Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co powie ryba ???

a jak tam uczucia wobec idola Kubusia W. gwiazdora i coolowca???

Polecane posty

Gość co powie ryba ???

Wojewódzki: A wiesz co ja wczoraj zrobiłem po tym meczu z Ukrainą? Figurski: No? W: Zachowałem się jak prawdziwy Polak... F: Kopnąłeś psa. W: Nie, wyrzuciłem swoją Ukrainkę. F: A to dobry pomysł... Mi to jeszcze nie przyszło.. Wiesz co? Ja po złości jej dzisiaj nie zapłacę. W: Wiesz co, to ja swoją przywrócę, odbiorę jej pieniądze i znowu wyrzucę. F: Powiem Ci, że gdyby moja była chociaż odrobinę ładniejsza, to jeszcze bym ją zgwałcił. W: Eee... ja to nie wiem, jak moja wygląda, bo ona ciągle na kolanach.'

Gość co powie ryba ???
wygasają np. wsród Ukrainek , a w Polkach wzrastają ? naprawdę jednak wreszcie okazał się macho , mimo że te 6 lat spędził w LO ?

Gość Mogliko
Kuba jest wielki bo tępi śmiechem nacjonalizm, bigoterię, władzę czarnych ... ale czasem dowcip mu nie wychodzi. Rzadko ale jednak. To własnie wpadka.

Gość szkolona w PUA
pięćdziesiecioletni nastolatek który już dwie dekady temu przekroczył granice dobrego smaku, a dekadę temu granicę walki o popularność i płynacą z niej kasę za każdą cenę :O

Gość juuleńka
'Jak tłumaczy się Figurski? Twierdząc, że tak jak on myśli większość Polaków... Dlaczego aż tak nisko ich ocenia? Przybieramy rolę statystycznego Polaka, który jest zawiedziony tym, że drużyna ukraińska lepiej sobie radzi niż polska - tłumaczy w rozmowie z Press. Jego zdaniem "statystyczny Polak" uważa więc, że Ukrainki są za brzydkie, żeby je gwałcić i można gardzić ich pracą "na kolanach". Ostra reakcja na ich słowa świadczy chyba właśnie o czymś przeciwnym. Naprawdę kocham naród ukraiński i mam poważne, nie tylko seksualne, zamiary wobec tej wspaniałej nacji kpił dziś na antenie.' oni nie są Polakami z pochodzenia a wypowiadają się i o 'statystycznych Polakach " , a więc w takim razie bez obawy np. być Polakiem i szkalować bez żadnych danych statystycznych np. żydów w Izraelu , Rosjan w Rosji taki nowy 'europejski zwyczaj ' przywieziony z 'naszego kraju' i 'naszych mediów '

Gość alez alez...
wojewodzki i figurski to wiadomo, ale nikt mnie bardziej nie wkurza niz T. Lis.

Gość zygam na po
Co dla mnie to wszyscy ci przemądrzali fircyki niech wypierdalają z kraju ,a nie to do kamieniołomu,jebać kilofem do śmierci,tam ich miejsce!!!

Gość wkooorfiony ukrainiec
to komu mam wpertolić ? : statystycznemy polakowi , czy żydowi-celebrycie ?

Gość pierwszy raz słyszę
że stystyczny Polak ma jakąś Ukrainkę 'na stanie ' zawsze wydawało mi się że nieco wyższe zarobki , ale ta sama bida . ...no chyba że wypasionym na polskiej głupocie w mendiach żydkom i postkomuchom coś się poprzestawiało biorąc 'wszystko pod siebie ; i będąc jak zwykle na haju .

Gość co powie ryba ???
Po wygranych wyborach w 2011 roku Adam Michnik napisał w Gazecie Wyborczej ....te wybory to zwycięstwo Polski Marka Kondrata i Kuby Wojewódzkiego, Polski ludzi bystrych i uśmiechniętych. Zapamiętam frazę Wojewódzkiego: "Młody czytelniku, jeśli nadal chcesz głosować na PiS - wcześniej skontaktuj się z lekarzem i farmaceutą". ' uśmiech to uśmiech - Jocera jest najciekawszy i 'najszczerszy '.

Gość zygam na po
Jeszcze na po i pisie świat się nie zawali. mowicie jak gdyby innych ludzi nie bylo i to duzo wartosciowszych. mowcie co chcecie,a mnie sie podoba Solidarna Polska i na nią oddam swój głos i moźecie mnie wszyscy popierający po pis sld psl rp ,pocalowac w obesrana dupe!!!