Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona_ona

Czy tez miałyscie takie sytuacje?

Polecane posty

Ślubniczka 2012 Łącznie z fotografem,kamerzysta,dj i dzieciaczkami mamy 100 osob,na dzien dzisiejszy takich pewniakow jest ok 60,ale ile z tego odpadnie to tylko jeden Pan Bog wie.... A jak tam u Ciebie,sa nerwy i stres? czy bardziej luzik? polinka2456 Szkoda slow:( Najgorsze co moze byc to kiedy trzeba wplacic calosc kasy wczesniej.Przeciez czlowiek moglby te pieniazki przeznaczyc na inne cele,mniej lub bardziej wazne.Nasza babeczka pod tym wzgledem jest bardzo elastyczna i wplacamy 50% tydzien przed weselem a reszte po i defakto placimy za tyle gosci,ile bylo. Lisabet S. A jak Ty bys sie poczula,gdyby kolezanka w ostaniej chwili oznajmila,ze woli wypad nad jezioro niz bawic sie na Twoim weselu? Uwazasz,ze ona postapila kulturalnie?... Nie wierze,ze bys to przyjela z usmiechem na Twarzy...

trochę stresik się udziela, bo też sporo osób nam odmówiło właśnie z naszych takich pewniaków, no ale trudno, chociaż i tak będę musiała za te osoby zapłacic no ale co zrobie

Powiedziałabym grzecznie i kulturalnie że jest mi przykro że nie będzie ich na moim weselu :) i to tyle, bez żadnych pretensji.

Ślubniczka 2012 Skoro jeszcze nie wpłacałas kasy,to czemu musisz za nich płacić? Bo rozumiem,że kasa przepada,jak już zapłacilaś.... Lisbet S. Kulturalnie by było,gdyby koleżanka od razu powiedziała,że sorki,ale mnie nie będzie bo mam wyjazd nad jezioro a nie kulturalne było,że kilka dni przed obudziła sie i oznajmiła....tak czy siak,kasa przepadła....może gdybym miała nadmiar kasy to bym z przymróżeniem oka podeszła do sprawy...

Skoro uważasz że cudze niewłaściwe zachowanie upoważnia Ciebie do strzelania fochów i bycia chamską to juz trudno. Tylko o Tobie to świadczy :) ewentualnie jeszcze o wychowaniu jakie otrzymałaś

ja musze zapłacić za ilość osób podana w umowie, na mniejszą liczbę osób dom weselny się nie zgadza bo jest to wtedy dla mniego nie opłacalne, co zrobie, jest za mało czasu aby lokal zmieniać a po 2 zaliczka by przepadła, dużo osób mi powiedziało że ich nie bedzie od razu po zaproszeniu albo kilka dni później abym miała czas na ewentualne doproszenie gosci, ale na 2,5tyg przed i to już za późno, jak ja dzwonie i się dopominam o potwierdzenie to wtedy no sory że tak wyszło, i nie trafi człowieka szlag, trudno będzie obcięte grono najblizszych i też będzie super,

Gość do Lisbet S.
Dlaczego uważasz,że demorela jest chamska i strzela focha? Jasno wyraziła swoje zdanie. Koleżanka wypalając z tekstem o jeziorze okazala sie strasznie nie odpowiedzialną osobą,bo człowiek na poziomie tak nie robi i też nie dziwie się,że autorka wkurzyła sie i pocisnęła odważnymi zdaniami w Jej temacie. Obrażając demorele,również żle świadczy o Tobie...

Ślubniczka 2012 No to faktycznie masz nie ciekawie z tymi gośćmi i tym płaceniem. Nam w trakcie wykruszali sie goście a na samym początku była euforia i zapewnienia o przybyciu,ale do nikogo nie mam żalu,bo rezygnacje były jak najbardziej uzasadnione jeśli chodzi o gości z mej strony. Z racji,że wesele mamy w piątek to są dwie sale do dyspozycji-mniejsza i większa i w zależności jaka bedzie ilość gości, taka bedzie sala. Dla nas też najważniejsze jest by sie super bawić i bardzo miło spędzić ten czas w najbliższym gronie:) Do Lisbet S. A niech Lisbet obraża,niech poczuje ulge,skoro sprawia Jej to przyjemność;)