Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiunia123456789

Co robic?

Polecane posty

Gość misiunia123456789

Witam, mam 16 lat, opisze tutaj moja sytuacje poniewaz nie wiem co zrobic. Tylko prosze mnie nie najezdzac, wiem ze to bylo bardzo nieodpowiedzialne ale czasu nie cofne. Kochalam sie ze swoim chlopakiem i czuje ze mogl mnie zaplodnic. Chcialam isc do ginekologa aby przepisal mi tablete, ktora zapobiega ciazy, lecz pierwsze terminy wizyt u ginekologa sa za 2-3 dni (tabletka dziala do 72h,a kochalam sie z chlopakiem w sobote). Poradzicie cos?

Gość a co skończyl w tobie
że wiesz ze cie zapłodnił ? czy co? bo nie rozumię?

Gość niuda
Czujesz czyli co? Skończył czy tobie się tylko wydaje że może coś mu poleciało? Zabiezpieczaliście się w ogóle czy nie? Tabletki po wypisze też inny lekarz -np. na izbie przyjęć czy rodzinny.

Gość niuda
"Działają one do 72 godzin po stosunku. Największą skuteczność osiągają do pierwszej doby (98%), potem skuteczność powoli maleje." Im dłużej czekasz tym większa szansa na ciążę.

Gość misiunia123456789
Bylo to tak, iz zrobilismy to bez prezerwatywy (trwalo to minute) on sie nie spuscil ale wiem ze mogl mu poleciec plyn, a on mogl nawet tego nie czuc. Od tamtego czasu czuje sie inaczej nie zwykle ( nie potrafie tego opisac) i jestem strasznie zestresowana. Z pochwy wydziela mi sie taki bialy, lepki plyn. Odrazu dodam ze miesiaczke mam nieregularna, lecz w miesiacu maju zaczela mi sie 27

Gość misiunia123456789
Poradzi mi ktos cos jeszcze?+

Gość misiunia123456789
Prosze !!

ten "biały lepki płyn" o którym piszesz to sprema twojego chłopaka ,jeżeli skonczył w tobie to musi ona jakoś wyleciec ,napewno nie zostanie w środku A poza tym trzeba było kochac sie z zabezpieczeniem to nie miałabys teraz takich problemów i wątpliwości czy jesteś w ciąży!!! Dziewczyno masz dopiero 16 lat!!!

gówniaro za naukę się weź, a żebyś była w tej ciąży to się nauczysz życia buahahah:)

Gość jugo
idź do lekarza pierwszego kontaktu w przychodni albo na pogotowie. a jeśli nie chcesz to może prywatnie do ginekologa - zapłacisz co prawda za wizytę, ale dziecko kosztuje więcej... jak cię dzisiaj nie będzie chciał przyjąć to powiedz o co chodzi albo nawet wejdź bez zapisania do gabinetu i poproś o wypisanie recepty