Plenerowa Żona 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elvisowa 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 mam nadzieje że wygraja z Niemcami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 jakimi niemcami? niemiecka druzyna jest bardziej polska niz niemiecka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elvisowa 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 no tak.. w takim razie mam nadzieje że wygrają z tym tworem A tak w ogóle to jestem za Hiszpanią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 niemcy sa dobrzy i maja najwieksze szanse na zwyciestwo ale tez cieszyla bym sie ze zwyciestwa hiszpanii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poznaniaaak 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 Plenerowa, A ty co dopingujesz ''rywali'' jeszcze sie nie solidaryzujesz z Anglikami? Musze was zmartwić, ale to niemcy wygrają Euro 2012. Najlepiej niech typuje OSA bo dobra jest w te klocki :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plenerowa Żona 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 ja mam z anglikami niewiele wspolnego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość numerowaaa Napisano Czerwiec 25, 2012 Ogladalam mecz w pubie i szkoda mi Anglikow, bo byli tacy rozczarowani... wyobrazam sobie jaka by byla radosc gdyby wygrali :) choc z drugiej strony to w pracy robilismy male zaklady i wylosowalam Wlochow, wiec przynajmniej nie strace kasy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość numerowaaa Napisano Czerwiec 25, 2012 Co do calych mistrzostw to kibicuje Hiszpanii, bo kocham Hiszpanie, poza tym moi hiszpanscy znajomi dopingowali Polsce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach