Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz 2512

Możliwa ciaza?

Polecane posty

Gość mariusz 2512
nikt nie powie serio tylko robi sobie jaja...

Gość mariusz 2512
Widzę że wam to sprawia przyjemność... a czy żel do twarzy i gorąca woda jest tak samo skuteczny jak mydło?

Gość Pomocny ktoś
Powiem tak. Po co się martwić? Zróbcie test ciążowy i po sprawie.

Gość mariusz 2512
No tylko jak by tak się udało zajść w ciąże to jak wygrana w totka... Dziewczyna się tym nie przejmuje gdyż uważa to za niemożliwe.

Gość Pomocny ktoś
Prawdopodobieństwo jest małe. Ale skoro tutaj piszesz, znaczy, że się przejmujesz. Albo poczekasz na okres i się jeszcze trochę czasu postresujesz, albo dzisiaj z rana kupicie test, zrobicie, i będziesz miał stres z głowy. Ja radzę to drugie. I czekam. Napisz, że wszystko poszło po Twojej myśli i nie ma żadnej ciąży. ;)

Gość mariusz 2512
Nie wiem czy dziewczyna da się do tego przekonać, ona chyba woli poczekać na okres.

Gość Pomocny ktoś
A dlaczego ma opory przed testem?

Gość mariusz 2512
Nie wiem, może się boi. Poza tym chyba uważa że ciąża w tym wypadku jest nierealna...

Gość Pomocny ktoś
Ale czego się można bać podczas testu ciążowego? Poza tym jeśli jej na Tobie zależy to powinna zrobić ten test dla Ciebie widząc jak się przejmujesz. Albo podać jakieś poważne powody niechęci do testu. Albo Cię skutecznie uspokoić. Ale decyzja należy do was. ;)

Gość mariusz 2512
Ale serio uważasz że jest możliwość ciąży w tym wypadku??

Gość Pomocny ktoś
Tak jak napisałem wcześniej, jest to raczej nierealne. Ale widzę, że tylko test Cię skutecznie uspokoi. ;) Nic nie tracisz, zyskasz spokój.

Gość mariusz 2512
Też wydaje mi się to raczej nierealne ale spóźniająca się miesiączka mnie martwi. Nie wiem ile może u kobiety się spóźnić okres. Boję się że jestem pechowcem i jednak coś nieprawdopodobne jest możliwe.

Gość mariusz 2512
Cuda się jednak zdarzają...

Gość Pomocny ktoś
Oj, dziwne jest Twoje podejście. Albo się nie boisz i czekasz, albo robicie test. Decyzja należy do Ciebie. A spóźniający się okres jest nie tylko wynikiem ciąży, ale i wielu innych czynników takich jak stres itp. Spóźniający się okres nie musi od razu oznaczać ciąży. Co Ci mam doradzić? Nikt Ci nie da stuprocentowej gwarancji, ewentualnie 99.9999999...%. I każdy poradzi Ci to samo. Jeśli chcesz wiedzieć, zrób test. Zresztą szukasz odpowiedzi na forum, a tę najlepszą da Ci właśnie test. Tyle. A jeśli dziewczyna nie chce, nie wiem czemu, zrobić tego dla Ciebie, to już inny problem. Głowa do góry, nie Ty jeden masz ten problem. Ale w Twoim przypadku byłbym bardzo zdziwiony, gdyby okazało się, że to jednak ciąża. Bardzo zdziwiony... Wiem jak to jest, doskonale Cię rozumiem. Coś, co ogólnie wydaje się nierealne (jeśli chodzi o intymność) i na co nie zwraca się uwagi na co dzień, staje się wyolbrzymione i problemem podczas spóźniającego się okresu. A wiem to z doświadczenia. Nie wiem, bądź bardziej czujny na przyszłość. Po prostu. Ale powiem tyle. Nawet jak będziesz czujny, a okres znów się kiedyś z jakiejś przyczyny spóźni, Twoje obawy zrobią swoje i w głowie i tak będą się rodzić jakieś dziwne myśli, że może jednak ciąża, bo to, a może jednak ciąża, bo tamto... Tak to już jest. Albo zdecydujcie się na tabletki, wtedy takich sytuacji nie będzie. ;)

Gość mariusz 2512
Nie do mnie tylko do dziewczyny do testu jej nie zmuszę... Patrząc realnie nie ma szans ale cuda się zdarzają. Szukając nawet w necie to ludzie nie zachodzą przez petting. Potrzeba na ogół zwykłego seksu ale jednak ryzyko istnieje...

Gość arya
O matko ,człowieku ile ty masz lat 15 ? Wiesz jak dzieci powstają ? Kobiety nie są wiatropylne i nie zachodza w ciaze od dotknięcia ich palcem ...weź wyluzuj chlopie bo nie masz co sie denetwowac . Mnie sie czasem nawet miesiąc spóźnia . W ciążę wbrew pozorom jest bardzo trudno zajść .

Gość Pomocny ktoś
A jeszcze jedno pytanie. Wcześniej do żadnych innych zbliżeń pomiędzy wami nie dochodziło? Zbliżeń, które mogą być powodem ciąży.

Gość mariusz 2512
Dochodziło....

Gość zenek123467
Poczekajcie, niedlugo ewolucja sprawi psikusa i rzeczywiście plemnikom urosną zęby, skrzydła i działa laserowe do perforacji gumy :D

Gość Pomocny ktoś
No to dlaczego czepiłeś się tej jednej sytuacji? Inne na 100% nie są powodem?

Gość mariusz 2512
NO po innych był okres a teraz się spóźnia...

Gość Pomocny ktoś
zenek123467 Albo plemniki będą same wychodzić z faceta i zapładniać kobiety bez naszej wiedzy. :D:D:D

Gość zenek123467
No to... Przynajmniej Ty nie spóźnij się z pierścionkiem ;)

Gość Pomocny ktoś
Chodziło mi wcześniej, ale po ostatnim okresie. ;)

Gość arya
Autorze jak masz taka mala wiedze odnosnie seksu to po co sie za takie tematy zabierasz ? Kobieta nawet bedac w ciazy moze miec jeszcze jeden. okres to raz ,dwa 4 dni to nie jest żadna tragedia bo na to może skladac się stres ,zmęczenie ,oslabienie itp itd ,zresztą co ja tam wiem jestem tylko kobieta która ma okres od 12 lat :)

Gość mariusz 2512
ok, racją ale czy 4 dni to nie jest dużo?? Poza tym wcześniej spóźnial się góra dzień lub dwa. Nie było penetracji nawet wcześniej więc myślę że ciaza jest niemożliwa.

Gość arya
Jeśli jest tak jak piszesz to Nie ma takiej możliwości ,więc idz spac a nie spinaj poslady ,ja miałam tak że facet skończył we mnie i jakoś nie zaszlam a tabletek mię biorę . Jutro sie obudzisz i przeczytasz w smsie że ma okres i będziesz przeklinal ze całą noc zarwales ,daj spokoj .

Gość mariusz ale ty jesteś
głupia cipa. nie może być w ciąży bo twój kolega posuwa ją zawsze w dupala.