Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawaaa.

Czy któraś z Was zaszła w ciąże przez stosunek przerywany??

Polecane posty

Gość Ciekawaaa.

Jak w temacie.. Ciekawa jestes ponieważ z chłopakiem nie stosujemy żadnej antykoncepcji tylko stosunek przerywany, a mówi się ze to najbardziej zawodna metoda, hmm tylko czy komus sie tak zdarzylo?

Gość ja zaszlam
J.w.

Gość Ciekawaaa.
Zesrałam się.

Gość każdy kto ma na imię
Wincenty, za późno wyjęty.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaa
preejakuat też ma w sobie plemniki i podobno są jakies szasne na zajscie (jakies pare %) ) ale oczywiście duzo mniejsze jak wtedy kiedy wytrysk jest w pochwie

Gość ANNAZGRABOWAXDDDD
JA ALE DLATEGO ZE MIALAM PREZERWATYWY Z TESCO

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaa
a tak w ogóle nie znosze stosunków przerywanych ... przeciez to stresujace nawet itd nie lepiej brac tabletki ,albo kupic gumki?

Gość a jedna taka to zaszła w ciążę
przez stosunek przerywany w odbytnicę, a zakończony w pipulce.

Gość Ciekawaaa.
Moj chlopak nie chce sie zgodzic ani na gumki i takze na to zebym brala tabletki, mial kilka partnerek przede mna i nigdy nie zdarzylo mu sie zrobic dziecka w taki sposob wiec sie nie boi uwaza ze to skuteczna metoda ja wiem ze jest wtedy szansa na zajscie w ciaze ale raczej nie slyszalam zeby komus sie ak zdarzylo i dlatego pytam

Gość a jedna taka to zaszła w ciążę
żeby uprawiać stosunki przerywane , trzeba strzelać ślepakami. Amen i worek mosznowy biskupa.

Gość Lato Lato...
facet się nie zgadza na gumki ani na tabletki..kurde, co to jest za gościu? To moze ty sie nie zgadzaj na seks, jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym?? ze niby poprzednim nie zrobil dziecka to ma byc argument? Dziewczyno, opamietaj się! Poza tym twoj kochas to chyba malo o seksie wie, skoro od lat stosuje tylko taką "metodę"- trudno w ogole to nazwac seksem, nabawicie sie tylko nerwicy (oprocz potomstwa)

Gość tu są i takie
które urodziły dziecko a stosowały prawidłowo tabletki antykoncepcyjne a Ty się pytasz czy ktoś wpadł na przerywanym ? Zapewne ogromna ilość wpadła, stosunku przerywanego nie można uznać za metodę zapobiegania ciąży.

Gość Pippa , szwagierka księcia
takie są prawa natury , w ciążę nie można zajść w biegu i na odległość, gdy odlegległość jest większa od długości kutasa. Idź dziecko i nie grzesz więcej. Odmów czry zdrowści do worka mosznowego biskupa Michalika.

Gość triu
eh dziecinko... nie zgadza sie? jakbys nie byla dzieckiem to bys wiedziala ze facet nie ma prawa sie nie zgadzac! nic mu do tego czy bierzesz pigulki czy nie, malo tego! sam powinien zadbac o antykoncepcje chocby z szacunku i dbalosci o Ciebie! nie mysli o Tobie na serio, na 1wszy rzut oka widac. szanuj sie troche. i najpier dorosnij, skoncz szkole, a potem sie bzykaj .

Gość Ciekawaaa.
no to niech sie wypowie taka ktora zaszla w ciaze w taki sposob bo ja mam wiele kolezanek i zadnej sie to nie zdarzylo dlatego tu napisalam bo mowi sie jedno a w praktyce jest inaczej na forum pisza pary ktore stosuja ta metode od lat i ze to skuteczne. ja sie az tak nie znam wiec chcialam sprawdzic na forum gdzie wiele ludzi moze sie wypowiedziec i jesli by sie komus tak zdarzylo to by napisal.. a jakos zero odzewu, chcialam tylko wiedziec a moje zycie z moim partnerem to inna sprawa i to czy sie chcemy zabezpieczac

Gość a ja zapytams
Zapytam tak: miał parę lasek z którymi miał seks bez zabezpieczenia a ty nawet nie pomyslalas o HIV albo HPV? Ciąża ciążą ale normalna laska nie zgodziłaby sie na seks bez zabezpieczenia z wyżej podanych powodów... :/

Gość ech dzieci dzieci
Przyjaciółce. Jest mamą dwóch przepięknych i kochanych dziewczynek. Po urodzeniu się zaklinała, że nie chce kolejnego dzieckam brała tabsy, ale źle się czuła, odstawiła i z przerywanego kolejna wpadeczka. Jest szczęśliwą mamą, ale dzieci bądź co bądź nieplanowane, ani jedna ani druga córa :) Są przecież badania na ten temat. Wskaźnik Pearla dla stosunku przerywanego to 4-12. Możesz się nie zaliczać a możesz być tą jedną z 12 i psikus ;)

Ja nie znam nikogo kto by stosował tą prehistoryczna metodę. Ale mogę tylko zgadywać skąd biorą się te wszystkie wpadki :p tak czy siak to facet kontroluje czy masz brać tabletki? Proszę cię...i tak jak wcześniej zbadaj się na HIV. A twój facet to pieprzony zacofany egoista.

Gość daker33
na pewno zdarza sie ze raz na 20 stosunków facet nie zdąży na czas wyjąć i strzeli w srodku .. Dlaczego tak ? Bo człowiekto nie maszyna

Gość daker33
a tak wogółe przerywany to olbrzmie ryzko ciąży , no chyba ze stosujesz przerywany razem z kalendarzykiem czyli unikasz robienia tego w dni płodne .. Stosujesz przerywany w dni nie płodne . Wtedy szansa zajscia w ciaze jest mniejsza ..

Gość Ciekawaaa.
ostatnio przy wejsciu do pochwy zaobserwowałam takie dwie gulki i nie wiem czy to przez stosunek przerywany czy jakiś wirus

co za flet, gumki nie, tabletki nie a ruchac tak???? niech w dziurke od klucza wsadza!

Gość daker33
ale jesli robisz przerywany w dni płodne , to moim zdaniem jest jak zabawa zapałkami w stodole pełnej siana .

Gość sfdgfdgdfgdcrfgtrdfgt
Moi rodzice stosowali tę metodę od zawsze. Mama zaszła dopiero po ślubie ze mną jak już chcieli. Od tego czasu znowu tylko przerywany i jestem dalej jedynaczką. Uważam, że to skuteczna metoda, bo sama mama mi ją poleciła jak powiedziałam, że chcę już współżyć i też stosuję już trzy lata i nic.

Gość daker33
ciekawe skąd tyle matek przed 20 rokiem życia . JAk myslicie ? Nieudany przerywany czy pęknięta prezerwatywa .. No bo moja sąsiadka zaszła w ciaze w wieku 16 lat . Nie wierze ze to było planowane .

