Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość momomonamkikj

prosze o pomoc dziewczyny..bardzo mi zalezy..wejdzcie..;(

Polecane posty

Gość momomonamkikj

witam was wszystkie..dzis dopoludnia strasznie zaczely mnie bolec nogi w kosciele(tak jakby ktos mi wbijal szpilki jedna obok drugiej)..pozniej bol ten przezsedl na rece,glowe..i ogolnie objala cale ciala..byl tak silny..w dodatku zrobilo mi sie slabo ze musialam wyjsc z kosciola....w drodze powrotnej dodomu zwrocila uwage ze kiedy lekko musnelam reke lewej pachwiny cholernie mnie bolala..nadal boli przy ucisku.... bol nog i rak przezszedl po okolo 3 godz snu.. jednak teraz przy kapieli wyczulam u siebie dwa bolace guzki na wargach sromowych przy wejsciu do pochwy..:( bardzo was prosze dziewczyny o powazne rady..czy ktoras z was spotkalo moze cos podobnego..czy to moze byc cos powaznego...??:( wizyte u gina mam dopiero w srode..;(

Gość momomonamkikj
bardzo prosze o powazne odpowiedzi..:(

Gość momomonamkikj
up

Gość da da da az ad as
ja nie mam pojecia co to moze byc, a ile masz lat? moze to zwiazane z okresem dojzewania...??

wiesz możesz iść do ginekologa już jutro. Jeśli występuje zagrożenie życia lub zdrowia gin przyjmie Cie nawet jeśli ma dużo pacjentów

Gość momomonamkikj
mam 21 lat..jestem 1.5 roku po cesarce...obecnie mialam problem z tprbielami..wiec lekarz przepisal mi tabletki yaz..i biore od 2 miesiecy..:(

nie martw się na zapas:( będzie dobrze! Dbaj o siebie, zobaczymy co ten lekarz powie...

Gość da da da az ad as
jeśli do jutra ci nie przejdzie to idz na pogotowaie, tam muszą udzielić ci pomocy, powiedz ze boli cie cale cialo i strasznie zle sie czujesz juz ponad dobe, nie moga odesłać cię z kwitkiem

Gość momomonamkikj
z tym ze te guzki sa bardzo bolesne podczas dotyku...o seksie nie ma nawet mowy..martwie sie tez tym swoim dzisiejszym incydentem do poludnia..czulam sie jak neiprzytomna..:(

Gość momomonamkikj
up