Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taxi...........

Dzisiejsze kobiety - za wysokie progi dla mnie.

Polecane posty

Gość taxi...........

Spotkałem w zeszłym tygodniu w pracy fajną kobietę, znajomą mojego kolegi. Rozmawialiśmy chwilę, ale ona musiała na chwilę wyjść do szefowej, potem wyszli razem. To była normalna rozmowa, po jej wyjściu zacząłem sobie myśleć, że fajny kobieta i w ogóle, ale już po chwili uruchomiła się mantra, że "za wysokie progi" i "nie ta liga" dla mnie. Ładna, skromnie, nie wyzywająco ubrana. Nie chodzi o to, że od razu widziałem w niej potencjalną partnerkę, tylko o mój tok myślenia: nie dla psa kiełbasa. Ja przy niej wyglądałem jak zwykły szarak.

Gość siemastary
Skoro tak sobie wmawiasz to tak jest. Jesteś tym kim myślisz że jesteś pamiętaj o tym

Gość gerthrjytj
i dobrze prawisz.. pewnie predzej czy pozniej i tak by cie zdradzila lub zostawila nie ma co sie angazowac w kobiety, nie warto

Gość fhsdhddd
ale skad takie podejscie? brak wiary w siebie czy az tak zle oceniasz kobiety?

Gość AntekStana666
Zamiast angażować się w zdobywanie kobiet należy zaangażować się w zdobywanie pieniędzy. Jak będzie dużo pieniędzy to kobiety same przyjdą. Bo kobiety to ogólnie takie pasożyty, które chcą się dorobić czyimś kosztem, czyli jednymi słowy kogoś okraść oferując w zamian bierne lub aktywne usługi seksualne, przeważnie marnej jakości.

Gość obserwatortematu
Jak będzie dużo pieniędzy to kobiety same przyjdą. oczywiscie ze tak, ale zaraz bede zaprzeczac

Gość AntekStana666
Sądzę, że 99% procent kobiet na forum zostawiło by swojego męża, któremu w wypadku samochodowym poparzyłoby całą powierzchnie twarzy. I gdzie ta miłość w chorobie i zdrowiu?

Gość AntekStana666
nienawidze kobiet, nie uznaje ich jako plci, dlatego na reszte zycia zwiaze sie z klaunem cyrkowym

Gość rydler
taxi........... Również tak czuje. Kobiety cały czas dają do zrozumienia, że nie chcą takiego o polaka bo dla nich jest gorszy nie ważne kim jestem i co sobą reprezentuje. Niestety ale one dziś tak myślą: "nie dla psa kiełbasa" .

Gość AntekStana666
Kobiety marzą teraz o Christiano Ronaldo! Może niektóre z nich kiedyś będą miały zaszczyt mu obciągnąć w kiblu na dyskotece :)

Gość dfsavaff
tylko kobiety ladne i mocno inwestujace w swoj wyglad maja takie podejscie, wiedza ze moga wybierac w roznych mezczyznach i maja do tego prawo

Gość obiwan
Kobiety mają dziś takie wymagania, że jedyną kobietą jaką bliżej poznam to pani z agencji. Niestety na nic więcej mnie finansowo nie stać. Dołączam się nie dla psa kiełbasa.:(

Gość poirytowany facet
dzis w Rzeczpospolitej jest artykul, podnoszacy bardzo istotny problem w spoleczenstwie, prawie w ogole niezauwazalny, zwlaszcza przez kobiety. Problemem tym jest wciaz rosnace wymagania kobiet wzgledem mezczyzn, wymagania ktore sa sprzeczne i nierealne. Wiele kobiet, zwlaszcza tych singielek narzeka ze dzisiejsi faceci to dno, ze sa slabi, pytaja sie gdzie Ci mezczyzni. Narzekaja na jakosc facetow mowiac ze przez to sa skazania na samotnosc - typowa singielka mowi ze jest sama bo nie ma wartosciowego faceta z ktorym by sie mogla zwiazac. Kobiety nie zauwazaja ze wymagaja od facetwo nierealnych rzeczy. Faceci sie gubia, nie spelniaja wymagan kobiet, przez to sie czuja gorzej,traca pewnosc siebie i staja sie jeszcze mniej atrakcyjni dla kobiet. Drogie panie spojrzce na te wymagania. "Czy prawdziwy mężczyzna ma zachowywać się jak macho czy być miękki i grzeczny, nie tracąc nic ze swojej atrakcyjności? Zdaniem Boba Hanssona mężczyźni żyją pod presją dostosowywania się do wielu norm. Mają obowiązek utrzymania rodziny, nie mogą okazywać uczuć i mają być silni. Szwedzi za najbardziej męską cechę uważają „roztaczanie poczucia bezpieczeństwa", a za najmniej męską niemożność utrzymania swej rodziny twierdzi. To trzeba zmienić.Pisarz Inti Chavez Perez również jest zdania, że wielu mężczyzn czuje się przygniecionych istniejącymi stereotypami. Rola mężczyzny dusi nas i nie pozwala być w pełni człowiekiem podkreśla.Podobnie uważa Pr Strm, autor książki „Ucisk mężczyzn i władza kobiet". Od mężczyzn żąda się, by byli delikatni i otwarci na ideały równouprawnienia, a jednocześnie pielęgnowali cechy tradycyjnie uznawane za męskie. Nie sposób tego pogodzić . Drogie panie, zanim zaczniecie narzekac na facetow, szczegolnie polskich faceto spojrzcie na siebie.

Gość jxgjcfjsd
jak nas tak nienawidzicie, to czemu wszystkich kobiet nie zrownacie z ziemią? macie przeciez dostep do broni atomowej, chemicznej, czy jakiej tam jeszcze