Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcza89

Moj chlopak nazwal mnie suka...

Polecane posty

Gość Marcza89

To co w temacie...zabolalo mnie to i w przyplywie zloci oblozylam go piesciami i uderzylam go w twarz,po czym on powiedzial ze zadna baba go bic nie bedzie i ze to juz koniec.Wiec bez slowa wzielam swoje rzeczy i wyszlam.Kocham go i nie wiem co dalej,czy przeprosic go,mimo ze to ja czuje sie zraniona?

Gość Marcza89
Ale może opowiem więcej o tej sytuacji. To było kiedy robiliśmy TO na pieska, on nagle zaczął klepać mnie po tyłku i drzeć się: NO SUKO! DALEJ, RUSZAJ DUPĄ! ŻWAWO!

Gość powiem i ja....
no Ty chyba żartujesz w tym momencie a za co chcesz go przepraszać ?...za to że Ci ubliżył i nazwał Cię suką ?....ja nie pochwalam rękoczynów i uważam że to nie powinno się stać ....no ale stało się

Gość Marcza89
zle forum wybralam ,same podszywy:/

Gość widać miał powody
o któych oczywiście nie piszesz, bo robisz z siebie ofiarę, a ty go pobiłaś i uważasz że nic się nie stało. Idź se poszukaj innego, najlepiej takiego co jak go walniesz to ci tak odda że ci wszystkie zęby wylecą. Wtedy się nauczysz że łapy się trzyma przy sobie

Gość Marcza89
Nie mial powodow,zapytalam sie go o cos banalnego,a on do mnie zamkinij sie suko.Wczesniej tez tak do mnie mowil ale bardziej do zartow i mowilam ze ma tak nie mowic bo nie podoba mi sie to ,on i tak sobie z tego nic nie robil,a jak sie denerwowalam to jesze bardziej sie draznil.

Gość Marcza89
I jeszcze jedno nie robie z siebie ofiary,boli mnie ze ktos kto niby mnie kocha zwraca sie do mnie ja do psa!

Gość Marcza89
A poza tym zabranial mi sie spotykac z kolegami... Przeciez seks z kolegami to nie jest nic zlego.

Gość widać miał powody
czyli wiedziałaś że teraz też żartuje? czyli nie miał zamairu szczerze utożsamić cię z tym co mówi. Wiedziałaś że nie chciał cię obrazić, a jednak go pobiłaś. no i co teraz?

Gość mnie mój też zwyzywał
od suk, nie jestesmy razem już

Gość Marcza89
nie tym razem nie bylo to na zarty!on dobrze wie ze wyzwiska oznaczaja dla mnie brak szacunku,ale ma to w dupie.

Gość roooza
ździra jest tak samo obraźliwe? moje koleżanki tak się przezywają a jak to brzmi od strony faceta?

Gość dabtta
Najlepiej zrobisz, jak bedziesz o nim mówić : mój były chłopak....

Gość daj sobie spokój kobieto
daj sobie spokój z takim kolesiem, dzisiaj nazywasz to miłoscia a za kilka lat będziesz całkowicie od niego uzalezniona i trudno będzie ci odejść

Z drugiej strony tłuczenie kogoś też jest przegięciem na maxa- jakby to on Cię walnął to już sobie wyobrażam komentarze. Oboje przegięliście, teraz pytanie czy chcecie to naprawić- jeśli tak, to ustalacie, że ani Twoje ciosy ani jego wyzwiska nie mogą się powtórzyć i tyle.

Gość Marcza89
Wiem ze nie powinnam go bic ale stalo sie,zerwal ze mna i wiem to ze,jesli ja go przeprosze to bede czula siie podwojnie upokorzona,bo bloli mnie ze mnie wyzywa i nic sobie z tego nie robi.

Gość itakLoloLo
hmm mi się tak zdarzyło, ale luz, mój wie że nie mogę się czasem w świecie odnaleźć, i wie za co dostał więcej czynu mam zamiar nie powtorzyc :P

Nie musisz błagać o przebaczenie- wystarczy, jak powiesz, ze nigdy byś tego nie zrobiła, gdyby nie sprawił Ci takiej przykrości. To nie jest poniżanie się przed nim, tylko stwierdzenie faktu.

Gość jak facet moze tak nazwac
kobiete i to kobiete ktora niby kocha? a Ty chcesz go przepraszac? Ty go nie kochasz tylko jestes uzalezniona i boisz sie byc sama ...znajdziesz lepszego a tego olej dorbze Ci radze...dzisiaj suka a jutro zupa bedzie za slona

Gość bez paniki kjhf
spierdzielaj od niego-wyzwał cię ja też bym dała w pysk i koniec znajomości bez sentymentów odkochaj się i znajdź kogoś kto będzie cie szanował

Gość Piczka z piczkostanu
Na miejscu faceta to bym Ci tak oddała szmato że byś się nogami nakryła. Głupia dziwko.

Gość Marcza89
Przyjaciolka tez twierdzi zebym go olala ale to sie latwo mowi,juz kiedys ja z nim zrywalam z roznych powodow ktore z jego strony mnie ranily,ale wracalismy do siebie bo latal za mna,co oznaczalo ze mu zalezy.Moze tez i jestem uzalezniona ,boje sie ze znow bede dlugo sama,bo zaden fecet mna sie nie interesuje,taka prawda.

Gość łotefak
moj 1 chlopak nazwal mnie kiedys labadziarą xD mimo, ze nie jestem plastikiem ani nic z tych rzeczy..cos mu sie chyba popierdolilo...z kolei moj nastepny chlopak i najwieksza w sumie milosc, nigdy zlego slowa na mnie nie powiedzial a znamy sie juz 6 rok.. NIGDY. Prawdziwy facet umie sie zachowac..

Gość domiiiczka
widać miał powody - mam nadzieję że ciebie ktoś kiedyś wymiesza z błotem a ktoś inny ci powie że całkowicie na to zasłużyłeś nawet jak nie będzie miał racji i że wtedy przypomnisz sobie co tu napisałeś bo nawet w żartach mówienie do kogoś suko nie jest ok i dobrze że ten "chłopak " dostał w pysio