kobiet nie ma innych interesujacych programow. oprocz dbania o urode i szorowania kibla??? Te baby co biora udzial w tym programie to jakas masakra. Wszytskie bez wyjatku maja pusto w glowie. Czlowiek inteligentny nie zrobi z siebie blazana i nie wystapi w takim badziewiu.

Gość wtF?????
Sluchaj pierwszy raz to widze i ostatni. A pinda to ty jestes.

Gość wtF?????
nie moge sie nadziwic do jakiego poziomu telewizja probuje znizyc kobiety.

nooo powiem tak ten program wymylila sobie kobieta ktora nudzi sie w domu chyba... bo kurde sorry ale jak prasowac czy zetrzec plame po kawie z blatu to chyba kazdy idiota potrafi ,a ta nazywa sie perfrkcynja pania domu bo w szafach ma poukladane i kurz z polek starty... bez przesady.

Gość sEE YOU lATER aLIAGatOR1234567
wtF????? nie moge sie nadziwic do jakiego poziomu telewizja probuje znizyc kobiety. do twojego poziomu ;D

Gość wtF?????
sEE YOU lATER aLIAGatOR1234567 a cos masz wiecej do powiedzenia? czy tylko pileczke potrafisz odbijac? Nie widzisz ze media probuja z ludzi idiotow robic i sieczke w glowie? To niby smieszne, ale dosc powazny problem. Dorosly tak latwo sie nie nabiera. Ale mlodzi ludzie glupiej aod nadmiaru takich programow o niczym.

Gość sEE YOU lATER aLIAGatOR1234567
no i tak było i będzie , ludzie lecą na takie programy , nic na to nie poradzisz i zgadzam się trzeba byc konkretnym idiotą zeby pokazywać swoj syf w domu i pokazywać to jakim jest się leniem

pomysl zywcem z brytyjskiej wersji tego programu,ktory byl o wiele ciekawszy nie powiem,ze nie bo widzialam kilka odcinkow i polska perfekcyjna pani domu to jakas zenada bo po pierwsze polacy maja na prawde czysto w domu i jak widze odcinek kiedy tlumacza ze biale rzeczy nalezy prac w proszku do bialych i nie wkladac nic ciemnego to az cos mi sie dzieje... bo zeby takich rzeczy nie wiedziec trzeba byc debilem! a po drugie trzeba miec dwie lewe rece zeby nie potrafiec posprzatac sobie domu i utrzymac porzadku i kobiety ktore zglaszaja sie do tego programu osmieszaja sie po prostu bo nawet gdybym nie potrafila odkurzyc sobie dywanu i wyprac firanki wstydzilabym sie do tego przyznac

To jest chyba dla bab, którym sie nudzi w życiu :p sprzątanie to ich hobby a jeszcze większe hobby to oglądanie cudzego bałaganu :p zresztą nie wiem, obejrzałam kiedyś tam tylko połowę odcinka, dłużej nie dałam rady :p

Gość a znasz?
jestescie w bledzie. nie kazda kobieta pracujaca, matka po powrocie do domu potrafi ogarnac balagan, ktory wytworzyla rodzina przez caly dzien, tydzien, miesiac. w wielu domach utrzymanie porzadku spoczywa na kobietach, jak i z reszta wiekszosc domowych obowiazkow, nie trudno sie domyslic ze po pewnym czasie kazda skapituluje widzac ze to co przed chwila sprzatnela znowu mozna nazwac balaganem. a wiec ten program pomaga zorganizowac dom, sprzatanie uczynic prostszym i latwiejszym a takze zmobilizowac rodzine do pomocy. jesli tego nie lapiecie to znaczy ze jestescie bardzo mlode albo mieszkacie samotnie lub tylko z partnerem, ktory wam pomaga lub was wyrecza w tych pracach. w wiekszosci domow w polsce niestety to kobiety musza wykonywac brudna robote: pranie, sprzatanie, gotowanie, prasowanie, zakupy, opieka nad dziecmi plus jeszcz praca.

Gość manio ciekawski=)
Ten program wpisuje się w takie dokonania tvn, jak lekcje jedzenia bezy, prowadzone przez damę z komunistycznej organizacji młodzieżowej, Jolantę Kwaśniewską :D

Gość fanana
a czemu PANI domu, niech faceci biorą się za sprzątanie i gotowanie !!!!

Gość a znasz?
program pani kwasniewskiej uczyl dobrych manier, a tych nigdy za wiele. ale w obecnych czasach dobre maniery sa tak deficytowe jak zloto w polsce.

tak wiadomo,ze praca w domu jest o wiele bardziej meczaca niz wiele innych obowiazkow ,ale powiedz mi kto nie potrafi umyc kuchenki,albo inaczej kto musi byc tak niechlujny ze dobrowadza swoj dom do takiego smietniska,ok zgodze sie dzieci ,praca, ale sama mam duzy dom na glowie i jest czysto,a ten program czesto zahacza o sprawy typu jak wytrzepac dywan....rzecz polega na tym,ze ok ze jest taki program,ale niech to bedzie cos bardziej dla ludzi na poziomie ,a nie poruszanie takich spraw ze smiech na sali ,pomijajac juz fakt,ze wlansie te kobiety tamsie osmieszaja i nawet nie potrafia wystepowac przed kamera i wyglada to bardzo nienaturalnie;D takie jest moje zdanie ,ze wszystkie zapozyczone programy w Pl nie bardzo wychodza bo co innego ogladac widowisko kiedy kontenerami wyworza smieci z brytyjskich domow,ktore wygladaja jak chlewy,a co innego zaprosic PERFEKCYJNA PANIA DOMU do domu w ktorym sa tylko smugi na oknach od deszczu i nic wiecej i tu sedno mej odpowiedzi,ze w Pl moim zdaniem nie sprawdza sie zupelnie ten program,lub tez ten pomysl ktpory stworzyl tvn jest malo "efektowny":)

Gość manio ciekawski=)
pani Kwaśniewska nie ma praw uczyć dobrych manier bo jest tylko prostaczką wprost wyjętą z czerwonej organizacji karierowiczką jak jej mąż dobre maniery to mieli ludzie których tępili komuniści i się skończyło

Gość 878731321
Mnie tez to wkurwia, konserowanie debilnych stereotypów- sredniowieczno- społecznych... Nawet w podręcznikach szkolanych dzieciom to serwują. Syn miał w szkole- w cwiczeniach były rózne przedmioty, i miał zanzaczyc które ma uzywac facet które kobieta... :( Byl np młotek, torebka, szminka, obcęgi. Oczywiscie dla kobiet młotek zakazany....

Gość magdalenka piekna
Ja od dobrych paru lat nie ogladam telewizji i mam gdzieś co puszczają, nie pasuje, nie odladaj, proste. To są programy dla mas, dla biedoty intelektualnej, a takich grup społecznych nigdy nie zabraknie.

Gość 878731321
jedyne co to podobał mi się angielski program "How clean is your house"- naprawdę zabawny, pokazują tak zapuszczone domy, że szok. Ale nie jest seksistowski, tto po pierwsze, i sa ciekawe porady, typu uzywanie naturalnych srodków jak cytryna, a nie chemii samej, co robic jak ktoś jest alergikiem. Samo oglądanie tych odmów to niezła rozwywka...

Gość taki jeden facio
magdalenko, piękna jesteś i mądra, widzę:classic_cool:. Może byśmy się spotkali w celu połaczenia naszych bogatych, nonkonformistycznych wnetrz w jedno ciało astralne?

Gość magdalenka piekna
Taki jeden facio, oczywiście bardzo chętnie obnażę przed Toba moje nonkonformistyczne wnętrze❤️. A tak serio to jak jeszcze ogladałam telewizję to tylko Teatr Telewizji, ewentualnie rózne programy na BBC History czy w ogóle BBC, lubiałam tę stację bo mieli bardzo ciekawe programy dokumentalne.

"How clean is your house" o wlasnie! to o tym programie caly czas myslalam:) na prawde czasem sie usmialam a czasem dowiedzialam czym moge wyszorowac miedz nie niszczac jej i nie wdychajac chemii. te domu byly na prawde zapuszczone a po talerzach w zlewie chodzily karaluchy! hehe dlatego wlasnie w pl programy tego typu sa komiczne bo udaja ze sprzataja czyste domy i na sile szukaja brudu;d

Gość 878731321
a w perfekcyjnej pani domu tez sprzatają? Czyste domy? To musi byc zenada. How clean is your house jest ciekawy nawet dla osoby która sprzątanie smiertelnie nudzi, to prawie program komediowy... zreszta, słyszałam że my mamy w porównaniu do Angoli czysto, nawet jest tendencja do przesadzania pod tym względem. Niestety- nasze zycie jest puste i ludzie często nadmiernie szorując sobie musza podniesc samopoczucie... Na sląsku- co sobotę myja okna, a potem się zapraszaja i obgadują sąsiadki, co maja nieumyte... :p

no tak bo ja spotkalam sie z dwoma takimi programami w pl, zrobione na podstawiie bazy brytyjskich programow tego typu i tam byl na prawde burdel! a w pl wiadomo mamy czysto ,stosunkowo czysto,a nawet jesli nie to do takich programow zglad=szaja sie kobiety co najmniej dziwne ktore chca sie pokazac w tv i robia z siebie kretynki twierdzac ze nie widza jak zetrzec kurz z lampy . dla mnie zenada... tak samo irytujace jak eko kobiety ktore propaguja kupowanie wielorazowych, bawelnianych podpasek i pranie ich (co jest latwe bo mozna to robic z innymi rzeczami) oraz pranie z lupinami z orzechow co pozwala na nie uzywanie proszku do prania.. no ludzie mamy XXI w wiec nie przesadzajmy.