Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzprego

co oznacza, gdy facet mowi:

Polecane posty

Gość powiedzprego

dzwoniac do dziewczyny- "chcialem cie uslyszec" ? czy to znaczy po prostu, ze chcial ja uslyszec :D? czy ze ja lubi jak kolega? czy moze jakos bardziej?

Gość Zoiaaaaa
on to kur.v.a po chińsku powiedział że nie rozumiesz?

Gość luczilla
że lubi ją bardziej, albo, ze jest mu smutno i chciał usłyszeć czyjś głoś :P Ale raczej to pierwsze :D

ewentualnie pomylił się i myśli , że zadzwonił na sex telefon:P

Gość to na bank znaczy,
że dziś wieczorem liczy na anala i głębokie gardło w Twoim wykonaniu i masz sama mu to zaproponować!

Gość powiedzprego
dlaczego od razu debilne? jesli nie lubisz spekulowac to sie nie wypowiadaj i tyle; a juz na pewno nie oceniajace. troche kultury i oglady, prosze,

Gość powiedzprego
Szkoda jednak, ze nie jest dobrym rozmowca:O

Gość eeeeee...
moze nie odzywalas sie i od tak sobie zadzwonil ten jego telefon nic nie znaczy chce miec nad toba kontrole zwykly manipulant

Gość powiedzprego
Patrzac na dotychczasowe wypowiedzi, osobiscie przychylam sie do ostatniej - chce miec kontrole :)

Gość powiedzprego
To prawda, ze ostatnio rzadko odzywalam sie do niego ( tzn w ciagu osttaniego tygodnia) i on nagle (jako kolega) zaczal smsowac do mnie i dzwonic. Tak wiec moze na facetow faktycznie dziala brak kontaktu. Tyle ze to kolega po prostu.

Gość to ładny tekst
na który lecą dziewczyny jak tak mówi to oznacza że umie mówić to co chcesz usłyszeć, tyle

Gość powiedzprego
Czy ja wiem czy chcialam to uslyszec? Raczej nie. Choc pewnie on tak pomyslal. Niczego tym nie ugral. Ale jak mowie, zgadzam sie z tymi, ktorzy pisza, ze to proba manipulacji. Troche ostatnio zgrzytalo w naszym kolezenstwie i moze usiluje na nowo wkupic sie w łaski. Na tyle jednak zrazil mnie do siebie pewnym zachowaniem (mniejsza o to jakim), ze nie mam ochoty kontaktowac sie z nim pierwsza.

Gość powiedzprego
Dziwie sie tylko, ze nawet koledzy juz uciekaja sie do maniupulacji. Bo, ze ludzie maniupuluja soba w zwiazkach to niestety powszechne.