Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asteroida24

MÓJ NARZECZONY TRZYMA ESKI OD SWOJEJ EKS

Polecane posty

Gość Asteroida24

Witajcie moje drogie,i prosze bez żadnych komentarzy które by mogły mnie załamac,juz dosć jestem..Mój ze swoja nie jest 2 lata,a my ze soba jesteśmy 1,5 roku.. To on zakonczyl z nia. Przynajmniej tak mi mowił,bo była w ciąży i usunęła dziecko bo studia były dla niej wazniejsze i to go podłamało..I nie mógł juz z nia być..Ja mam 29 lat on ma 31...mowi o swojej do mnie milosci ludzie tez mowia ze widac jak mnie kocha..ALE MOJE DROGIE znalazłam eski od jego ex całe 127 i co?nie żedne złe tylko typu jestes moim calym zyciem,tak kocham,kocham...I do tego nawet nie zmienił nazwy ..Miał zapisane aniołek...do tego sa znajomymymi do dziś, ponieważ uważa że nie trzeba zrywać znajomosci skoro sie konczyu zwiazek..U ze ona jest w szczesliwym zwiazku..Powiedział ze je usunie dla świetego spokoju...Nawet do mnie zadzwonił i powiedział ze jest w trakcie kasowania sms-ów..Pózniej się spotkaliśmy. Dawał mi komorke do reki i powiedział..MASZ SPRAWDZ,CIEKAWE CZEGO SIE NOWEGO CZEPISZ,TE ESKI DLA MNIE NIC NIE ZNACZYŁY...Ja nie zajrzalam powiedziałam ze wierze że skasował je....Cieszyłam sie,że usunął.. Za tydzień musiał gdzieś wyjść korciło mnie zajrzec...A tam cale 127 eskow z ta roznica że ,stało jej imie ,ale juz nie aniołek... Mamy za 2 miesiace razem zamieszkac,chce miec ze mna pózniej dziecko...Ale zaczelam mnieć wątpliwosci i to wielkie...Pomóżcie.. .co myślicie...Dziekuje za wszelka pomoc.Mam tylko 2 m-ce czasu gdzie jeszcze coś moge zmienić..

Gość Lulu^^
Jeżeli aż tak bardzo przeszkadza Ci to że Twój chłopak utrzymuje z nią znajomość to powiedz mu że jest Ci z tym złe i że chciałabyś aby zerwał z nią kontakt.

musisz zdać się na swoją intuicje jeżeli czujesz że jesteś dla niego najważniejsza to nie przejmuj się tymi smsami ...sama wiesz najlepiej ile dla niego znaczysz:)

Gość Asteroida24
tO DLACZEGO MNIE OKŁAMAŁ ŻE JE KASUJE WŁASNIE?dALECZO DAWAŁ MI KOMORKE?ŻEBYM ZOBACZYŁA ŻE SKASOWAŁ..a JEDNAK NIE....DLACZEGO DZIS NA FACEEBOKU WIDZIALAM JEGO KOMENTARZE BO PO 3 TYGODNIOWYM UPROSZENIU...A JEGO BYLA Z 16 LUTEGO PISAAŁA WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO MO ADRIANKU,BAW SIE DOBRZE...a ON DOPISAŁ DO KOMENTARZA DZIEKUJE SLICZNIE ANIOŁECZKU...CZYLI JAK MIAŁ JĄ WCZESNIEJ ZAPISANE W KOMÓRCE...Z LUTEGO TEGO ROKU

Gość dlatego ze mu zalezy i chce
to chcialas uslyszec?:D

Gość Asteroida24
Jesli to bedzie dla mnie lepsze to tak...Sama sie w myslach gubie..Dzis nie mogłam spać ,na jedzenie wcale patrzeć nie mogę...Wole cos zerwać dopóki jest czas...Za 2 mc-ce bedzie za pózno jak zamieszkamy razem...Pózniej chce to dziecko..Kocham go ,ale boje sie o swoja przyszłość..Bo wyprowadze sie do jego miasta ,on ma tam znajomych nie ja...

Gość M',,,,,,,,,
Nie wiem jak można pisać do byłej Aniołeczku...

Gość Asteroida24
dokładnie..też tego nie rozumiem....A niby ma ja w d....tak powiedział...Nazywają sie po takich nazwach,jak byli ze sobą razem..

przegięciem z jego strony jest nazywanie tak byłej...rozumiem Cię że czujesz się zraniona...też bym tak czuła...powiedz mu o tym!

emocjonalnie wciaz jest z nia zwiazany albo sa tak dobrymi przyjaciolmi, albo uwaza ze byla taka wyjatkowa a bylabys w stanie porozmawiac z ta kobieta? tak na spokojnie, zapytac sie jej jak wyglada obecnie sytuacja miedzy nimi? inna sprawa, ze twoj facet cie oklamal i oszukal (do tego bardzo nieudolnie-wydaje mu sie ze glupia jestes??) a to bardzo zly znak

Gość Asteroida24
DZIEKUJE ZAJĘTA 251 za wyrozumiałość ..Jak te eski znalazłam powiedziałam,że bola mnie one..To on powiedział,że z głowy mu wyszło,że zapomniał je skasować...A kiedy niby to zrobił to jednak tego nie zrobił...Powiedziałam,że jeśli chce cos zakończyc to niech zerwie kontakt.-.A on na to ja nieiwem co ty do niej masz..-.co ona ci takiego zrobiła..-Dalczego nie można być znajomym skoro miało sie związek...Mam ciebie to z toba jestem...Mam wszystko u ciebie czego potzrebuje..Take to jego słowa

Gość Asteroida24
DO SZAFA GRA raczej nie bede w stanie z nia porozmawiać...Bo na faceeboku nie moge oglądac jego związkow ani znajomych...Nic tylko zdjecia i komentarze to wszystko..ale zaprosiłam ja dzis do grona znajomych,i oczywiście na profilowym zdjęciu ja z nim przytuleni z jdecie z zeszlego miesiąca

Miałam podobną sytuację ze swoim obecnym chłopakiem, przez parę miesięcy naszego związku trzymał smsy od byłej. gdyby nie to babskie wścibstwo, nie wiedziałabym i żyłabym spokojnie :D nie usuwał ich, bo mówił, że "mu się nie chce", bo za dużo klikania ;) męczyło mnie to i nabawiłam się obsesji. no ale w końcu je wyjebał. n a szczęście jesteśmy ze sobą już parę lat i nie dzieje się nic podejrzanego. aha i ważne - nie utrzymuje kontaktów z byłą. tego bym nie zniosła. i tak już było mi ciężko psychicznie przez tamte smsy. słabo, ze twój facet nie może tego dla ciebie zrobić i zerwać z nią kontaktu. zamęczysz się domysłami przez kolejne lata bycia razem - czy się spotykają, czy ze sobą piszą, itp.. jak chcesz się tak męczyć na własne życzenie to proszę bardzo. nie chcę ci źle doradzić, ale ja bym się na 100% wycofała z tego... póki nie ma dzieci itd.

drogie Panie mój facet nadal trzyma smsy od byłej zdjęcia itp... a ja powiedziałam sobie tak jeżeli mam być tą jedyną to będę a jeżeli ma mnie oszukiwać to i tak będzie...i smsy od byłej po prostu olewam:)