Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyt wózek

wózek spacerowy graco mirage - wasze opinie

Polecane posty

Gość pyt wózek

hej dziewczyny :) Mam pytanie do mam posiadających wózek spacerowy GRACO MIRAGE, bo chce sobie go kupić. Nie widziałam go na żywo tylko w necie i nie wiem jaki on jest duży, czy mieści się on spokojnie do samochodu ? i czy budkę da się opuścić na dół? tak jak w modelu quatro - bardzo mi się to podoba. A może zdecydowanie odradzacie tego zakupu. Za wszystkie opinie dziękuje:)

Gość ja go miałam
i sprzedałam wózek do dupy strasznie wąsko ;/ budki sie nie opuszcza na dół.. po złożeniu jest ok nie jest ani duży ani mały .. mi się nim nawet ciężko jeździło podjeżdżało pod krawężnik ;/ miałam kilak wóżków spacerowych ale zostałam przy espiro magic z pełną rączką i jestem bardzo zadowolona lekki zwrotny i malutki po złozeniu

Gość pyt wózek
dzięki za opinie , obejrze sobie wózek który polecasz:)

Gość pyt wózek
kurcze nie podoba mi się zabardzo ten model z tymi kółkami, mam espiro atlantkic gondole i spacerówe, ale nie mieści mi się do samochodu i chce zmienić na mniejszy wózek

Gość pyt wózek
wierze Ci :) , wózek ten jest też dla mnie za drogi , szukam takiego do 350 zł , wiem że może za tą cene nie kupie idealu, ale nie mam więcej kaski i tyle mam przeznaczone.

Gość i;ugfp8f7
ja też szukam czegos podobnego; wpadł mi w oko chicco echo,

Gość pyt wózek
no faktycznie bardzo ładny i faktycznie złożony jest bardzo mały , ale zauważyłam że nie ma pałąka z przodu, choć tak się w sumie zastanawiam że wcale on dziecku nie jest potrzebny

Gość kamcia1507
W jakim wieku jest dziecko? Może poszukaj jakiegoś fajnego używanego?

Gość pyt wózek
ma 11 miesięcy, słyszałam ze wóżki spacerowe nie warto kupić używane bo są rozklekotane, no sama nie wiem moim zdaniem niekoniecznie, może wezme to pod uwagę :)

Gość kamcia1507
Z jednej strony masz rację, ponieważ spacerówki są użytkowane dużo dłużej niż gondola i często są w kiepskim stanie, ale może akurat kuzynka, sąsiadka chce się pozbyć swojego, poza tym czasami ludzi użytkują dwa wózki, spacerówkę na dłuższe wyjścia i parasolkę na krótkie wypady.