Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,mhugyr65456e65

MLODE MATKI/NASTOLATKI ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ,mhugyr65456e65

Hejka! Zakladam ten temat dla mlodych matek 15-22 lat... jak sobie radzicie w ciazy?wpadka czy panowane???czy szybko wrocilyscie do formy i jak potoczylo sie wasze zycie?? Szczerze mowiac ja sie boje...moje bylo w sumie planowane , ale strasznie boje sie porodu i wychowania..jak kazdy chyba...jestem prawie w 39tc i jak narazie przytylam 8 kg....czuje sie jak wielorybek:):P Pozdrawiam

Gość miszkowata
:D Hehehe, 8 kg przytyłaś i czujesz się jak wieloryb? No chyba żartujesz :D

Gość 15-22 lata
to nie młoda matka, tylko matka sama będąca dzieckiem, która za wcześnie zabrała się za seks.

Gość 15-22 lata
Owszem, i 13-latka może zostać - ale czy to normalne ?

Gość ,mhugyr65456e65
niezakladam tego tematu poto by ktos krytykowal ''mlode matki'' tak o panelam ze 15 bo w tych czasach i 15latki rodza dzieci ja za 2 miesiace bede miala 19 at, swiadomie podjelam decyzje ze chce miec wczesniej dziecko zeby pozniej w spokoju miec wszystko ogarniete:) a nie martwic sie w wieku 25 lat ze swiat mi sie do gory nogami przewrocil a juz taki ulozony byl, niezrobilam tego dziecka po pijaku na dyskotece wiec prosze nieoceniac:)

Gość nie wiem co tu wpisać...
Ja mam 21 lat i jestem w 5 tygodniu ciązy.. wczoraj sie dowiedziałam.. Ciąża nieplanowana:) na przemian cieszę się i płaczę... nie wiem co to będzie...

Gość 15-22 lata
Do książek, do szkoły, a nie za seks się zabierać w tym wieku !!!!!

Gość 15-22 lata
W wieku 25 lat koleżanko ja byłam świeżo po studiach i dopiero życie zaczynałam, pracę i związek z facetem, a Ty uwazasz, że 25 to już starość i świat ułożony ?

Gość ,mhugyr65456e65
i dalam tez 15-22 bo wlasnie osoba w takim wieku zaklada sie z gory ze sa ''za mlode'' no ale wracajac do temu radzicie sobie jakos ze szkarbkami??jak porod??wracanie do formy?ja sie strasznie BOJE!! w dodatku bede rodzila w uk i tu mi niechca zrobic cc bo mloda i zdrowa...a mi poprostu mysl o porodzie wprawia ze se TAK BOJE!! ale jak czuje mojego maluszka jak sie rusza to juz bym go chciala przytulic:) i strasznie sie boje o smierc lozeczkowa i wogole mam takie schizy ze umrze, albo ze sie cos stanie brrrrrrr...chyba przewrazliwiona sie robie

Gość ,mhugyr65456e65
nie nieuwazam, kazdy ma inne priorytety, ale teraz poprostu wlasnie wiekszosc osob albo juz ma w miare ''ulozone'' zycie albo je zaczyna i ogarnia sie z imprez itp no ale niewazne zalozmy ze 15-25 at, pasuje?

Gość ,mhugyr65456e65
mariola a dawno rodzilas?chopczyk czy dziewczynka:D pierwsze??? ja mam zamiar wrocic do ukochanych brzuszkow , skakanka, steperno i jak wkoncu kupie(juz dwa lata kupuje:P) rowerek stacjonarny:P aha dziewczyny ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz...co z seksem po porodzie???czy naprawde jest taki straszny??i jak wasi faceci zachowuja sie po porodzie??zmienili sie w stosunku dowas?

powiem Ci tak, wiadomo przy malym dziecku jest troche roboty ale wcale nie jest tak ze nie masz wogole czasu dla siebie, znajomych czy dla meza :) a porod? no ja mialam wywolywany wiec zle wspominam bo baaaaaaaaaaardzo bolalo a doszlam do siebie i do wagi sprzed ciazy bodajze w tydzien, no ale nie przytylam duzo bo tylko 10 kilo :)

Gość ixidscisdnsd
ja tez mam 21 lat i jestem w ponad 10 tygodniu, tez ciaza nieplanowana. w dodatku rozstalam sie w chlopakiem nim sie dowiedzialam o ciazy. echhh...

ja sie balam pierwszego seksu po porodzieale okazalo sie ze niepotrzebnie :) a facet jest jeszcze lepszy dla mnie niz kiedys :)

Gość ,mhugyr65456e65
ixidscisdnsd--to niezazdroszcze:( ale dasz rade musisz wierzyc ze bedzie dobrze!!!ja mam naszczescie wspanialego faceta:) niedawno mi sie oswiadczyl i wariat ciagle jest napalony:P a to mi sie niechce bo ciaza, bo za gruba, bo to bo tamto:P hehe:) i strasznie sie zajawil grajacymi zabawkami:) i koniecznie chce byc przy porodzie, ale ja kategorycznie powiedzialam NIE!!!wazne ze byl przy poczeciu:P

Gość ,mhugyr65456e65
ja sie boje ze bede jak wiadro:( boje sie szycia:( boje sie ''jej wygladu'' no i tego ze nieschudne!!

Gość to nie są matki
Ja podjęłam świadomą decyzję, dziecko chciane i kochane. ma mamę i tatę, a nie z przypadku i nie wiadomo co dalej, ani domu, ani pracy, ani warunków. co wy smarkule tym dzieciom dacie? wieczną niepewność, a potem i tak skońcżą w jakimś stawie!

Gość ixidscisdnsd
nie ma czego wsplczuc, na razie wrocilismy do siebie i zoabczymy co bedzie dalej, tez chce byc przy porodzie, ale tym sie nie martwie bo chlopak nienawidzi krwi i jak tylko ja widzi to zjezdza ;p

Gość ixidscisdnsd
nie zwracajcie uwagi na te komentarze- tylko ich karmicie i spokoju nie dadza, a jak beda olewani to skoncza :)

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak jak wasi konkubenci skończyli, nie w tej dziurze przez przypadek, a potem chodzą takie bękarty do opieki, bo od małego mama uczyła korzystać z gopsu

Gość w takich chwilach bardzo
co Wami kierowało, kiedy decydowałyście się na ciążę? nie pytam złośliwie tylko z ciekawości.

Gość hahahahahahahahhhhhaaahhhhhh
GRATULUJĘ ZMARNOWANEGO ŻYCIA, MIŁEGO TARZANIA SIĘ W GÓWNACH W MŁODYM WIEKU :)

Gość ixidscisdnsd
kierowalo mna to, ze dalej nie wiem jak to sie stalo :) nosilam plastry i gowno, w ciazy jestem.