Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pppiotr

5 dni po stosunku objawy ciazy???????

Polecane posty

Gość Pppiotr

Czesc Wam! Sluchajcie mam nastepujacy problem. Otoz: kochalem sie z moja dziewczyna 20 czerwca. byl to stosinek przerywany wyszedlem na styk....nie bo to madre wiem. w kazdym razie vyl to jej 8dc( cykle ma od 28 do 36 dni) dwa dni wczesniej skonczylo sie krwawienie. W trakcie stosunki zobaczylem ze ma rozciagliwy lejacy sie sluz ale to byl z podniecebia a ne plodny bo plodny nie jest u niej taki lejacy a poza tym nastepnwgo dnia miala sluz mega bialy kremowy klejacy sie nie lejacy. ale do rzeczy. Od wczoraj boli ja gardlo a dzisiaj rano napisala mi ze ma chyba grype bo wymiotowala rano boli ja wszystko nie ma nawet sily reki podniesc i nie mogla nic jesc przez bol gardla... dwie godzony pozniej gardlo znacznie ustapilo i ma chyba,tak sadzi bo w oracy jest, stan podgoraczkowy a wnocy chyba goraczke... czy 5 dni po stosunku moga wystapic JAKIEKOLWIEK objawy ciazy?? Nie jest to za wczesnie??? Bardzo prosze o odp;(

Gość Pppiotr
Plus brak apetytu... ale racja, dobrze perweraja mowisz:)

Gość qwaesz
Objawy mogą być już przy zagnieżdżeniu zarodka ale to raczej plamka krwi na bieliźnie a nie mdłości, itp. A poza tym jak już nie używasz zabezpieczenia to chociaż zapisujcie daty okresu i nauczcie się dni płodnych. Przy 28dniowym cyklu owulacja występuje 14stego dnia przy czym zaliczasz do tego trzy dni przed i trzy dni po. Wtedy 8 dzień to jeszcze nie dni płodne ale jeśli np cykil miał 26 dni, to wszystko przesuwa się o 2 do przodu i już jest bardziej niebezpiecznie. Nie mówiąc już nawet o tym, że zdrowe plemniki żyją w pochwie kilka dni do tygodnia i moga sobie 'poczekac' na owulację;d

Gość Pppiotr
dzieki za odpowiedzi.. to jednak raczej na pewno infekcja wirusowa;/ obrzydliwa..ale trzeba zwalczyc:)