Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra12345678

trzecie dziecko w drodze-wpadka

Polecane posty

Gość Klarasara
Do wszystkich wyżej mój m zarabia ja nie pracuje bo skończyłam dopiero studia i 2 dzieci. Co do zabezpieczeń nie stosowałam tabletek bo migrena mi się pogłębiają. Wiec kalendarzyk tylko podczas karmienia się wszystko przesunęła i dlatego nie wyszło. U mnie gorszym problemem są teściowie nie pieniądze. Nie wiek . Ja jestem Zosia samosia z dziećmi jeżdżę pociągami autobusami siateczki nie ma ze ja z 2 dzieci sobie nie poradzę jak się chce wszystko można. Basen kino dzielimy się z mężem obowiązkami żeby starsza nie była pokrzywdzona . Córka 4 latka chodzi na dodatkowe zajęcia a werandy place zabaw. Wsiadamy w samochod i wycieczki robimy w sklepie tylko mój młodszy jak z wózka wyjdzie robi awantury bo uwielbia biegać wiec siedzi w środku i jest spokoj. Po 2 większej różnicy finansowej nie odczuwamy mając 2 od 1 dziecka. Wszystko mamy nic nie dokupywalismy. Odczujemy to jak córka skończy 4 lata wtedy za wszystko trzeba płacić bilety wstępy.

Gość gość
Już mnie głowa boli od tego bełkotu na temat wyliczania dni płodnych. Cholera, tu się nic nie wylicza, tu się obserwuje!

Gość gość
U mnie jest trochę inaczej. Tez jestem w ciąży z trzecim dzieckiem, ale nie zabezpieczaliśmy się. Ani nie były to starania, ani wpadka, żylismy na luzie ciesząc się seksem. Starsze dzieci mają 11 i 7 lat.