Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgdgfd

hej dziewczyny doradźcie co do włosów, please

Polecane posty

Gość gfgdgfd

kusi mnie by zafarbować na czarny lub granatową czerń tylko od pomysłu odwodzą mnie stereotypy, że czarne farbowane włosy to tylko..... mają nosiłam czarny/granatową czerń wiele lat po czym wyszłam z koloru, wróciłam do naturalnego, nie farbowałam już dwa lata kusi mnie by zafarbować (szamponem na 24 mycia, takim bez amoniaku) ale sama nie wiem....

Gość ehhhh....
nie farbuj. ja tez bylam czarna a teraz jestem naturalna i w zyciu juz nie pofarbuje sie na taki kolor. czarny postarza, wyglada nienaturalnie i w ogole ble.

Gość gfgdgfd
to co zrobić by włosy wyglądały ładniej? wydają mi się takie jakieś bez blasku, kolor nijaki :(

Gość ehhhh....
moj tez sie wydaje nijaki. jest kilka sposobow na poprawienie koloru. mozna przyciemnic delikatnie henna, albo rozjasniac sokiem z cytryny. a tak zeby poprawic wyglad sam w sobie to dieta, odpowiednie szampony, odyzwki i moze suplementy.

Gość ehhhh....
polecam tez zabiegi odbudowy, wzmacniania i nawilzania w salonie fryzjerskim.

Gość gfgdgfd
ja mam wrażenie, że po każdej odzywce te włosy sa takie jakby oblepione - mimo że dokładnie spłukuję je że są tłuste itd :/ polecisz mi jakąs dobra odzywkę?

Gość samaprawda i juz
Ja też odradzam czerń - nienaturalnie wygląda i potem cięźko zejsc

Gość ehhhh....
niestety nie polece bo sama szukam tej jedynej :) kiedys lubilam pantine, teraz uzywam syoss - te wszystkie odzywki sklepowe sa na jedno kopyto, tak mi sie wydaje. chyba dobrze by bylo isc do fryzjera po jakis specyfik.