Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara mamuska

szoczek

Polecane posty

Gość stara mamuska

Witam , Jestem w nieplanowanej ciazy 9 tydzien. Szok totalny.Zmiana planow i zycia, w kazdym razie wazne jest zdrowie dzidziusia na ktore pomimo ogromnego szoku czekam.Problem w tym iz jestem 40+ mam ogromne obawy o zdrowie dziecka ,Stad moje pytanie do ,,starszych,, mam ; Jakie badania przeszlyscie?... Moje USG w normie (jak narazie) hemoglobina ok, Pozdrawiam

Gość stara mamuska
Dziekuje

Witam.Jeśli masz obawy o stan zdrowia dziecka to uspokoic sie mogą badania ,kontrole,badania,kontrole itd.... W każdym wieku mozna miec dziecko to takie piekne przeżycie. Serdeczne gratuluje

Gość stara mamuska
Tak , wiem .Lekarka mnie uspokoila odnosnie wieku...Dokladny Wywiad odnosnie zdrowia i chorob etc.Nawet rzucialam palenie!Wiesz , jako matka mam naturalne obawy o zdrowie swojego maluszka.Bardzo uporczywe mam zawroty glowy i mdlosci (zapomnialam wspomniec lekarce) okolo 4 mca powinny ustapic . Nie jest to moja pierwsza ciaza, takze wiem czego sie spodziewac.

Spokojnie...będzie dobrze.Ja też zaszłam w ciąże dość pózno i lekarz proponował mi badania prenatalne ,ale zapytał się też ,czy jeśli dziecko będzie chore ,czy usunę . Odpowiedziałam ,że nie . I dlatego odradził mi te badania .Synek urodził się zdrowy ,tylko malutki ,ale to z powodu niewydolnego łozyska.