Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzinsowy dylemat....

Czy jeansy Levi's lub inne "oryginalne" sa naprawde lepsze jakosciowo?

Polecane posty

niz np dzinsy z HM czy Zary? Czy sa wygodne, widzicie roznice? Chce kupic jakies naprawde wygodne dzinsy, klasyczne, nigdy nie mialam takich.. Moje dzinsy z terranovej sa cienkie -chyba nie z dzinsu-, stracily kolor po paru praniach, szlufki sie rozwalily.... szajs

zdecydowanie tak... nie wiem, czy H&M i Zara, ale Levi's, czy Wrangler jak najbardziej

a wiesz moze czy np. Levisy kupic mozna jedynie z oryginalnym sklepie Levi (tylko z z rzeczami Levi itd) czy jakichs innych takze? allegro odpada bo chce przymierzyc,.

Gość Wiem ze nie to chcesz uslyszec
W normalmnyc dzinsach rurkach czlowiek czuje sie niekomforotowo po paru godzinach noszenia ich a w oryginalnych jest przyjemnie

Levis i wrangler tak jak ktos pisał najlepsze, ale cena męskich od 300zl w góre :p Za to omijać big star'a.

za to przeżyją Ci 3-5 par tańszych pseudojeansów

a Big Star fakt - po kilku praniach do kosza, ale daawno się z nich wyleczyłem, to może się coś zmieniło?

Nic sie nie zmieniło 200zł w błoto po miesiącu, nie dość, że tracą kolor to jeszcze sie porozdzierały.

Gość pannamajster
jakościowo pewnie super, ale cena ciut odstrasza jeśli chodzi o Levisy :/ w stilago mają ciut tańsze dżinsy, a jakościowo całkiem niezłe. z tego co się orientuję, to Big Stara też mają w ofercie, ale osobiście ich nie próbowałam..

Gość tylko Wranglery moja droga
🖐️

Gość tylko Wranglery moja droga
Wranglery (meskie) w salonie czasami uda sie ustrzelic za 170-200zl ;)

Gość gość LEVIS

Jeśli chodzi o levisy to mało wiem bo ma jedną parę ale albo dobrze trafiłem albo to super jeans bo noszą się wspaniale nogi aż oddychają nimi, big star też spoko jakościowo ale są takie ciężkie w porównaniu do levisów miałem house ale wyrzuciłem bo to jakaś porażka a nie jeans dziury w kieszeniach miałem po miesiącu.