Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TRAAAAGEDIAAAAAAAAAAA

Co on widzi w tej dziewczynie??? Ja chce być na jej miejscu!

Polecane posty

Chłopak w którym sie zakochałam ma dziewczyne, mam naturalne rude oczojebne włosy, blady ryj i piegi, jest wredna i wulgarna, potrafi krzyknąć "KURRRWA!" tym swoim zołzowatym głosem na ulicy z jakiegos błachego powodu, pali papierosy i pije, a raz chciała zrobić coś takiego ze chciała wrzucić małego kotka do mrowiska :-o na szczęści eten chłopak ją powstrzymał. No i zamiast słuchać normalnej muzyki to słucha jakieś metale i rocki np. to http://www.youtube.com/watch?v=U1K-H9uAbGw umiesciła ten link na tablicy na facebooku. Dlaczego on woli takie cos a nie wartosciową dziewczyne jaką ja jestem? :-o

pewnie lubi rude włosy, piegi, nie przeszkadzają mu przekleństwa i sam słucha metalu. Z kotem przesada - sama widziałaś, czy zwykła plota?

Gość INTP
Holy shit, chyba się zakochałem. Mówisz, że jest zajęta...ehhh, zawsze to samo;)

no ja z nimi i innymi znajomymi byłam na ognisku za miastem i tam chciała tak zrobić ale ale inni wyrazili dezaprobate. zreszta to nie chodzi o to że ruda i piegowata. O całokształt chodzi.

Gość INTP
Chociaż jestem ułomny, jeśli idzie o uczucia to ci odpowiem - "nie można nikogo zmusić do kochania" oraz "miłość nie wybiera". Jak dla mnie mega pierdoły, ale kobietom się podoba;)

Gość Liliana1985
Wcale nie woli... Ty musisz go poprostu w tym uświadomić i pokazać jaka jesteś cudowna:) bądź ciągle blisko niego. Ubieraj się sexownie, zakręć tyłeczkiem, mrugnij oczkiem...... itp ;) bądź pociągająca. zadziała napewno. Szybko pozbędzie się metalówy menelówy w dodatku rudej a fuj :p

Gość Creammy girrl
Koleś woli jakąś psychiczną szmatę, gówno nad gównami. Naprawdę chciałabyś być z kolesiem o takich preferencjach? Gratulacje.

Gość Liliana1985
Faceci sami nie wiedzą co preferują. Trzeba im to uzmysłowić :)

Sam sobie taką wybrał, więc chyba mu się podobała. Może mają coś wspólnego?

no własnie, sam wybrał i to mu podoba to jest najgorsze... Aczkolwiek, moze jesli ten związek kiedys sie skończy, wtedy zapragnie spokojniejszej dziewczyny, która mu nie bedzie przypominac byłej? tak kombinuje.

Gość Liliana1985
Dobrze kombinujesz:) musisz być totalnie różna od niej

Gość tyle w temacie.. .. ...
bardzo fajna piosenka :classic_cool: co masz na myśli piszać o normalnej muzyce - dode elektrode czy jakiś cichopki???

Gość Pestkaa.
musisz być lepsza od niej ;) dowiedz się co on lubi jakiej muzyki slucha ;p kiedy bedzie miedzy nimi zle ty musisz byc obok, zawsze ;)