Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2rf3rewrwerewr

jak zmienię pracę będę zarabiac dużo mniej

Polecane posty

Gość 2rf3rewrwerewr

Pracuję w firmie w której się w ogóle nie rozijam, mój szef jest patafianem, przekłada zycie osobiste na nas - pracowników. Zarabiam u niego 2200 netto za każdy miesiąc plus czasem się trafi jakas premia. Mam jednak propozycję pracy w dużej firmie, gdzie będę mogła się rozwijac i moje zarobki po pół roku będą wynosily ok 2700 miesięcznie, jednak przez pierwsze miesiące bede zarabiac najniższą krajową. Co zrobilibyście na moim miejscu?? tkwić w martwym punkcie i nienawidzić swojej pracy czy zacząć coś nowego i zarabiać...1100 zł miesięcznie NETTO

Gość jak dasz radę przewegetować
to bierz i nie czekaj. Możesz tego żałować, że nie skorzystałaś z oferty. Dasz radę się pomęczyć przez ten czas?

Gość gdfgd
To drugie, masz szanse to sie rozwijaj, miesiace szybko zleca a potem podwyzka !!!

Gość 2rf3rewrwerewr
no właśnie tu jest problem...nie wyżyję za takie psie pieniądze. Niedawno mój chłopak z którym mieszkam stracił pracę i ciężko mu cokolwiek znajeźć więc ciężar utrzymania spoczywa na mnie, on czasem coś dostaje od rodziców, moi mi nie dają.

Gość fgdfghdhf
lepiej brać, choćbys miała jeść ryż tygodniami, a chłopak jak zobaczy, że baaardzo ciężko przędziesz pospieszy się i zwiększy wysiłki w szukaniu pracy. Dasz radę.

Ja bym ryzykowała. Ale pogadaj z nim, niech się chłopak weźmie za skuteczne szukanie pracy - nawet wykładanie towaru też podreperuje Wasz budżet - chyba, że woli łatwą kasę do rodziców. Ale mam nadzieję, że jest ambitny. Zróbcie plan wydatków (opłaty - media), z czego możecie zrezygnować, ile zostanie na jedzenie itp. I obyś była pewna tej lepszej kasy! Wg mnie - bardziej obawiałabym się "gruszek na wierzbie" niż tego, że boję się zaryzykować. Skoro Twój chłopak nie pracuje, niech nauczy się oszczędniej gotować - mnóstwo czasu to pochłania, ale dacie radę! Rozwijaj się!

Gość a my hen wszyscy razem
koko euro spoko