Gość ostatni moheranin
Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca. Dopóki wszyscy się nie nawrócą i nie zaczną żyć według przykazań Bożych, będą cierpieć zarówno oni, jak i cała ziemia. Będzie głód pożogi, trzęsienia ziemi, której wielkie połacie zaleją oceany. To będzie, Moje dziecko, upomnienie i przypomnienie wszystkim wyznawcom bożków, że Panem ziemi i całego ludu jest JEDYNY BÓG Jahwe. znacie objawienia w fatimie ludzie sami sobie ściągnęli 2 wojnę światowa Zlekceważenie fatimskiego orędzia, odrzucenie Dekalogu i Boga pogrążyło ludzkość w moralnej otchłani, a w konsekwencji doprowadziło do wybuchu II wojny światowej. Spełniły się więc słowa Matki Bożej wypowiedziane w Fatimie 13.07.1917 r.: "Gdy pewnej nocy ujrzycie nieznane światło, wiedzcie, że jest to wielki znak od Boga, że zbliża się kara na świat za liczne jego zbrodnie. Będzie wojna, głód, prześladowanie Kościoła i Ojca Świętego". Światło to było widziane w całej Europie w nocy z 25 na 26.01.1938 r. Było to ostatnie ostrzeżenie przed wybuchem II wojny światowej. Ta straszna wojna była konsekwencją zła, które nagromadziło się w Europie i w świecie. Bóg pozwolił ludziom skonsumować owoce ich grzechów, aby doprowadzić ich do opamiętania i nawrócenia. 1937 roku Rozalia Celakówna ma wizję; [patrz ksiązka -Rozalia Celakówna ''Wyznania z przeżyć wewnętrznych'']'' Patrz dziecko , uważnie na to, co się dziać będzie. To co teraz widzisz stanie się niedługo rzeczywistością. Nastaną straszne czasy dla Polski. Burza z piorunami oznacza karę Bożą, która dotknie Naród Polski za to, że ten naród odwrócił się od Pana Boga przez grzeszne życie. Naród Polski popełnia straszne grzechy i zbrodnie,a najstraszniejsze z nich są grzechy nieczyste , morderstwa i wiele innych grzechów''[str. 40]. Zostało też , zpowiedziane zniszczenie Warszawy, w Warszawie przed wojna funkcjonawoło około 10000 prostytutek.Każdy grzech ,który popełniamy nie pociąga konsekwencji tylko dla nas , lecz również dla naszego otoczenia. Szczególnie grzechy ciężkie jak np. aborcja ,powodują to że, składamy szatanowi ofiarę całopalną. 30 lat temu gospa prosiła o modlitwe pokój w 1991 wybuchła wojna w jugosławi objawienia w kibeho matka boża ostrzegała ale ludzie to głupcy w rwandzie wybuchła wojna domowa Zwykli obywatele byli nawoływani do mordowania sąsiadów i tych, którzy odmówią brania udziału w mordowaniu. Większość ofiar zginęła w miejscu zamieszkania, często z rąk swoich sąsiadów, od maczet używanych przez bojówki. Całkowitą liczbę zabitych oceniano na od 800 000 do 1 071 000.

Gość Tylko przerywany stosunek
Po co stosować tabletki, które zwiększają szansę na raka? Rak to jest wielki ból i strach. Już bym wolała zajść w ciążę niż mieć raka. Mnie przerywany nie zawodzi, a co do nerwicy to żadnej nie zaobserwowałam. Wierzę w tą metodę, więc wcale się nie denerwuję tym, że zajdę. I te parę plemników co mogą być na początku to jest tyle co bezpłodność. Czyli niemożliwe zapłodnienie. Jak mężczyzna kończy w kobiecie, ale badania wykazują, że w tej spermie ma mało plemników to stwierdza się bezpłodność. Nie chodzi o to, żeby wcale nie było plemników. Przy małej ilości plemników też jest już męska bezpłodność. Wpadka to chyba tylko jak pod wpływem alkoholu facet uprawia seks i wtedy po pijaku może się pomylić. Ja się o siebie nie boją w każdym razie. Nawet jak coś kiedyś będzie to już chłopak mi nie zarzuci, że to ja chciałam dziecko i go wrobiłam. To będzie jego wina i będzie musiał wziąć odpowiedzialność. Już mu to mówiłam i się zgodził, że jak się pomyli i zawiedzie to najwyżej się zrobi szybciej ślub. Ale ja mu ufam i się nie boję, że się pomyli.

Gość do daker33
poniosła ich chwila i nawet mu nie powiedziała żeby wyciągnął? na wyciągnięcie też trzeba znać moment. jak się facet onanizuje to wie jak już dochodzi, ale jak najpierw jest seks przed onanizowaniem się to różnie może być.

Gość do daker33
poza tym wiele młodych matek jest w Anglii gdzie za darmo mogą dostać i gumki i tabletki. jakoś też nie chronią ich tak dobrze.

Gość daker33
koles z ktorym zaszła miał 22 lata .