Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maari

Czy wasi rodzicie jezdzili z wami co roku na wakacje??

Polecane posty

Gość maari

Czy macie zakorzeniony zwyczaj jezdzenia rok w rok na wakacje, takie conajmniej 2 tygodniowe?

Gość całe wakacjeeeeeeeeeeeeeeee
tak, 2 miesieczne jako dzieci, morze górydo babci roznie

Gość DZIŚ JUŻ 30 LETNIA KOBIETA
ja pier... ja całe życie nie byłam na wakacjach, rodzicom na wsi trzeba było pomóc dopiero gdy miałam 24 lata pojechałam z mężem....

nie:) wysylali mnie sama ;) co roku na kolonie od 6 do 16 roku zycia swietna sprawa ja sie wyszalalam i rodzice tez

Gość Deseprantoss
ja mam 24 lata i nadal jeżdże z rodzicami na wakacje ;) Jak siedzą na plaży to ja mówię, że idę na brzeg porobić baby z piasku a wtedy oddalam się i zmykam na plażę nudystów a tam mam branie i czasem nawet ratownika uda mi sie zruchać

Tak :) Zawsze na wakacje razem z rodzicami, a później jeszcze na kolonię/obóz z koleżankami. Stały rytuał wakacyjny. W tym roku może też się do nich przyłączę, na ich koszt oczywiście a mam już 23 lata :D Lubię z nimi podróżować :D

Gość dark energy;
nie, ojciec wolał sobie chlać piwsko, zamiast jeździć na wakacje :o

Gość pająk niechlapek
ad up. - nieznoszę pijaków, nędzne kreatury... a co do pytania, to ja niestety jeździłem zawsze z rodzicami :-/ nie polecam, bo tak jak koleżanka wyżej pisała - ona będąc sama na koloniach mogłą się wyszaleć, ja z rodzicami nie mogłem :-/ w wakacje najbliżsi powinni odpocząć od siebie

Od drugiej klasy szkoły podstawowej co roku jeździłam na kolonie, obozy, oazy itp Teraz z moim synkiem (6lat) co roku jeździmy na wakacje do czasu kiedy będzie chcial jeździć sam na kolonie.

Gość alicja5187
ja jezdziłam z moimi rodzicami do 30 roku zycia