Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała_czarna_wredna

Zapomniał o moich urodzinach

Polecane posty

Gość nie moja wina.
Bo faceci to padlina.

Gość klitka
Przykre. Ale najgorsze, co możesz teraz zrobić, to strzelić focha i chodzić nadąsana bez żadnej rozmowy z nim, bo do niczego to nie doprowadzi. Przypomnij mi, że miałaś urodziny i wywal prosto z mostu, że jest Ci przykro, że o nich zapomniał. Wygadaj się szczerze, wszystko co Ci siedzi na wątrobie, a wtedy jemu zrobi się głupio (i dobrze!), a w przyszłym roku na bank będzie pamiętał datę Twoich urodzin. Swoja drogą, faceci zazwyczaj nie mają głowy do dat ;)

Gość klitka
*mu, a nie mi :)

No tak, ale taką datę to większość by pamiętała,bo dziś są moje urodziny i 2 lata naszego związku... no to bez przesady... Zawsze pamiętaj, jak był ten 25 dzień miesiąca.. a dziś nic, życzył mi miłej pracy...

Gość dfdfsczxVC
zapomnij o jego i jak sie przypomni to powiedz, że myślałas, że nie obchodzicie urodzin, w koncu on tez życzen w twoje ci nie złozył

Gość fgfdsgdfg
jeszcze dzień młody, może sobie przypomni;)

Gość klitka
A bo to dziś? To jak ktoś wyżej napisał - nie panikuj ;) do wieczora jeszcze dłuuuugo

Gość a mój nie zapomniał
mój kiedyś co prawda nie zapomniał, ale za to dodał mi rok ;) był (z jakiegoś tylko jemu znanego powodu) pewien, że kończę 25 lat, a kończyłam 24 ;) i dodam, ze wyglądam na jakieś 20, więc nie wiem skąd mu się to wzięło, hehehe ;)

Gość ytbhjbjn
a może udaje, że nie pamięta i chce ci zrobić jakąś niespodziankę :) a ty już od razu zakładasz, że zapomniał :) jeszcze do końca dnia sporo czasu :)

Gość ........99999
nie panikuj wredna zaraz wpadnie do Ciebie kurier z różyczka i nowym kompletem opon do Twojego Daewoo Tico :)

Gość a mój nie zapomniał
ej, jest 13 godzina a Ty już panikujesz że zapomniał? a może on coś szykuje na wieczór, chce Ci zrobić niespodziankę czy coś...

Gość abonamentka
Zobaczysz że wszystko się dobrze skończy a wieczorem będziesz mu skakała na kutasie :)

Gość a mój nie zapomniał
mimo wszystko z paniką poczekaj do wieczora :)