Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lawendowe

Kiedy pierwsze wakacje z dzieckiem?

Polecane posty

Gość lawendowe

My w tym roku raczej nie pojedziemy nigdzie, bo ja nie mam na to siły, syn urodzil sie w maju i te wakacje spedzimy w domu. Zastanawiam sie jednak w jakim wieku musi byc dziecko, zeby wyjechać z nim na wakacje i zeby cala rodzina skorzystała na takim wyjeździe. Moze polecicie jakies fajne miejsce na pierwsze wakacje?

Gość to ja to ja coś polecę
Ustronie Morskie, Kołobrzeg, Mielno, Chłopy, Gąski. My na pierwsze wakacje jechaliśmy jak syn miał dwa....miesiące. Urodził się 27 maja, a pod koniec lipca pojechaliśmy nad morze. Syn jest z tych co mało śpią, a nad morzem nie było dziecka. Jak tylko szliśmy na plażę to od razu zasypiał. A potem cały rok nawet kataru nie miał. Polecam zdecydowanie jedźcie w tym roku i odpoczniecie.

Mój też z maja i na pierwsze wakacje pojechaliśmy jak miał rok i trochę. Byliśmy w Bukowinie Tatrzańskiej. Polecam :)

Gość jsnaj
My z córką byliśmy jak miała 16 miesięcy pierwszy raz. Drugi jak miała 23 miesiące. Myślę, że na wakacje, gdzie skorzystamy wszyscy a nie tylko dzieci będziemy mogli pojechać jak dzeci będą miały koło 12 i pojadą same na obóz a my my sami pojedziemy w pizdu:)

Gość mama 3 letniej panny
Moja z lutego jest. w czerwcu byliśmy w górach świętokrzyskich. super zabawa. kupiliśmy nosidło i wio na szlaki :)

Gość jsnaj
Acha byliśmy w Bułgarii i w Turcji i dziecko zachwycone ale nam żal tyłek ściskał, że nie mogliśmy swobodnie pozwiedzać, bo lubimy. Poza tym posiedzieć wieczorem na plaży, wypić drinka w restauracji, pokochać się w jakimś zakątku ogrodu... No tego nocnego życia bardzo brakowało na wakacjach.