Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Zdenerwowana_

Stres przed EGZAMINEM NA PRAWO JAZDY

Polecane posty

Gość page up page down ()
zyczę ci z całego serca sukcesu-ja nie mam nawet odwagi iśc się zapisać , a to juz ostatni dzwonek-bo nowego od przyszłego roku to juz chyba nikt nie zda

Gość nivoinsosidvoishvoihhv
Zycze zatem powodzenia na egzaminie i szczesliwej dalszej jazdy - juz jako pelnoprawny kierowca. Spokojnie - bez histerii - wszystko jest dla ludzi, a wiekszosci rzeczy trzeba sie w zyciu nauczyc.

Gość _Zdenerwowana_
Podniosło mnie to trochę na duchu, szczególnie komentarze jednej osoby ;) Po mieście w którym będę zdawać jeżdziłam bardzo mało,ponieważ godzinkę zajmuje dojechanie tam więc musialam jechać i już czas zleciał,czasem i w dwie strony się jeżdziło, a droga prosta bez krzyzowek w sumie więc wiadomo... Instruktor często załatwiał sobie swoje sprawy, o wiele za długo. No ale niewazne, bede dobrej mysli!

Gość takie moje rady
to nie twoja wina że się stresujesz przed egzaminem. to wina osłów patentowanych z sejmu. gdyby polska była normalnym krajem to każdy kto zna przepisy ruchu drogowego, umie zaparkować samochód w minutę i przejść test stewarta lub g-force (zabezpiecza przed poślizgiem) umie jeździć i zasługuje na prawo jazdy

Gość jagodzianka 05
Trzeba było lepiej szkołę wybrac, to by takiego stresu nie było :P szczerze polecam- zanim wybierzesz szkołę jazdy - zajrzyj na tę stronę :www.autoq.pl - to porównywarka. ma kilka fajnych opcji- można szukać po cenie albo po zdawalności, co dużo mówi o tym, czy dana szkoła może nauczyć skutecznie.

Gość gość
ej, a macie może jakąś szkołę do polecenia, mam się nauczyć jeździć, bo potrzebne mi to jest do pracy, najlepiej wrocław lub okolice. Triudno zdać teraz egzamin???

Gość gość
I tak cie obleją to polska przecież muszą mieć premię na wakacje, to jest chamstwo co z tym prawkiem robią! najtrudniejszy exam praktyczny w Europie!!!!

Gość gość
Oj nie ma co się tak bardzo stresować. Wiadomo, nie jest jakos super lekko, zależy na jakiego egzaminatora zresztą trafisz i jakie manewry, ale wiadomo, to też człowiek. Ja na szczęście nie miałam większych problemem z egzaminem, bo miałam dobrego szkoleniowca. Akurat właśnie Wrocław, więc jeśli jeszcze potrzebujesz, mogę się podzielić kontaktem: http://www.koszela.com.pl/