Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popaprany paproch

CZy jestem dziwny?

Polecane posty

jak uważasz, ja nie planuję, ale co mnie w życiu spotka i porobi się w tej chyba niezbyt mądrej głowie to Bóg jeden wie :P Kobiety mnie cholernie kręcą, ale nie podoba mi się to że są gotowe na seks gdy widzą mnie drugi raz na oczy. Seks jest zajebisty, jak to mówią "jest wiele rzeczy równie fajnych co seks, ale nic go nie zastąpi" ale jakoś fakt że dziewczyna ma jakiś szacunek do siebie bardzo mnie cieszy :P

Gość popaprany paproch
to właśnie,...mam to samo... mnie tez sie nie podoba....zrywam wtedy kontakt...nie ma jej dla mnie, nie istnieje...

Gość trembacz
Spotkasz kobietę nie wiem w wieku koło 30 lat i co powiesz, że prawik to Cię wyśmieje i uzna, że z Tobą coś nie tak, że jakiś odpad, że jak będzie z Tobą to i to zaraz po 1 razie ją będziesz zdradzał bo zobaczyć jak to jest z inną i tego tupu brednie. To ewidentnie wskazuje, że musisz mieć doświadczenie a doświadczenie zdobywasz przez seks nie ważne jak i nieważne z kim. Kobiety żądają doświadczenia a my tylko staramy się sprostać oczekiwaniom.

Gość popaprany paproch
ha a kto powiedział że jest prawiekiem hahahaha dobree

Gość trembacz
To po jakiego grzyba takie pytania pukaj suki ile wlezie tylko pamiętaj się zabezpieczyć.

Gość popaprany paproch
tylko, że ja tak nie chce...

Gość trembacz
Ty nie chcesz ale kobiety tak chcą i tego nie zmienisz:(

Gość Lady Jane
nie nie jesteś dziwny, jesteś normalny, po prostu masz poukładane pod sufitem i nie zdejmujesz spodni i nie bzykasz się jak piesek na trawniku. ja szanuję takich facetów

Gość trembacz
popaprany paproch Też chciałem czegoś więcej i za każdym razem mówiłem nie i do tej pory jestem sam. Też chciałbym czegoś więcej ale dziś kobiety w 99% chcą tylko seksu i dobrej zabawy.

Gość popaprany paproch
Lady Jane i chciałabyś mieć takiego faceta? Czy powiedziała,s że sznanujesz alemyśląć, że nigdy bys nie chciała takiej ofermy meć?

Gość popaprany paproch
trembacz no własnie, sam widzisz.... ale jak jeszcze wierze, ze są "normalne" kobiety, wartosciowe, myślace podobnie do mnie

Gość Lady Jane
pewnie, zebym chciała. ja lubię takich facetów z którymi można pójsć na koncert, do kina, na spacer i nie dobieraja się do mnie. Przy takim czuję się bezpiecznie

Gość trembacz
tylko, że one szanują ale nie chcą takiego:(

Gość trembacz
Lady JaneNapisz jeszcze tylko ile masz lat jak możesz bo wątpię, że tak bliżej 20 np.

Gość Lady Jane
20++

Gość popaprany paproch
Lady Jane a ruchacza i zaliczacza chciałabyś mieć? czy wolałabyś takiego jak ja?

Gość trembacz
to jesteś tym 1 % którego szukałem ale w którego istnienie przestałem wierzyć. Zapewne wolna nie jesteś? :)

Gość popaprany paproch
Lady Jane Przy takim czujesz się bezpiecznie i mogłabyś byc z takim facetem czy tylko na stopie koleżeńskiej?

Gość Lady Jane
to nie od wieku zależy tylko od wartości jakie się w życiu wyznaje. nie chcę tu za dużo opowiadać o sobie, ale to nie prawda zew wszystkie kobiety chcą się tylko bzykać.

Gość popaprany paproch
trembacz myślałem, ze jest taki kozak, ale Ty jesteś taki sam jak ja przynajmniej byłeś, ty przestełś wierzyć w takie kobiety a ja nadal wierze, że gdzieś są....tylko je trudno znależć...bo np. nie znajdziesz ich czesto wklubach dyskotkach a np. w domowym zaciuszu, z książką...itp itd

Gość Lady Jane
ruchacza i zaliczacza absolutnie nie. z takim facetem nie da się stworzyć dobrego związku. fundamentem dobrego związku jest zaufanie, ze nie przekracza się pewnych granic. a z takim z którym się czuję bezpiecznie mogę stworzyc związek nie tyllko koleżeński

Gość Lady Jane
trembacz - jestem wolna:) popaprany paproch - tak, w zaciszu domowym, z książką\:)

Gość popaprany paproch
:) i to jest piękkne Lady Jane :) poprawiłaś mój humor.. widisz trembacz? istneją takie kobiety i zapewne jest o wiele więcej...tylko sęk w tym, żeby taka znaleźć...co może potrwać i pare lat...ale myślę, że warto czekac...

Gość popaprany paproch
tak myślałem :D

Gość trembacz
popaprany paproch Powiem CI, że ja już praktycznie w ogóle w kobiety praktycznie nie wierze.Już powoli nawet do seksu ich nie chce, żadnych filmów ,zdjęć nawet nie odczuwam od jakiegoś czasu napięcia seksualnego jakbym się aseksualny stawał.Chociaż jeszcze nie tak w 100%.

Gość popaprany paproch
też miałem taki kryzys...

Gość Lady Jane
popaprany paproch - jak dobrze poszukasz, to może się okazać ze nie będziesz dlugo szukał, takich dziewczyn jest więcej, tylko one się nie afiszują:)

Gość Lady Jane
hej Panowie a skąd ten kryzys? ja znam wielu młodych chłopaków, którzy kandydatek na swoje dziewczyny szukają wśród znajomych, takich które cieszą się dobra opinią. pewnie się zdziwicie ale dawniej istniała taka instytucja jak swatka i ona dobrze wiedziała kogo z kim połączyć. \czasem szkoda, ze teraz takich nie ma

Gość popaprany paproch
tak, masz racje, ale jak one siędza tak jak Ty w domowym zaciuszu... to jak znależć i to dość szybko? w jakich miejscach? bo ostatnio źle trafiam...

Gość popaprany paproch
tylko gorzej jak się ma mało znajomych i krag jest zamknięty.... masz racje...kiedyś...kiedyś było inaczej... teraz małolatom się w głowach pier****oli