Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiekgdansk

w sumie to nie wiem gdzie o tym napisać

Polecane posty

Gość krzysiekgdansk

Nie wiem jak zacząć . Dziwnie się czuję siedząc i pisząc ale nie mam wyboru. Jestem 34l facetem z 12 letnim stażem w branży remontowo-wykończeniowej . Oferuję swoją prace komuś kto jest w stanie mi pomóc . Pracowałem dla Pana który za ostatnie dwa m-ce mi nie zapłacił . Otrzymałem od Niego 750 zł. zaliczki . Pracując po 11-12 godzin dziennie przy stawce 14pln/godz. to sporo pieniędzy . Od dwóch miesięcy kombinujemy z żoną żeby było parę złotych w domu. Mamy troje dzieci . Jedno kończy pierwszą klasę , drugie od września idzie do zerówki , najmłodsze ma 4 latka . Nie piję alkoholu ani ja ani moja żona . Dzieci są czyste i zadbane . Mieszkamy na wynajętym mieszkaniu . Za zeszły m-c udało nam się zapłacić ale za ten niestety nie . Szukam osoby która zapłaci Nam czynsz i odstępne a ja w zamian Jej to odpracuję . Moja Pani sprzedaje nasze rzeczy po bazarach i tak zarabiamy . Osoby chcące nam pomóc proszę o kontakt na maila a naprawdę zainteresowanych zapraszamy do nas do domu żeby nie było że naciągacze albo próbują coś wyłudzić . Pan który wynajmuje nam mieszkanie DZIŚ dał nam ostateczny termin na zapłatę . Proszę o pomoc a naprawdę się odwdzięczę .adres berciksz0@gmail.com

Gość qqqqqqqqqqqqqn
daj foto gołej żony

Gość qqqqqqqqqqqqqn
daj foto gołej żony

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
zbieraj bursztyn na plaży

Gość edward z bytomia
i jak mozesz dzieci też

Gość swensonde
trzeba było kibiców niemieckich opierdolić z kasy,albo shakire porwać

Gość bedabeda
Sam widzisz że trzeba było ruchać w dupę, nie miałbyś teraz tylu bachorów do wykarmienia

na tym forum podejrzewam że nikt ci nie pomoże, to smutne że jestes w takiej sytuacji, tu ludzie potrafią sie tylko obrażać nawzajem, większość to znudzone dzieciaki nie mające pojęcia o życiu i tym jakie potrafi być trudne, autorze skąd jesteś?? mam znajomych którzy potrzebują fachowca, to by był jakiś pieniądź dla ciebie. Na dzień dzisiejszy sama nie mam zbyt wiele, tylko tak mogłabym pomóc.

Gość krzysiekgdansk
ruchałbym cię :)

Gość longi
uważaj autorze na ubudubu bo to facet z wielkim siusiakiem który czycha na naiwniaków forumowych