Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana12

Poród na warszawskiej czy PSK

Polecane posty

Chcialabym poznac wasze opinnie na temat porodowki na warszawskiej podobno jest nowa jakie sa warunki i wogole;)

Gość dfghngzdjz
a może napisz o jakie miasto chodzi?

Gość monikaaaaa82
Koleżanka rodziła na warszawskiej i jest zadowolona, może na połogu trochę gorzej, ale da się przeżyć. A gdzie pracuje Twój lekarz prowadzący ciążę?

Gość monikaaaaa82
a ta lekarka pracuje w PSK albo na warszawskiej?

Gość _Envin_
Czyli nie masz "swojego" lekarza w zadnym w tych szpitali? to nie ma znaczenia gdzie bedziesz rodzila i tu i tu zalezy na jaki personel trafisz. Ja rodzilam w PSK ale tam mialam swojego lekarza wiec sie nie bałam byl przy mnie i nadzorował. Personel w czasie porodu super, na oddziale po porodzie tez nie mam zastrzezen. Trafilam akurat na super polozne. Na warszawskiej tez mozesz trafic na fajne polozne tam juz troche gorzej z lekarzami. Jako nie mam do nich zaufaniia - lezalam tam raz na patologii ciazy, nic nie moglam sie dowiedziec az sie wkurwilam i wypislaam na wlanse żądanie. Do lekarzy z PSK mam wieksze zaufanie, moze dlatego ze wielu z nich znam bo chodzilam prywatnie.

Gość _Envin_
a i w PSK tez jest nowa porodowka ale tylko sale do porodu oddzial polozniczy juz niestety jest stary. Ale dla mnie to nie przeszkadza wszak leze tam tylko 2 doby waznijesza jest opieka.

Gość a.a.a...
Dziewczyny a może wiecie kiedy zamierzają przenieść ginekologię z warszawskiej na skłodowskiej?? słyszałam że ma być w szpitalu na warszawskiej onkologia. Interesje mnie przybliżony termin. :) pomóżcie