Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co-by-tu??

Kto kocha grube dziewczyny

Polecane posty

Gość co-by-tu??

Jest mnóstwo gubych dziewczyn z przystojnymi facetami. Niektore mają ładne buzie, inne nawet tego nie. Co przyciaga do nich facetów -może mają "to coś", czego brakuje niektórym obiektywnie ładnym? Chłopaki, na co zwracacie uwagę, kiedy poznajecie dziewczynę? Liczy się wygląd, czy raczej jakiś wdzięk, seksapil? I czy jest jakaś granica otyłości, która zaczyna przeszkadzać?

Lekko przy kości może być, o ile ma zachowane proporcje i ładną buzię. Każdy facet stwierdzi raczej, że to buzia jest najważniejsza. Ale otyła kobieta - odpada. Nie wiem jak mam sprecyzować otyłość, nie umiem w liczbach, to widać po prostu. Chociaż nawet otyłe mogą znaleźć faceta.

Gość co-by-tu??
No, może faktycznie o to chodzi... Ale czy nie jest tak, ze uroda ma drugorzędne znaczenie? Widzę mnóstwo bardzo ładnych dziewczyn bez chłopaków i zastanawiam się, co trzeba mieć w sobie, zeby się podobać

Gość lips90
moj brat woli grubsze dziewczyny,o czym mowi(dodam ze ja jestem chuda),tłumaczy to tym ze ubrania na nich ladniej leza...sa milsze i przytulanskie a mnie wyzywa od chudzielcow i patyczakow!

Gość co-by-tu??
hahahaha, tylko dlaczego modelki są chude? Ubrania nie wygladają cudnie, kiedy opinają się na wałeczkach i trzeba się bardziej starać, zeby dobrać odpowiedni strój, który zakryje to i owo :D

Gość EROS_heros
nikt nie kocha grubych dziewczyn, chyba, ze schudną, hehe

Gość byc moze dlugowlosi maja cos w
prawda jest taka - jesli kobieta jest piekna/ w typie mezczyzny to przeszkadzac mu moze tylko waga ale nigdy ona. szczuple musza byc te kobiety ktorych natura nie obdarzyla uroda wybitna zeby nie bylo, mowie to jako wysoka szczupla laska :classic_cool:

Gość byc moze dlugowlosi maja cos w
modelki od 2000 roku to synonim brzydoty i dziwnej urody wiec prosze sie na nie nie powolywac.

Gość co-by-tu??
No niby tak, ale widzę, że sporo facetów wjeżdża na grubsze laski. Z resztą, kobiety też to robią :P Jestem ciekawa co mężczyźni o tym myśla?