Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzudi

luźny układ z byłą

Polecane posty

Gość dzudi

Witam, spotykam się z chłopakiem od roku. Ciągle jesteśmy o siebie zazdrośni, przez co często się o to kłócimy. Nie jesteśmy razem, ale gdy spędzamy razem czas i z naszymi przyjaciółmi wyglądamy jak para. Niestety on dalej utrzymuje kontakt z byłą. Ostatnio od kolegi w tajemnicy dowiedziałam się, że za rok facet z którym się spotykam ma oświadczyć się tej byłej. Chłopak, który mi to powiedział jest jej przyjacielem. Próbowałam w jakiś sposób wyciągnąć od faceta z którym się widuję, czy coś ich łączy. Nie zaprzeczył, ani nie potwierdził, dlatego zadecydowałam, że chcę skończyć tą znajomość. Jednak kocham go, a on przez cały czas prosi mnie o spotkanie i udaje, jakby nic się nie stało, przy czym dalej widzę, że on nawet nie ukrywa się z tym, że utrzymuje z nią kontakt. PROSZĘ O POMOC.

Gość sercemojeeeee
ile masz lat?

Gość sercemojeeeee
on chce sie osswiadczyc innej a Ty go kochasz?

Gość dzudi
nie wiem, czy jest to prawdą, być może jej przyjaciel powiedział mi to specjalnie, bym dała sobie z nim spokój... Ale widzę, że oni chyba dalej coś do siebie czują, jednak zastanawia mnie fakt, że on nie chce pozwolić mi odejść. Tak jakby chciał mieć mnie i ją. W sumie bardzo fajny układ dla faceta. Ale tylko dla niego...

Gość sercemojeeeee
wez z nim pogadaj szczerze i zagroz ze odejdziesz