Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena1982!!

Organizacja wesela w okolicach Zawiercia

Polecane posty

Gość Milena1982!!

Hej, Za parę miesięcy odbędzie się nasza najwspanialsza uroczystość :) Planujemy zorganizować wesele w Hotelu Zawiercie ****, który znajduje się w Zawierciu :D:D i, który najbardziej nam się spodobał. Na prawdę bardzo ładna sala weselna, w dodatku pasująca do naszego budżetu. Właściwie wszytko dopięte jest na ostatni guzik. Chciałabym się jednak dla pewności skontaktować z kimś, kto miał tam już swoje wesele i zapytać o relację.

Gość niedyskretne pytanie
Zadam niedyskretne pytanie trochę odchodzące od tematu, idziemy z mężem na wesele w sierpniu właśnie do hotelu Zawiercie. Wiemy że to dość drogi hotel i koleżanka pewnie dużo płaci od osoby. Na stronie internetowej nie ma napisanego manu ani cen a chcemy dać w kopertę tak żeby było dobrze. Jaki jest koszt od osoby podliczając już wszystko mam na myśli alkohol, ciasta. Proszę o odpowiedź a jeśli to zbyt osobiste pytanie to przepraszam

Gość Milena1982!!
Cześć, sorry, że pisze dopiero teraz. Generalnie cena zależy od klienta, ciężko to jakoś uśrednić. Organizacja wesela w Hotelu Zawiercie jest fajną sprawą chociażby ze względu, że można wszytko dopasować do budżetu jaki chcemy wydać. Cena zależy ostatecznie od skomponowanego menu, ilości osób oraz terminu przyjęcia. Z tego co wiem, np w wakacje są jakieś rabaty. Przykładowo my płacimy ok. 250 zł od osoby. Mam nadzieje, że pomogłam :)