Gość maaaggg Napisano Czerwiec 25, 2012 mieszkam z moim narzeczonym dosc juz długo ale wszystko sie popsuło od jakiegos czasu....strasznie mnie zaniedbuje zajał sie polityka wstapił do partii po tym jak pis przegrał wybory co on mysli ze zmieni sie polityka jak bedzie przewodniczacym gra całymi dniami w gry ostatnio jak poszedł do swojego taty a ja nie poszłam bo sie zle czułam to zostawił mnie na 3 godz w domu sama bo mowił ze taty dawno nie widział i ze by sie obraził tata gdyby wyszedł szybciej ja jestem po szpitalu i po operacji i powinien mi tez czas poswiecac mam wrażenie ze na kazdym kroku ucieka ode mnie mamy 2 pokoje on ma kompa w drugim pokoju niestety nie moge miec kompa w duzym pokoju w tym co ja jestem bo strasznie naswietla organizm wszystko mnie bolało głowa ,serce itp i trzeba było przeniesc jego kompa do drugiego pokoju ...kiedys wszystko było inaczej gdy mieszkalismy w 1wszym mieszkaniu robilismy objady razem w kombiwarze on nie miał internetu i poswiecał mi wiecej czasu nie wymagam tego ale taka olewka jak teraz to juz lekka przesada...kocham go ale jak zrobic zeby było jak dawniej ...grydo kompa to moze kupie z raz taka zebysmy razem w nia grali ale znowu wszystko ja mam organizowac wyprowadzac sie od niego nie chce ale jak zmienic faceta miał ktos podobna sytuacje bo tak jak jest teraz to wcale nie jestem z nim szczesliwa ...jedyne rozwiazanie to dziecko chyba wtedy facet sie podobno zmienia ...ja nie wiem co to sie powypraiało z tym wszystkim co robic zadnej poprawy albo chwilowa a potem znow to samo to tak jak grochem o sciane...co robic...????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach