Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdadasdzxz22132

Czy wy byscie zostawily chlopaka z takiego powodu

Polecane posty

Gość asdadasdzxz22132

Widze sie z moim facetem tylko przez weekandy, bylismy umoweni na niedziele, jednak on w sobote zapił z kolegami tak duzo, ze nie dal rady do mnie w niedziele przyjechac- ani nie napisal zebym ja przyjechala.. mowilam mu kilka razy nie pij duzo, przepłakałam caly dzien on nawet nie raczył napisać jak sie czuje, jak mi mija niedziela- nic z tych rzeczy.. i okłamał mnie ze ma auto zepsute, jednak potem sie przyznał że to nie o auto chodzi.. czuje sie okropnie, przeciez sa rzeczy wazne i wazniejsze, a on wolał odpuscic nasze spotkanie.. kocham go ale nie moge tak sobie pozwolic.. a wy jak uwazacie? co zrobilybscie w mojej sytuacji? nawet sie nie mam komu wygadac.. :((

jezeli to jeden raz to przymknelabym na to oko jezeli ta sytuacja powtarza sie to staralabym sie rozmawiac a dopiero w konsekwencji bezskutecznych rozmow - rozstalabym sie

Gość asdadasdzxz22132
mam podejrzenia ze spal z tym kolega bo byl seksualnie zaspokojony

Gość asdadasdzxz22132
asdadasdzxz22132 hahahhaha :D:D:D:D genialny komentarz, dzieki za poprawienie humoru!!! :D No zobacze jutro jego reakcje...

Gość asdadasdzxz22132
Nie pytałam o zdanie pedałów:O

Wspolczuje.. Mialam podobnie. Do momentu jak sie dowiedzialam jak to on spedza ten czas..nie zawsze z kolegami. No ale nie chce cie straszyc. Po ile macie lat? Proponuje szczera rozmowe, a Ty moja droga tez masz prawo do spotkan z kolezankami:)

Gość asdadasdzxz22132
on ma 24, ja 21.. a jak sie dowiedziałaś?

Powiem tobie że jeszcze na pewno nie jedną w życiu osobę wspaniałą poznasz. Ja jestem wrogiem alkoholu i taki facet który często zagląda do kieliszka to dla mnie jest nie odpowiedz za swoje postępowanie.

Dowiedzialam sie ostatnia niestety. Ale prosze nie podejrzewaj go od razu o najgorsze! Nie wrzucam wszystkich facetow do jednego worka. Moj byl strasznym klamca, wiele mnie nauczylo bycie z nim. Moze twoj chlopak po prostu chcial w ten weekend spedzic inaczej czas ; faceci tak maja. Wiem co czujesz, my kobiety juz tak mamy, inaczej patrzymy na pewne kwestie, wszystko przezywamy. Porozmawiajcie

Gość asdadasdzxz22132
Dziekuje za ta odpowiedz :)) Szcześcia duzo zycze w milosci :))) Michas a teraz takie czasy ze trudno znaleźć faceta ktory jest wrogiem alkoholu, jestem jakis ewenementem..

Wiem że trudno jest takich osób znaleźć by stronili od kliszka choć ja wielu facetów znam którzy byli w tym nałogu a od parunastu lat już nie piją. Musisz tu się nad tym zastanowić czy czasem twój chłopak nie będzie miał takich pociągów bo to nie życie gdy w grę w rodzinie wchodzi alkohol

Gość jestem po śniadaniu
owszem, trudno znaleźć faceta co nie pije, ale przeraża mnie, że nie szukasz, tylko wzięłaś byle jakiego, byle był

No właśnie - a na pewno jest wielu takich chłopaków kruży zapewne nie są tacy jak ten twój chłopak.

Gość asdadasdzxz22132
hehe ja tu jestem caly czas :D :D

Gość asdadasdzxz22132
aaa przeszlam juz na inne strony : ) skad jestes?

Gość nie wyobrazam soebie bycia
z pijacym facetem

Gość asdadasdzxz22132
ja slask : ) oki ide spac dobrej nocki pozdrtwiam wszystkich paa :)