Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda-87rocznik

Czy to jest miłość czy traktuje mnie jak dziwkę?

Polecane posty

Gość młoda-87rocznik

Witajcie:) Poznałam na czacie 35letniego faceta. Znajomość zaczęliśmy od cyber seksu, po którym wyprosił u mnie numer tel. Zaczął dzwonić i rozmawialiśmy godzinami i twierdził że go bardzo podniecam: mój głos, to jak się kochamy przez telefon, że mnie kocha i że wielkie szczęście go spotkało że mnie spotkał na czacie. Wielokrotnie w rozmowie powtarzał,że mnie uwielbia i kocha, był zazdrosny gdy wychodzę ze znajomymi, gdy słyszał męski głos w tle rozmowy itp.Pytał się wiele razy czy go kocham-nigdy nie powiedziałam że TAK! Nie chciałam się z nim spotkać, ale dzisiaj rano się spotkaliśmy bo nie miałam serca już słuchać jego próśb i błagań. Pojechaliśmy na wycieczkę, rozmawialiśmy i zatrzymaliśmy się w lesie. Zaczął mi robić palcówkę, ale nie doszłam. Zrobiłam mu loda, doszedł i się spuścił i po wszystkim zawiózł mnie tam gdzie chciałam. Gdy wysiadałam dał mi buzi i powiedział " uważaj na siebie" Nie powiedział ani słowa o tym co się stało w lesie.To było o 9 rano i od tamtej pory milczy. Od razu mówię,że go nie kocham, nie zależy mi na nim. To było spotkanie bo mi było go żal gdy tak ciągle powtarzał, że kocha i że jestem cudowna, wspaniała. Ja liczyłam na chwilę przyjemności tylko.Tak szybko "miłość" by mu przeszła? Fcaeci naprawdę są tacy wredni? O co mu chodziło?

Gość gnojek ale taki prawdziwy
sama go nie kochałaś i chodziło ci tylko o przyjemnosc to o co ci chodzi ?

Gość tghwethe
popisalas z nim troche na czacie i on niby Cie "kocha" ? przeciez to jest smieszne

Gość no wiesz?!
Czego wy dziewczyny się pakujecie w takie chore związki????? :(

Gość ja jako młda matka wiem jedno
dziewczyno jesteś tak młoda poszukaj kogoś w wieku. MASZ 25 lat? Nie stać Cię na normalnego chłopaka w Twoim wieku?

Gość pająk niechlapek
no bez przesady, to 10 lat różnicy to chyba już w dzisiejszych czasach nie jest nic nadzwyczajnego

Gość oceniacz prowokacji 2132
spotkaliscie sie w poniedzialek rano ? ciekawe :D

Gość młoda-87rocznik
Pisaliśmy tylko raz na czacie, a potem 2tyg ciągle gadaliśmy przez telefon. Najchętniej oczywiście gadał o seksie i że chciałby się teraz ze mną kochać przez telefon. Robiliśmy to przez telefon, bo też mam swoje potrzeby a nie mam faceta:( Chyba mnie kocha, bo miliony raz mówił mi zdrobniale jak mnie potrzebuje, że jest nieszczęsliwy samotny itp.

Gość dfgdggd
ps. kochać kogoś kogo się zna jedynie z telefonu? dobre sobie :D

Gość młoda-87rocznik
zrobilam mu loda bo chciałam mu zrobić i sobie przyjemność. dZIWI mnie tylko jego zachowanie po tym co było. Zawsze otwarcie gadał o seksie przez telefon a potem cisza w samochodzie. Tak, spotkanie było dzisiaj w poniedziałek o 8:30 rano przed jego pracą:)

Gość ja jako młda matka wiem jedno
35LAT I jest sam? Dlaczego?

Gość młoda-87rocznik
O to mi właśnie chodzi!!!:) Czy każdy facet gada takie rzeczy, a potem zachowuje sie jak świnia? Bo boję się ponownie zakochać, jeśli to ma tak wyglądać. Już nieraz facet mnie zranił i boję się okropnie tego samego :(

Gość kaszpirowska
no, ale czego oczekiwalas skoro wasza znajomosc rozpoczela sie od cyberka, pozniej sex przez tel i na koncu lodzik i palcoweczka. No prosze cie. Chyba nie sadzilas, ze on ciebie naprawde kocha??!!

Gość Niebiessskoooka,,
"Chyba mnie kocha, bo miliony raz mówił mi zdrobniale jak mnie potrzebuje, że jest nieszczęsliwy samotny itp. " No nie wierze ze po swiecie chodzą takie tępe idiotki:D Masz dziewczyno jakies problemy psychiczne, pochodzisz z domu dziecka, rodzice cie tłukli żelazkiem czy co jest z tobą nie tak? Emocjonalnie jestes na poziomie srednio rozgarnietej 14 latki

Gość młoda-87rocznik
kaszpirowski Ja nie chcę, żeby on mnie kochał bo ja nigdy nic do niego nie będę czuć. Nie jest w moim typie w ogóle ze względu charakteru, przeszłości tylko chodzi mi o sam fakt.

Gość ixyyyyyyyyyyy
zdecyduj sie kobieto: Czy każdy facet gada takie rzeczy, a potem zachowuje sie jak świnia? Bo boję się ponownie zakochać, jeśli to ma tak wyglądać. Już nieraz facet mnie zranił i boję się okropnie tego samego a potem piszesz: Ja nie chcę, żeby on mnie kochał bo ja nigdy nic do niego nie będę czuć. Nie jest w moim typie w ogóle ze względu charakteru, przeszłości tylko chodzi mi o sam fakt. serio uwierzylas w te slowka? skoro mowil je tobie (znajac cie tylko przezz tel) to i innej moze je mowic

Gość młoda-87rocznik
ixxxxyyyy Nie wierzyłam mu, że jest aż tak zakochany w osobie której nei zna i nie widział. Dlatego boję się, że jeśli znowu się naprawdę zakocham mocno a on też będzie mówił jedno a zrobi potem drugie?

Gość fererooo
Komu wy wogole doradzacie? Facet wyczul ze panienka jest szurnieta i przygłupawa i konkretnie działa zeby poruhac bez zobowiązan. Wbrew pozorom nie tak łatwo trafic na tępaka ktory uwierzy ze facet ktorego nigdy nie widziała na oczy ją kocha, bo dzwoni i mowi miłe słowa. I robi loda obcemu gosciowi na pierwszym spotkaniu bo on taki biedny, samotny i zakochany:D I zastanawia sie czy to miłosc To jest normalna dziewczyna? To w sumie przykre ale sa takie ktore ze wzgledu na swoj niski intelekt + patologiczne środowisko bedą całe zycie jedynie panienkami do ruchania bo nie mają żadnych wzorców postepowania wyniesionych z domu

Gość dididi/./../.
przez takie jak ty wstyd mi ze jestem kobieta

Gość ten facet
potraktował cię niestety jak dziwkę ale tak się przecież zachowywałaś,ten sextelefon itd,oczekiwał od ciebie tego co od dziwki i dostał to i to w dodatku za darmo.Każdy facet wykorzystałby taką sytuację,do miłości i na żonę to faceci szukają kobiety godnej szacunku,więc się szanuj dziewczyno to może i ciebie spotka tzw prawdziwa miłość