Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fonteide

żółty płyn z piersi..

Polecane posty

witam serdecznie! mam 21 lat, od ok 3 lat biorę tabletki antykoncepcyjne. okres mam regularnie co 28 dni. ostatni stosunek odbył sie 3 miesiące temu (oprócz tabletek uzyliśmy rownież prezerwatywy), od tamtego czasu miesiączki odbywają się regularnie i nie zauważyłam żadnych podejrzanych zmian w krwi przy okresie,ani w moim ciele (troszke przytylam, ale ja mam często wahania wagi, nie przekraczaja one 60kg i tym razem nie przekroczyłam tego progu) od 2 dni zauważylam, że przy ucisnieciu prawej piersi wydziela sie żółty, gęsty płyn (nawet mozna powiedzieć ze jest taki glutowaty troszke, przypomina trochę ropę). czy jest mozliwość ciąży? jesli nie to co może oznaczać ten płyn? bardzo proszę o odpowiedz, może któraś z was miała podobne objawy..

Gość niuda
Zapisz się do lekarza, bo to nie jest normalne.

nawet jesli mam normalne miesiączki (w sensie obfite) to jest moliwość ciąży?! brzuszka tez mi nie widać, w sensie nie mam uwypuklenia tuz nad wzgórkiem łonowym.. nie za wcześnie na siare?!

wiesz, okres teoretycznie mozesz miec nawet do konca. Brzuszka nie musi byc widac, a czy za wczesnie na siare? ja miala chyba ok 4-5 msc. Zrob lepiej ten test to tylko 7 zl a masz pewnosc;)

to pewnie zaburzenia hormonalne i podwyzszony poziom prolaktyny. Idz na badania. a jezeli wyczuwasz podczas samobadania piersi jakis guzek to tym bardziej idz do doka.

no więc dziewczęta, troche nie pisałam, ale jak mi poleciłyście (wtedy) zrobiłam test ciążowy, wyszedł negatywny, więc odpuściłam, przestałam się stresować i ogóólnie wyluzowałam:) natomiast w zeszlym miesiącu odstawiłam tabletki (gdyż na jakimś forum wyczytałam, że taki płyn z piersi moze występowac po dłuższym czasie stosowania tabletek anty), czas na okres minął w poniedziałek, a ja dalej jak nie mialam okresu tak nie mam dalej.. generalnie wszystkie objawy jakie sa przed @ mialam, bole dolu bzucha, bol piersi, zatrzymanie wody w organizmie itd.. jesli bym miala byc w ciazy, to bylaby koncowka 5 miesiaca, ok troche przytylam, ale nie jakos meega, raczej to przez zatrzymanie wody w organizmie. nie wiem, zastanawiam się nad powtórzeniem testu, czy moze zwyczajnie jeszzcze poczekac jakis czas?! jakie jest wasze zdanie?! pozdrawiam:)

Gość Emi1
kochani mam zólty płyn w piersiach zrobiłam test ciązowy i wyszedł negatywny co mam zrobić bo odchodzę od zmysłów

USG piersi i to szybko. Być może to wyciek mleka spowodowany podwyższonym poziomem prolaktyny, a może to być torbiel, cysta lub guz.

Gość gość
ja bym proponowala mammografie

Gość gość
dalej cpajcie chormony kiedy jestescie zdrowe :o

Gość gość
Możesz mieć wysoką prolaktynę.Wybierz się do ginekologa.Wg skąd ci przyszło do głowy naciskać sutki??

Gość gość
do gościa wyżej- nie slyszalas nigdy o samobadaniu? trzeba delikatnie ucisnąć sutki i sprawdzić czy nie wydziela się plyn. Jeśli tylko z jednej radze zrobić usg bo przy podwyższonej prolaktynie wycieka z obu.

Gość gość
jakieś zmiany chormonalne, to na pewno nie ciąża, ja urodziła 3 dzieci i w ciąży nie było siary dopiero po porodzie lub juz pod koniec, tak więc nie panikuj, ja obstawiam żle dobrane hormony i stąd ten płyn

Gość gość
Też tak miałam przy tabletkach. Odstawiłam je i wyciek ustàpił