Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekolada smakuje mi

co kupic na roczek dla chlopca do 50 zl ???

Polecane posty

jaki najlepiej prezent na roczek dla chlopca ???? jestem w ciezkiej sytuacji, nie pracuje, jestem bez pary tzn sama. a syn mojej kuzynki. najlepiej chcialalbym cos kupic, czy tak do 50 zl jakas zabawke czy ubranko.... do tej kwoty co najlepiej dodam ze roczek bedzie na swiezym powietrzu przy domie

Gość jhbmnnf xhnm
jakas ksiazke ilustrowana ...taki w formie albumiku albo misia za 50 stow z ubranek za 50 zl jakas bluza moze

Gość misio stoi i kurzy się
najlepiej zestaw lego duplo. Za 50 zł spokojnie kupisz w markecie pudełko klocków.

Jeśli rodzice dziecka znają twoją sytuację, a Cię zaprosili powinni rozumieć, że nie wyskoczysz niewiadomo z czym. Jeśli nie jesteś chrzestną to tymbardziej. Za 50 zł można kupić fajne rzeczy. Poszperałam trochę po all i znalazłam coś takiego http://allegro.pl/interaktywny-edukacyjny-autobus-szkolny-z-ksiazka-i2431969237.html Tak jak ktoś wyżej napisał możesz kupić jakąś bluzę, albo np. koszulę z krawatem dla małego mężczyzny :D

tak wiedza ze ledwo wiaze koniec z koncem , jeszcze mnei nei zaprosili... i nie wiem do konca czy tak bedzie ...ale roczek przed duzym domem na duzym podworku wiec moge sie spodziewac ..bo bliska kuzynka.... fajne te zabawki z allegro.. dla mnie te 50zl to bardzo duzo ... na chrzciny zapraszali tylko chrzestnych ( w restauracji, placili za miejsce) ... wiec moge sie spoedziewac ze mnie zaprosza ....

albo np takie duze klocki ??? moja siostra jest chrzestna tego chlopca , a kuzynka (matka chlopca) jest chrzestna corki mojej siostry .... i powiem ze tez zwykle prezenty kupuja .... raczej to oni sie spotykaja i ja nie wiem raczej co dla chlopca ... musze sobie poogladac ..by w pogotowiu cos ladnego i fajnego miec upatrzone by na szybko byle czego nie kupowac , a u mnie nie ma nawet fajnych sklepow , wiec do wiekszego miasta jechac albo allegro :)

nie mam netto ... ale fajnie ze dajecie propozycje :):):)

Ale jak byś chciała to spokojnie taką taczkę kupisz w zabawkowym :) Wpadła mi do głowy jeszcze płyta z kołysankami (moje dziecko takie uwielbia)

Gość fasolinddddddda
ja bym na twoim miejscu nawet z zabawką za 20 - 30 zł poszła bo przecież chrzestną nie jesteś. ja jestem miałam podobnie tylko że byłam chrzestną uparli się na mnie wiedząc że nam się nie przelewa - dałam 100 zł bo prezentów nie chcieli (potem kupili jeden wspólny lepszy prezent za to co uzbierali) nie przesadzajmy - 50 zł jak na ciocię to i tak dużo takie jest moje zdanie bo później komunia to może 1000 czy 2000 zł a na ślub to 5000???

Gość moja córka
klocki , książeczki te z grubymi kartkami albo zestaw foremek do piaskownicy

o dziekuje bardzo ! :)))))) dla mnie te 50zl to tez bardzo duzo, tak przegladam i cos za polowe nawet fajnego mozna kupic, te foremki czy kolcki takie duze... :)

ten zestaw bardzo mi sie spodobal .... najgorsze jest to ze rodzicom dziecka zawsze cos tam sie nie spodoba, albo cos juz maja ityp ..ale ten zestaw super

Gość dziewczyno to na co Ty
polecam tą kaczkę jest super albo coś innego w tym stylu http://allegro.pl/drewniana-zabawka-do-pchania-kaczka-ekologiczna-i2444592610.html mój syn - teraz ma już 5 lat uwielbiał ją, a teraz przejęła córka - trochę ponad rok klocki duplo tez fajny pomysł polecam jeszcze tą zabawke, firmowa, niby od 6 mies, ale u nas jest hitem do teraz i myślę, że jeszcze posłuży: http://dadakids.pl/FISHER_PRICE_Okragle_kubeczki_do_ukladania_K7166-37.html

Gość gerdawascxf
bo rodzice już tacy są (moj ukochany to samo wciąz mu coś nie pasuje) a mnie i dziecku wszystko podoba sie a ty co myslą inni nie powinaś sie przejmować. Moj synek dostał też nocnik,

Gość zonaKraka
Zabawki do kąpieli, zabawkę w stylu tablica i kreda kolorowa, mój synek dostał też fajne książeczki, taką drewnianą kostkę edukacyjną- wszystko z wymienionych lubi. Co do ubranka- zapytaj rodziców, od razu o rozmiar i czy potrzebuje czegoś konkretnego, zaczynają się wyprzedaże i można za tą kwotę naprawdę coś ładnego kupić.